Şimdi Ara

audi a6 2.8 quatro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
18.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu aracı bilmeyenler yorum yapmış hep. A4 1,8t quattro sahibiyim bora ile yada 1,6 bir araba ile aynı yakıyor. Quattro fazla yakar mantığı yanlış bir kere. Güç konfor ve sağlamlık bir arada daha önceki kullandığınız araçları bilmiyorum ama bu tarz araçlara bindiğiniz zaman sonraki alacağınız araç da bu segmentte olacaktır.Ayrıca quattronun yol tutuşunu gördükten sonra başka bir araçtan keyif alamayacağınızı da söylemek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Ufak at

Bana mı dedin?

Kullandıysan konuşalım şuanda altımda olan aracı sen bilemezsin doğal olarak.Geçenlerde 325tlye 71lt benzin aldım tam olarak 755km yaptı Petrol ofisinden aldım benzini şehir içinde kullanımda 600km'ye yakın kullanırsın yinede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: buurari

quote:

Ufak at

Bana mı dedin?

Kullandıysan konuşalım şuanda altımda olan aracı sen bilemezsin doğal olarak.Geçenlerde 325tlye 71lt benzin aldım tam olarak 755km yaptı Petrol ofisinden aldım benzini şehir içinde kullanımda 600km'ye yakın kullanırsın yinede..

Ortalama 180 ile 43 kuruş yakma yalanından bahsediyorsan, evet sana dedim. 2.8 quattro kullandım, hiç de az yakan bir araç değil.
  • quote:

quote:

quote:

Ufak at

Bana mı dedin?

Ortalama 180 ile 43 kuruş yakma yalanından bahsediyorsan, evet sana dedim. 2.8 quattro kullandım, hiç de az yakan bir araç değil.

Peki matematiğini zorlayalım senin...Bir depo 71 lt 325tl'ye doldu ve toplam 745km yol yaptım İstanbul-Alanya arasında peki kaç kuruş yakmış söyler misin?Birde 180km dediğimi eğer sürekli 180km olarak algılıyorsan algıda bir yanlıslık var.Mola haricinde 2-3 ayrı noktada durdum 120km altına hiç düşmedim tamamen otomatikte kullandım.Arabanın bakımları komple yeni bilmiyorum senin araban ne kadar yakıyordu, bu arada benim aracım Quattro değil.Sanırım yeterince bilgi verdim bu arada neden yalan söylemem gerektiğini düşünüyorsun o da bir muamma gerçekten.:) Neticede burda bir bilgi paylaşıyorum ilginç..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ufak at

Bana mı dedin?

Peki matematiğini zorlayalım senin...Bir depo 71 lt 325tl'ye doldu ve toplam 745km yol yaptım İstanbul-Alanya arasında peki kaç kuruş yakmış söyler misin?Birde 180km dediğimi eğer sürekli 180km olarak algılıyorsan algıda bir yanlıslık var.Mola haricinde 2-3 ayrı noktada durdum 120km altına hiç düşmedim tamamen otomatikte kullandım.Arabanın bakımları komple yeni bilmiyorum senin araban ne kadar yakıyordu, bu arada benim aracım Quattro değil.Sanırım yeterince bilgi verdim bu arada neden yalan söylemem gerektiğini düşünüyorsun o da bir muamma gerçekten.:) Neticede burda bir bilgi paylaşıyorum ilginç..

Benim matematik bilgimi sorgulayacağına, kendi yazdığın kelimelerin arkasında dur, ya da ortalama 120 civarında gittim; nadiren de yüksek hızlara çıktım dersin, olay biter.

http://www.linkcim.com/?q=ortalama

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ufak at

Bana mı dedin?

Benim matematik bilgimi sorgulayacağına, kendi yazdığın kelimelerin arkasında dur, ya da ortalama 120 civarında gittim; nadiren de yüksek hızlara çıktım dersin, olay biter.

http://www.linkcim.com/?q=ortalama

Teşekkürler güzel ve kısa anlatımın için bir filolog olarak gerçekten ortalama'nın anlamını öğrenmeye ihtiyacım vardı.:)Neyse konuyu dağıtmadan benim aracımda ki durum budur.Şu aralar 2005-2006 arası a4 bakıyorum aynı keyfi alır mıyım bilmiyorum ama denemekte fayda var.

• Açıkçası geniş bir araçtan daha küçük hacimli bir araca geçince başlarda yadırgayabilirsiniz. A4 daha sessiz ve kompakt boyutlarıyla daha başarılı manevra yeteneğine sahip, görüş açıları daha başarılı bir araç. Model yenilemekte fayda var
  • Şaşırdım açıkcası 2000 bile deseydin yarın bende bitirelim derdim :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buurari -- 22 Aralık 2012; 9:59:27 >
  • Arkadaşlar aracıma Lovato sıralı lpg taktıracağım bu hafta bir kaç arkadaşımla konuştum kullananlar yakıtın ortalama 30-35 krş olduğunu söylediler arabamı satmaktansa lpg ile kullanıp dahada keyfini süreceğim bu fiyatlarda böylesine konfor ve güven az araçta bulunur.Alacak arkadaşlara kesinlikle öneririm.
  • 1996 2.8 gazlı ne yakar şuanda kullanan kimseyi bulamadım satanların çoğu şehir içi 30 35 kuruş demesi mantıklı gelmiyor
  • Konuyu açalı tam yedi yıl olmuş Aracı almadım çünkü yürütme masraflarına param yetmez diye...
  • Audi a6 quatro düşünüyorum 2,4 motor yakıtını tam açıklayıcı bir bilgi paylaşırsanız sevinirim...
  • abi herkes binmeden yorum falan atmasın ben 2000 model a6 2.8 modeline biniyorum uzun yolda 20 bilemedin 25 kurusa kadar dusuyor sehır ıcı bıraz fazla yakıyor doğrudur ama çok abartlacak bişey yok aşırı abartıyorsunuz.
  • 18 yaşında oldğunu belirtmek lazım.Yakıtı önemli değil bence sonuçta bunu göze alıyorsunuz
  • Konu açılalı neredeyse 10 sene olmuş. Konu sahibi arkadaş torun sahibi olmuştur herhalde bu arada çok yakar o araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o arabanın ekmeği fazlasıyla yenmiştir, derdini de sen çekersin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.