Şimdi Ara

Audi vs tofaş kartal. Bir aile yok oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.hurriyet.com.tr/gundem/kafa-kafaya-carpistilar-bir-aile-yok-oldu-40866688

Allah rahmet etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• audidede sıkıntı var altında xc90 bile olsa 90 i gecmicen kazada kurtulma şansın çok düşük

• Yazık vallahi, Allah kimseye yaşatmasın, yemişim arabasını bir aile yokmuş.
  • Su kaza konulari basliklarina zart vs zurt falan yazmayın

• Ülkemizdeki insan hayatının önemini iliklerimize kadar işleyen bir kaza. Toplatın kardeşim şu tabutları....

• Milleti 2018 yılında kartal a bindirenler utansın.

Bu aracın alt yapısı 70 li yıllara ait.İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 13 Haziran 2018; 17:58:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Milleti 2018 yılında kartal a bindirenler utansın.

Bu aracın alt yapısı 70 li yıllara ait.İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
    https://forum.donanimhaber.com/recep-tayyip-erdogan-millet-kiraathanesi-kuracagina-once-piyasadaki-hurdalari-toplasin--133342406#133342406

Gel hocam bu konuya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 yaşında her yeri çürümüş araba çarpışınca her noktasından kopup dağılıyor.Bu arabalar dışardan normal gözüksede altına şasesine baktığınız zaman vahim tabloyu görürsünüz.
    aracın markası ve modeliyle ilgisi yok onun yerinde 90 model mercedes olsa sonuç yine değişmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

30 yaşında her yeri çürümüş araba çarpışınca her noktasından kopup dağılıyor.Bu arabalar dışardan normal gözüksede altına şasesine baktığınız zaman vahim tabloyu görürsünüz.
    aracın markası ve modeliyle ilgisi yok onun yerinde 90 model mercedes olsa sonuç yine değişmezdi
    Bakımlı bir Mercedes olsaydı can kaybı riski daha az olurdu. Metal yorgunluğu arabada olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 14 Haziran 2018; 3:2:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

30 yaşında her yeri çürümüş araba çarpışınca her noktasından kopup dağılıyor.Bu arabalar dışardan normal gözüksede altına şasesine baktığınız zaman vahim tabloyu görürsünüz.
    Benim akrabam 1994 model Mercedes e200 ile duran kamyonun arkasina 70 km kadar bir hızla çarptı . 1 kişi hiç yara almadı diğer 3 kişi hafif yaralandı birinin burnu kırıldı sadece.

Benimde 2 tane arabam var. 3. Araç olarak bir tane Tofaş şahin aldım . Alalı bir hafta olmadı ama satmayı düşünüyorum

Hyundai den sonra el arabası gibi geldi şahin. otobana çıkmaya cesaret edemedim. 50 km yi geçmedim.

• Kartal ile Mercedes'i karşılaştırmak ?

• Geçen o yolu kullandım

Bu kadar çok kuralsızlığın bu kadar kısa mesafede daha önce görmemiştim

Trafik biraz yavaşlasa hemen herkes aniden şerit değiştiriyor

• insanı bu hurdaların içinde ölen devlet erkanı acaba utanıyormudur acaba vicdanlarında gram olsa sızlama oluyormudur. o haram ötv ler yüzünden millet hala böyle uyduruk arabalara biniyor. araba almak nezamandan beridir özel tüketime giriyor. gerçi bu fakir fukara takımına sorsan onlarında oy atacağı parti belli körler sağırlar birbirini ağırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

insanı bu hurdaların içinde ölen devlet erkanı acaba utanıyormudur acaba vicdanlarında gram olsa sızlama oluyormudur. o haram ötv ler yüzünden millet hala böyle uyduruk arabalara biniyor. araba almak nezamandan beridir özel tüketime giriyor. gerçi bu fakir fukara takımına sorsan onlarında oy atacağı parti belli körler sağırlar birbirini ağırlar.

Benim bir tanıdığım var.Aylık geliri 1000-1200 TL ya vardır ya yoktur.Evli ve 2 çocuğu var.

Çocuklar belki hayatında pirzola yememiştir.Dışarda bir restoranda yemeği zaten geçtim.

Yine akp ye oy vereceğim.Abdulhamit diye sayıklıyor.

