Bildirim
audi a6 2.8 quatro
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kaç km?
şahsen ben almam..98 çok esk.. masraf çıkartabilir..hemde komple boyalı..
yakıtı düşünosan bu araç sana göre deil quatro çok yakar.. -
bi kere araba 2.8 motor zaten çok yakar bide quattro 4çeker yakıt baya baya artar km sine bak ne kadar audi şahane araba ama 98 modelide çok eski yav bence o paraya 2004 model -2006 model arabalaraa bakquote:
Orijinalden alıntı: mafya babası
kaç km?
benzini düsünmeyeceksen alinir.hem 4 ceker hem 192ps ve agir kasa haliyle benzini yakacakquote:
Orijinalden alıntı: mafya babası
kaç km?
o fiyatlara daha temiz bmw 520 ler bulunabiliyor bence onlara bakquote:
Orijinalden alıntı: LethaLMissioN
benzini düsünmeyeceksen alinir.hem 4 ceker hem 192ps ve agir kasa haliyle benzini yakacak
Alıntıları Göster -
a6 quattro hemde 2.8 bezinli motor 98 olsun yine alınırquote:
Orijinalden alıntı: Platinium
o fiyatlara daha temiz bmw 520 ler bulunabiliyor bence onlara bak
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: femreozcan
a6 quattro hemde 2.8 bezinli motor 98 olsun yine alınır
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: femreozcan
alınırda alınmasına 24 bin ytl i vermekle bitmiyoki bunun işi baksana adamın ikinci sorusu yakıtı nasıldır ? yakıtı düşünen bi insan bence almamalı -
yakıtı düşünüyosan alma, ama yakıtı düşünürsen alacağın arabadan keyif alamazsın... o 98 model audinin yol tutuşu mükemmel uzun yolda çok zevk alırsınquote:
Orijinalden alıntı: SLMVERquote:
alınırda alınmasına 24 bin ytl i vermekle bitmiyoki bunun işi baksana adamın ikinci sorusu yakıtı nasıldır ? yakıtı düşünen bi insan bence almamalı
Alıntıları Göster
-
Bu arada yıllık vergisi 1645 ytl yorum sizin...quote:
Orijinalden alıntı: Attorney58
yakıtı düşünüyosan alma, ama yakıtı düşünürsen alacağın arabadan keyif alamazsın... o 98 model audinin yol tutuşu mükemmel uzun yolda çok zevk alırsın
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: SLMVERquote:
alınırda alınmasına 24 bin ytl i vermekle bitmiyoki bunun işi baksana adamın ikinci sorusu yakıtı nasıldır ? yakıtı düşünen bi insan bence almamalı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
quote:
bence alınmaz...yakıtıydı vergisiydi servisiydi yedek parçasıydı...altından kalkılmaz o işin...
-
arkadaş haklı 2.8 ancak uzun yolda rahatlarsın. yoğun trafikte buna zor yakıt yetiştirirsin.quote:
Orijinalden alıntı: LethaLMissioN
benzini düsünmeyeceksen alinir.hem 4 ceker hem 192ps ve agir kasa haliyle benzini yakacak
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: LethaLMissioN
-
Yakıtını düşünmeyeceksen ve araba temiz kullanılmışsa, al derim ben....98 model olması önemli değil (eski sayılmaz)...O paraya alacağın hiçbir 2004-2006 model arabada o kaliteyi bulamazsın...Ayrıca o araba, satarken de seni zarara uğratmazquote:
Orijinalden alıntı: msa28
arkadaş haklı 2.8 ancak uzun yolda rahatlarsın. yoğun trafikte buna zor yakıt yetiştirirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: LethaLMissioN
Alıntıları Göster
-
ben bir ara alıp sıralı tüp taktırıp kullanacaktım hem de dod da 58000 km de doktordanquote:
Orijinalden alıntı: boldshark
Yakıtını düşünmeyeceksen ve araba temiz kullanılmışsa, al derim ben....98 model olması önemli değil (eski sayılmaz)...O paraya alacağın hiçbir 2004-2006 model arabada o kaliteyi bulamazsın...Ayrıca o araba, satarken de seni zarara uğratmaz
Alıntıları Gösterçok temiz bulmuştum.
Ama hanımın engeline takıldım,98 model diye aldırmadı,biraz düşünürsen haksız da sayılmaz 10 senelik araba.Ben şimdi 2002-2004 yılları arası üretilmiş 2.4 quatro bakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 23 Temmuz 2007; 22:54:58 >
-
Not: Benim bu aracı 2-3 sa kullanma şansım oldu. Sakın 2.8 quattro diye altından uçup gidecek zannetme araç 2.5 ton ağırlığında olduğu için, tatlı tatlı ağır ağır sürersin, ama otobanda gittikçe gidiyor.quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000
ben bir ara alıp sıralı tüp taktırıp kullanacaktım hem de dod da 58000 km de doktordançok temiz bulmuştum.
