Bildirim
Bmw z4 2.0 - bmw z4 3.5
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok kardeş 3.5 motoru Alınca sana z4 yerine 7 kasa veriyorlar diğeride kağnı zaten deyip geçiriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmkan varsa Z4 3.5İS olmalı, serinin en güçlü versiyonu.
Tesekkurler ama sanirim motor gucu farki varmis herhalde 7 kasayi anlamadim ben
Imkan var tabii ama ikinci el dusunuyorum 3.5ilerdende cok bulamadim link varsa yollar misiniz
3.5 ler 3 litre sirali 6 silindir. 2.0 ler 4 silindir 2 litre. İmkan varsa tabiki 35 ama olmazsa 28 almak daha iyi
-
3.5 versiyonu halıda daha iyi gidiyor,onu al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İmkan varsa her anlamda 3.5 derim.
Neden derseniz?
2.0 => Turbo
3.5=> Atmosferik Edit: Turbo imiş.Ben eski kasa Z4'de atmosferiğini kullanıldığını düşündüm bir an ama eski kasada da hiç kullanılmamış.
Kısaca alttakilerin hepsi yanlış .
Hangisi daha hızlı? 3.5
Hangisi alt devirlerde daha canlı? 2.0
Ben olsam şehir içi kullanmayacaksam.Zevk için alıp kullanacaksam. 3.5 alırım direk.
Ama yok bütçem dar.Giderlere de çok para yatıramazsam.Bir de tek aracım olup.Şehir içi de kullanacaksam. 2.0 alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 1 Şubat 2015; 20:19:30 > -
yorumlar için teşekkurler 3.5 alcam herkese iyi aksamlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dokikara
yorumlar için teşekkurler 3.5 alcam herkese iyi aksamlar
3.5 alda 3.5 ata ata gidersin 20 litrenin altına düşmez araba şu vergilere rağmen araç almakla bitmiyor iş 3.5 motor demek eşşek yüküyle yıllık vergi demek benzin 20 bin km için senede 20 milyar gider. Bunu araştırmak anlamak gerçekten bu kadar zor mu birazda aklınızla düşünmeyi deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Automobilista
İmkan varsa her anlamda 3.5 derim.
Neden derseniz?
2.0 => Turbo
3.5=> Atmosferik
Hangisi daha hızlı? 3.5
Hangisi alt devirlerde daha canlı? 2.0
Ben olsam şehir içi kullanmayacaksam.Zevk için alıp kullanacaksam. 3.5 alırım direk.
Ama yok bütçem dar.Giderlere de çok para yatıramazsam.Bir de tek aracım olup.Şehir içi de kullanacaksam. 2.0 alırım.
35 is mi atmosferik :)
Çift turbo motordan bahsediyoruz
Z4 ve 2,0 turbo motor ha, yok alt devirde 2,0 canlıymış yok 3,5 hızlıymış her konuya bir yorumun var ama bilgin sıfır. -
Direk 35İ olandan bahsediyorum S olmadan.
Edit: Motorlar karıştı.
Benim bahsettiğim 3.5İ eski atmosferik olan Z4 deki değilmiş.
Ben 3.5İ görünce eski atmosferik sandım.E34 M5 lerde kullanılan motordu sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 1 Şubat 2015; 20:17:51 > -
z4 2.0i ler performans anlamında 320i veya 320d den çok da uzak değil, yolda hele chipli 320d nin sizi ayırması çok mümkün. ama yok sadece görüntü amacım derseniz ayrı -
Bırak Z'leri de dersine çalış. YGS'ye özellikle. -
Ben olsam kesinlikle yeni kasasını beklerdim 6 senedir aynı kasayı kullanıyorlar bu sene kasası değişir kuvvetle muhtemel.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3.5 alırdım çünkü o 3.5. 2.0 almazdım çünkü 3.5 değil. -
konu fake -
İyi bir cocuk olursan belki m6 bile alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mmt şanzıman ömrü
- peugeot rcz alınır mı
- suv araçların vergisi
- hyundai accent 1.5 gls milenyum kasa nasıl
- golf 8.5
- mercedes mi bmw mi
- golf 7.5 hangi yıllar
- uçan araba fiyatları
- byd sedan 2025
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X