Şimdi Ara

Audi vs tofaş kartal. Bir aile yok oldu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

2010 model araçta neyin metal yorgunluğu hocam...
    Peugeot idi hocam birde 8 yasinda olmasi ikinci el olmasi zirt pirt sorun cikarmasi ustune kaporta zayifdi bana gore alman araclarina kiyasla o sebeple sattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel tribünlere oynuyorsunuz hocam yaşınız benden büyük sanırım ben de bu vakte kadar 4 seçim gördüm 4ün de de sizin yaptığınızın aynısını yaptım ama şu gerçeği unutmayın bu ülkede tüm suçu iktidara yıktık oh süper ama bizim 80 milyon nüfus kalitemiz ne bir 9 milyonluk isveç ne de bir Almanya elbet bunda iktidarların payı yok mu çok büyük ama biz toplum olarak hiç te masum değiliz en azından ben bunu görüyor bunu düşünüyorum
    Bu ülke ne zaman mızmızlanmak yerine üretmeye başlarsa belki bir şeyler değişir ama şuna emin olun bu ülke bizler üretmek yerine montaj ile devam edersek bu olay akape gidip sekape gelse yine değişmez yine değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 15 Haziran 2018; 1:42:11 >

16 yılda toplanan vergi bir yana, keyfi harcamalar açıkça yolsuzluklar ve yandaş zengin etmeler diğer yana, özellikle ulaşım konusunda özel kuruluşlara peşkeş çekip milletin parasının ne olduğunun kontrol edilmesine bile kanuni engeller koymak başlı başına bir konu, eskiden de birileri yerdi de tamamını yemezdi, arta kalanla birşeyler yaparlardı, şu sizin yaşınız yetmez hikayelerini geçmek lazım bu yüzden, yaşı çok daha iyi yetenler artık suyu çıktı diye isyan ediyor zaten

konuya gelirsek de bu ölümün sorumlusu belli, herkes de gayet farkında, araba bir lüks tüketim ürünü değildir, ulaşım için gerekli bir araçtır, ha lüks sayılan araçlara yine koyarsın vergi ithalatı dizginlemek için ama en azından yerli üretim yapan firmaların asgari güvenlik şartını sağlayan ekonomik araçlarına alım kolaylığı sağlarsın, güncel bir b veya c sedan bir araçta bu kazada emniyet kemeri takılı olan insanlar muhtemelen ölmeyecekti, en azından tamamı ölmeyecekti

tabi yukarıdaki arkadaşların umrunda olacak mı? tabiki olmayacak

yine onlarca lüks araçlık konvoylarıyla gezecekler, yine sağda solda şükretmenin faydalarından bahsedecekler

• 45tl pirzola amma ucuzmus ben tek oturusta 700gr yerım cocuklar ne yicek.hadi 45tldden 70tllik aldım daha ekmegi yok yagı yok 2 gun çalıstım pirzolaya.adam kg sunu 5para bırımıne alıyor.45tl diyip ucuz sanıyor.napalım eet yıyememekten beyın noronları calısmıyor

Orijinalden alıntı: Moonlife01

Yaa üfürme be taş patlasin pirzolanin fiyati 45 tl
    Buyrun hocam, afiyet olsun

Audi vs tofaş kartal. Bir aile yok oldu.

Orijinalden alıntı: rewolwer_

Yol karın doyurmuyorsa araba da doyurmuyor, hastane, eczane, hava alanı, köprüler, tüneller, okullar, üniversitelerde doyurmuyor, hiç birine ihtiyaç yok o zaman, ülke olarak boşuna mı bu kadar para veriyoruz, tmm yakıt pahalı ötv çok yüksek, bir takım saçma sapan şeyler var, ekonominin durumu iyi değil, buna bende katılıyorum, ama bu işler (sözüm meclisten dışarı) öyle işkembeden sallamayla olmuyor. Ülkenin başına başka biri gelse yine böyle problemler olacaktır. Petrol zengini bir ülke de değiliz, yeni gelecek adam da gökten zembille para indirecek değil.
    79 yılda görev yapan bütün Cumhuriyet hükümetleri toplam 713 milyar dolar harcadı, AK Parti hükümeti ise 14 yılda 2 trilyon 94 milyar dolar harcadı. Peki 2 trilyon dolar nereye gitti?

şu suale bir karşılık verin ve boş yapmayın.

nereye gittiği çok açık,açın 17-25 aralık yolsuzluk ses kayıtlarını adamlar üçer beşer lüks konut alıp para eritiyorlar..
    rte nin talimatları ile hemde..

yandaşlara çekilen jestler ve ihaleler..

uluslararası kaçakcı zarrap ile el ele kol kola..

ondan sonra da insanları kartala binmeye mecbur bırakan vergi boyunduruğu ile sarayda sefa sürme..

akp yi seviyorsanız gidin oy verin ama burada insanları kandırmaya çalışmayın..

birilerinin yaptığı gibi.

• Ne desem gg o yüzden bişey demiyorum.. Çünkü içimden geçenleri bi yazarsam duramam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.