Ama hanımın engeline takıldım,98 model diye aldırmadı,biraz düşünürsen haksız da sayılmaz 10 senelik araba.Ben şimdi 2002-2004 yılları arası üretilmiş 2.4 quatro bakıyorum
Alıntıları Göster
Bence arabadan ne bekliyorsun onu düşün? Konfor mu, güç mü, stil mi? Eğer cevabın konforsa ve bu araca bakabilecek paran varsa (vergi, benzin, bakım ...) düşünmeden al. Ama değilse başka bir araç ara.
-
quote:
Orijinalden alıntı: focuss
Not: Benim bu aracı 2-3 sa kullanma şansım oldu. Sakın 2.8 quattro diye altından uçup gidecek zannetme araç 2.5 ton ağırlığında olduğu için, tatlı tatlı ağır ağır sürersin, ama otobanda gittikçe gidiyor.
Bence arabadan ne bekliyorsun onu düşün? Konfor mu, güç mü, stil mi? Eğer cevabın konforsa ve bu araca bakabilecek paran varsa (vergi, benzin, bakım ...) düşünmeden al. Ama değilse başka bir araç ara.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: focuss
Not: Benim bu aracı 2-3 sa kullanma şansım oldu. Sakın 2.8 quattro diye altından uçup gidecek zannetme araç 2.5 ton ağırlığında olduğu için, tatlı tatlı ağır ağır sürersin, ama otobanda gittikçe gidiyor.
1,5 ton demek istedin herhalde....jeep mi bu?
http://www.arabadergisi.com/ab/audi/audi-a6.htm
-
son hız 235 km/saatquote:
Orijinalden alıntı: boldsharkquote:
Orjinalden alıntı: focuss
1,5 ton demek istedin herhalde....jeep mi bu?
http://www.arabadergisi.com/ab/audi/audi-a6.htm
Alıntıları Göster
0-100 : 8 saniye
nesi uçmuyor,basbayağı uçuyor
-
98 eski bence -
quote:
Orjinalden alıntı: yavuzhz
arkadaşlar bayinin birinde 1998 model a6 2.8 quatro bir araç buldum.araç komple boyalı.kaportada değişen yok.araç çok iyi duruyor.24000 ytl para istediler benden.bu araç nasıldır?yakıtı nasıldır?tavsiye edermisiniz?kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.siyah renkli bir araç.
ben olsam 24000 liraya 10 dane amarkan alırım,zaten 10 dane birden aldın mı 2 dane de hediye ederler.
hergün bi danesine binerim sesinden ve havasından geçilmez -
Konuyu biraz hortlatayım baya zaman olmuş kimse yazmayalı.Ben 2000 model A6 2.8 aldım benzinli Lpg falan yok araba şehir içinde max 60 krş yakıyor oda o performansa normal tabi şehir dışı ise 43 krş a kadar düşüyor ama ortalama 180 km hızla :) Arabanın bakımları iyiyse kesinlikle tavsiye ederim.Bu arada 2013 itibariyle 1400Tl civarında yıllık vergisi diğer arabalara göre 1000Tl fazla öde ama Audiye bin derim.quote:
Orijinalden alıntı: daturkishulanquote:
Orjinalden alıntı: yavuzhz
arkadaşlar bayinin birinde 1998 model a6 2.8 quatro bir araç buldum.araç komple boyalı.kaportada değişen yok.araç çok iyi duruyor.24000 ytl para istediler benden.bu araç nasıldır?yakıtı nasıldır?tavsiye edermisiniz?kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.siyah renkli bir araç.
ben olsam 24000 liraya 10 dane amarkan alırım,zaten 10 dane birden aldın mı 2 dane de hediye ederler.
hergün bi danesine binerim sesinden ve havasından geçilmez
-
Ufak atquote:
Orijinalden alıntı: buurari
Konuyu biraz hortlatayım baya zaman olmuş kimse yazmayalı.Ben 2000 model A6 2.8 aldım benzinli Lpg falan yok araba şehir içinde max 60 krş yakıyor oda o performansa normal tabi şehir dışı ise 43 krş a kadar düşüyor ama ortalama 180 km hızla :) Arabanın bakımları iyiyse kesinlikle tavsiye ederim.Bu arada 2013 itibariyle 1400Tl civarında yıllık vergisi diğer arabalara göre 1000Tl fazla öde ama Audiye bin derim.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- marşpiyel düzeltme
- eurorepar yorumları
- opel crossland x 1.5 dizel kullanıcı yorumları
- honda civic 1.6 i-vtec eco elegance yorumlar
- yağsız kalan motor ne kadar çalışır
- paul walker kazası
- telegram indirim
- nio türkiye"ye gelecek mi
- ford fiesta sıfır
- air süspansiyon cezası kaç tl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X