Şimdi Ara

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.361
Cevap
41
Favori
108.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi değilim ancak yüklü os 64 bit olmalı diye biliyorum,ben mp oynamıyorum sp oynarken steam arayüzünden işaretli olanlardan (resim) birini seçip giriş yapıyorum,dolayısıyla oyunu 64 bit oynuyorum zaten aynı şey mp içinde geçerli olacaktır diye düşünüyorum.

Aramıza hoşgeldiniz sizin sorununuz sp ve mp versiyonlarından kaynaklı şu an spoyun 1,22 sürümde mp ise 1,21 bu yüzden oyuna giriş yapamıyorsunuz,steam'den oyuna sağ klik özellikler,betalar,beta programlarına katılma'nın yanındaki oku tıklayın açılan yerden güncel mp versiyonu ile aynı olan sürüme alın açılan kutucuğu kapatın steam oyunu istediğiniz versiyona alır.Unutmadan daha sonra mp güncellemesi geldiğinde yani mp sürümü 1,22 olduğunda yine aynı yere girip hiç bir betaya katılma seçeneğini aktif etmezseniz oyuna giremezsiniz. @Nicolai Tesla

• EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    hocam ben de 1.21.1 sürümü aktif ancak online olarak giremiyorum oyuna. herşeyi denedim.

connection refused. you are using invalid client

hatası alıyorum neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi değilim ancak yüklü os 64 bit olmalı diye biliyorum,ben mp oynamıyorum sp oynarken steam arayüzünden işaretli olanlardan (resim) birini seçip giriş yapıyorum,dolayısıyla oyunu 64 bit oynuyorum zaten aynı şey mp içinde geçerli olacaktır diye düşünüyorum.

Aramıza hoşgeldiniz sizin sorununuz sp ve mp versiyonlarından kaynaklı şu an spoyun 1,22 sürümde mp ise 1,21 bu yüzden oyuna giriş yapamıyorsunuz,steam'den oyuna sağ klik özellikler,betalar,beta programlarına katılma'nın yanındaki oku tıklayın açılan yerden güncel mp versiyonu ile aynı olan sürüme alın açılan kutucuğu kapatın steam oyunu istediğiniz versiyona alır.Unutmadan daha sonra mp güncellemesi geldiğinde yani mp sürümü 1,22 olduğunda yine aynı yere girip hiç bir betaya katılma seçeneğini aktif etmezseniz oyuna giremezsiniz. @Nicolai Tesla

Teşekkür ederim, hoşbuldum. Dediklerinizi yaptım, oyun açıldı fakat bu seferde kayıtlarla uyumlu değil tarzı bir şeyler yazıyordu haritalr vs açılmıyordu bende zaten yenı oldugumdan yenı profıl oluşturdum bu sefer açıldı oyuna girebildim fakat çevrimiçi hesabımada girmeme rağmen online oyuna bağlanmıyor sağ en üst köşede "OFLİNE "yazıyor. Bağlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolai Tesla -- 26 Aralık 2015; 13:00:27 >

• Serverlerde sorun olabilir,mp oynamadığım için bir şey diyemiyorum,Buraya bakın,bir sorun varsaanlatılmıştır,sorun yok siz bağlanamıyorsanız yine orada çözümü vardır,yoksa konu açabilirsiniz. @spookytr,@Nicolai Tesla
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    ets2 mp'yi kaldırdıktan sonra belgeler'in içindeki ets2 mp klassörünü de silip sonra tekrar indirip, kurduktan sonra bağlanabildim. Denk gelen olursa çözümü de bulunsun mesaj olarak belki birinin işine yarar.

teşekkür ettim
  • steam ile kayıt ol diyorum tıklıyorum steam logosuna hata veriyor daha üye olamadım dün aldım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

steam ile kayıt ol diyorum tıklıyorum steam logosuna hata veriyor daha üye olamadım dün aldım oyunu

Bende bugün aldım bendede aynı sitede hata var galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

steam ile kayıt ol diyorum tıklıyorum steam logosuna hata veriyor daha üye olamadım dün aldım oyunu

Bende bugün aldım bendede aynı sitede hata var galiba

ETS2MP NİN sitesinde hata var galiba
  • Aynı durumdayım, problem Steam'de gözüküyor. Çünkü etsmp.com'a Steam ile kayıt olmak istediğimizde etsmp.com'un, http://steamcommunity.com/openid/?l=english'a bağlanması gerekiyor.http://steamcommunity.com/openid/?l=english sitesini manuel olarak açmak istediğimizde ise hata veriyor.

Bundan çıkarımım endişelecek bir şey yok, Steam problemi çözdüğünde kayıt olabileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

Aynı durumdayım, problem Steam'de gözüküyor. Çünkü etsmp.com'a Steam ile kayıt olmak istediğimizde etsmp.com'un, http://steamcommunity.com/openid/?l=english'a bağlanması gerekiyor.http://steamcommunity.com/openid/?l=english sitesini manuel olarak açmak istediğimizde ise hata veriyor.