Kendisine değilde çocuklarına acıyorum.Çocuklara icim acıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 14 Haziran 2018; 12:26:23 >
  • yanlış anlamayın ama sizin şu hayatta ne gibi bir vasfınız var ülkenizin katma değer ekonomisindeki yeriniz nedir.?

sürekli bir eleştiri peki çuvaldızı size battığında içinizden ne çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

insanı bu hurdaların içinde ölen devlet erkanı acaba utanıyormudur acaba vicdanlarında gram olsa sızlama oluyormudur. o haram ötv ler yüzünden millet hala böyle uyduruk arabalara biniyor. araba almak nezamandan beridir özel tüketime giriyor. gerçi bu fakir fukara takımına sorsan onlarında oy atacağı parti belli körler sağırlar birbirini ağırlar.

Benim bir tanıdığım var.Aylık geliri 1000-1200 TL ya vardır ya yoktur.Evli ve 2 çocuğu var.

Çocuklar belki hayatında pirzola yememiştir.Dışarda bir restoranda yemeği zaten geçtim.

Yine akp ye oy vereceğim.Abdulhamit diye sayıklıyor.

Kendisine değilde çocuklarına acıyorum.Çocuklara icim acıyor.

Alıntıları Göster
    Olayı partiye bağlamanız mantıklı değil, kazalar son yıllarda yapılan yollar sayesinde azaldı, geçmişte yaşanan vahim kazaların durumunu hatırlamaya sizin yaşınız yetmez, yaşadığım yer ile memleketim arası 100km, yol
    ise bir gidiş bir geliş olmak üzere tek şeritti, ve sürekli kaza olurdu, haberleri izlediğimizde bir kazada onlarca insanın ölmesi artık normal hale gelmişti, şimdi içinizden bazıları çıkıp "yol yaptı" diye dalga geçecek, tuzu kuru olanlar, yaşı küçük olanlar bilmezler bunu, amacım hükümeti savunmak değil, tabiki bir çok şeyi hepiniz gibi bende eleştiriyorum, ötv konusunda haklısınız, amma yapılanları da inkar etmek ve herşeyi hükümete bağlamak cahillik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewolwer_ -- 14 Haziran 2018; 12:43:14 >

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    1200 lira maaşla 2 çocukla ne eti hocam, sürekli gittiğim markette pirzola olmuş 80 lira, ben bile almıyorum ne gerek var diyerek...

Fiyatları bu hale getirenlere hakkım helal değildir, komple haram olsun.

Bu halde bile mevcut yönetimi destekliyorlarsa beter olsunlar, bi kriz olsa ilk gidecek olan bu insanlar zaten, gram üzülmüyorum. Ama işte çocuklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Haziran 2018; 12:45:49 >
  • Gözümün önünde A sütunundan kaldırılıp çekiciye alınmak istenen kazalı kartalın şasisi bel kırdı. Tek parça koyamadılar çekiciye.

Vatandaşın vs bu duruma yapacak bir şeyi yok. Devlet müdahale etmeli. Gerçi 2018 yılında dünya paraya iki hava yastıklı sıfır araç satılmasına müdahale etmeyen devletten bunu beklemek çok ütopik gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

Olayı partiye bağlamanız mantıklı değil, kazalar son yıllarda yapılan yollar sayesinde azaldı, geçmişte yaşanan vahim kazaların durumunu hatırlamaya sizin yaşınız yetmez, yaşadığım yer ile memleketim arası 100km, yol
    ise bir gidiş bir geliş olmak üzere tek şeritti, ve sürekli kaza olurdu, haberleri izlediğimizde bir kazada onlarca insanın ölmesi artık normal hale gelmişti, şimdi içinizden bazıları çıkıp "yol yaptı" diye dalga geçecek, tuzu kuru olanlar, yaşı küçük olanlar bilmezler bunu, amacım hükümeti savunmak değil, tabiki bir çok şeyi hepiniz gibi bende eleştiriyorum, ötv konusunda haklısınız, amma yapılanları da inkar etmek ve herşeyi hükümete bağlamak cahillik olur.

İnsanlar yaşarken ölüyor.Yol karın doyurmuyor.

Yapılan yolların kaliteside belli.Heryer çatlak patlak içinde.

Üzgünüm ama hükümetin elle tutulacak hiçbir yanı yok.Keşke ben cahil olsam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.