Şimdi Ara

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.361
Cevap
41
Favori
108.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer tırların farları hiç ortamı aydınlatmıyor, normalde de böyle mi?
  • Beyler bu 90 km hız sorununu nasıl çözüyoruz anlatan bir link var mı forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Beyler bu 90 km hız sorununu nasıl çözüyoruz anlatan bir link var mı forumda?

fazla anlatılacak bir şeyi yok hocam. Ana menüde Seçenekler simgesine tıklayın, açılan menüden Oynanış seçin üstlerde Hız limitini kaldır var oradaki işareti kaldırın
  • ATS ve ETS2'nin ortak multiplayer sürümü yayınlanmıştır. Kurulum detaylarına konunun ilk mesajından ulaşabilirsiniz.

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]
  • Beyler MP'de kullanıcı adı olarak benim email adresim gözüküyor. Onu değiştiremiyor muyuz?

Düzeltme: Neyse buldum şimdi. Steam adını değiştirince oluyormuş :D

ATS multi fena zevkli olacak gibi. Harita küçük olunca trafik yüksek oldu. Her yer tır dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 7 Şubat 2016; 11:08:21 >
  • 0.2.0.6 güncellemesi geldi ats aldım mp girmiyor yanıt vermiyor diyip kapanıyor dün akşam zar zor indirdim 0.2.0.6 sürümünü ve kurdum ilk başta oyuna giriyordu ama servera bir türlü bağlanamıyordum. Oyunu kapatıp açın yazıyordu. Sonra sürüm hatası vermeye başladı bekledim , şimdi sadece single giriyor fakat iki oyunda sanki belgelerimdeki grafik ayarlarını görmüyor gibi hep düşük ayarlarda başlıyor. Bununla ilgili olabilir mi iki oyununda mp si çalışmıyor. Açıyorum simge durumunda duruyor tıkladığımda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. İşletim sistemi win8.1 64bit bilgisayar özelliklerim gayet iyi oyunu full ayarlarda kasmadan oynuyorum. Denemediğim yöntem kalmadı, arkadaşlarımdan belgelerim dosyasını komple istedim onlarla denedim yine girmiyor. Single da aynı şekilde çözünürlük berbat , ats de görüntü ayarı vs hiç birşey değiştiremiyorum çalışmayı durdurdu diyor. Sanırım belgelerimdeki dosyalarla alakalı ama ne yaptıysam çözemedim yardım istiyorum acill.. teşekkürler

• selamlar arkadaş şimdi kontrol et e tıklıyor ama bir şey olmuyor biraz araştırdım 2 saaat oynaman gerek diye bir kaç şey okudum.benim 13 saat oynanış sürem var sıkıntısız şekilde multi oynuyorum.arkadaş 1,5 saaat oynamış.gerçekten bununlu ilgisi olabilir mi yoksa başka bir şeyler mi yapmak gerekiyor.şuan 2 saate tamamlıyor.sonucu buraya yazarım

EDİT: evet en az 2 saat singleplayer oynanış süresi lazımmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheodenKing -- 7 Şubat 2016; 17:32:42 >
  • Arkadaşlar truckers MP de e-mail istiyor kendi e-mail'imi yazıcam fakat ''@'' işareti olmuyor nasıl yazabilirim ben bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray0909

Arkadaşlar truckers MP de e-mail istiyor kendi e-mail'imi yazıcam fakat ''@'' işareti olmuyor nasıl yazabilirim ben bunu.

@ işaretini Ctrl+C ile kopyalayın ve sizden mail istediği ekranda Ctrl+V ile yapıştırın.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    ALLAH senden razı olsun oldu sağol.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    ALLAH senden razı olsun oldu. Teşekkür ederim
  • Alt+6+4 yazınca da @ oluyordu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

2 kere multiplayerin son sürümünü indirip açmayı denediğimde aldığım hata, bir türlü çözemedim.

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]

aynı sorun vardı sürekli tekrar yükleyip deniyordum sonra anladım ki yeni simge gelmiş ondan açılıyor

Birde ets2 MP ' de sabit 24 fps alıyorum . Otomatik grafik ayarları ve EN YÜKSEK grafik ayarlarında değişim olmuyor sürekli 24 alıyorum bir sorun hissetmiyorum ama düşük bir fps değeri ? Sistemim bu oyun için yeterli sizlere kıyasla bu fps normal mi ?

• Ats3 cikarmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 7 Şubat 2016; 23:28:16 >
  • Windows sürümü uyumsuz diyor la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Windows sürümü uyumsuz diyor la?

Windows'un 32-bit mi 64-bit mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Windows sürümü uyumsuz diyor la?

Windows'un 32-bit mi 64-bit mi?

32
  • Bu adresten
    truckersmp.com
    Login - TruckersMP
    http://truckersmp.com/tr_TR/profile/settings
    şimdi kontrol et diyorum sol üst köşeden şu yazı çıkıyor >>> Şimdi kontrol ediyoruz, lütfen birkaç dakika içinde tekrardan kontrol edin
  • Ee kanka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Bu adrestenhttp://truckersmp.com/tr_TR/profile/settings şimdi kontrol et diyorum sol üst köşeden şu yazı çıkıyor >>> Şimdi kontrol ediyoruz, lütfen birkaç dakika içinde tekrardan kontrol edin

multi ye giremiyorum.yukardaki arkadasin ki gibi uyari cıkıyor.trucker sitesine yoneltiyor.oyunda 2 saat mi gecirmem gerekiyor single da?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.