Bundan çıkarımım endişelecek bir şey yok, Steam problemi çözdüğünde kayıt olabileceğiz.

bir an önce çözse

• sorun çözüldü
  • Arkadaşlar multinin yeni sürümünü indirdim kurdum ama iş çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 27 Aralık 2015; 10:42:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar multi de iş cıkmıyor 16 levelim.nedir sıkıntı_?world trucks dan alabiliyorum sadece yükü_?
  • Arkadaşlar 9600 saat geç götürmüşüm işi öyle yazıyor. MP'de başladım,MP'de bitirdim. Bu sorunun çözümü için illa kendi tırımı mı almam gerekiyor.
  • arkadaşlar bir anda oyundan atıyor ve another istance is alredy hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTeksen

Arkadaşlar 9600 saat geç götürmüşüm işi öyle yazıyor. MP'de başladım,MP'de bitirdim. Bu sorunun çözümü için illa kendi tırımı mı almam gerekiyor.

Oynadığım zamanlarda bende de oluyordu. Sanırım mp de görev alıp bitirmezsen süre sürekli işliyor. Gecikme istemiyorsan görevi aldığın zaman bitireceksin. Bunun dışında bir çaresi var mı bilmiyorum. Bu arada 1 senedir oynamıyorum mp ye trafik geldi mi yoksa yollar boş mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

quote:

Arkadaşlar 9600 saat geç götürmüşüm işi öyle yazıyor. MP'de başladım,MP'de bitirdim. Bu sorunun çözümü için illa kendi tırımı mı almam gerekiyor.

Oynadığım zamanlarda bende de oluyordu. Sanırım mp de görev alıp bitirmezsen süre sürekli işliyor. Gecikme istemiyorsan görevi aldığın zaman bitireceksin. Bunun dışında bir çaresi var mı bilmiyorum. Bu arada 1 senedir oynamıyorum mp ye trafik geldi mi yoksa yollar boş mu ?

Boş hocam dün aldım ben de.Çözüm için bi forumda gördüm atayım.İlk işte zaten kazancınız olmaz onu unutun.Sonra iş çıkmama sorunu için:

"Profil Dosyası Düzenleyerek Ekonomi Sıfırlama
    Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\profiles konumuna girip kullandığınız profilin dosyasına girin. (örnek olarak benim profil dosyam, 455453324D6F64732E6F7267)
    config.cfg dosyasını metin editörü yardımıyla açın (örn: notepad).
    uset g_force_economy_reset "0" satırını bulup 0 değerini 1 olarak değiştirin.
    Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer kısayolundan oyunu açıp, profile giriş yapın.
    Son olarak, oyundan çıkın ve config.cfg dosyasında değiştirdiğiniz satırı bulup 1 değerini 0 olarak değiştirin, aksi takdirde oyunu her başlattığınızda ekonomi sıfırlanacaktır."

Çözüm ets2mptr forumundan alınmıştır.Teşekkür ederiz.

Bir de her yeni profil için yapmak gerekiyor sanırım yeni profil açtım onda da aynı problem oldu.

• quote:

quote:

quote:

Boş hocam dün aldım ben de.Çözüm için bi forumda gördüm atayım.İlk işte zaten kazancınız olmaz onu unutun.Sonra iş çıkmama sorunu için:

Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\profiles konumuna girip kullandığınız profilin dosyasına girin. (örnek olarak benim profil dosyam, 455453324D6F64732E6F7267)
    Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer kısayolundan oyunu açıp, profile giriş yapın.
    Son olarak, oyundan çıkın ve config.cfg dosyasında değiştirdiğiniz satırı bulup 1 değerini 0 olarak değiştirin, aksi takdirde oyunu her başlattığınızda ekonomi sıfırlanacaktır."

Bir de her yeni profil için yapmak gerekiyor sanırım yeni profil açtım onda da aynı problem oldu.

Mp de maksat görev yapmak değil zaten hocam arkadaşlarla konvoy yapmak. Trafik olmayınca mp de sarmıyor. Bir senedir oynamıyorum sanırım. American truck çıksın belki o daha albenisi olan bir oyun olur. Saatler harcanacak bir simülasyon çıkartamadılar bir türlü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mp de maksat görev yapmak değil zaten hocam arkadaşlarla konvoy yapmak. Trafik olmayınca mp de sarmıyor. Bir senedir oynamıyorum sanırım. American truck çıksın belki o daha albenisi olan bir oyun olur. Saatler harcanacak bir simülasyon çıkartamadılar bir türlü.

Bu anlattığım çözüm oyundaki zaman uyuşmazlığı problemini de gideriyor sanırım bulunsun yine de. Dediğiniz gibi konvoy güzel de biz hafif yüklerle aynı yere gidiyorduk arkadaşlarla o yüzden sorun çıktı.

• Europa 1 serverında sorun mu var? 2 ve 3e baglanabiliyorum ama 1e sürekli baglantı hatası alıyorum. Sorun ben de değil çünkü diğer seeverlara ve başka oyunlara bağlantımda sorunum yok. Keza standart internetimde de sorunum yok.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.