Binbaşı
14 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme
Toplam: 499 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar.

Temiz kondisyonda Türkiye cihazı Nova 5T arıyorum.

Özel mesaj yoluyla iletişime geçerseniz sevinirim. Teşekkürler.

Arkadaşlar piyasanın epey altında. 49inç tv almayı düşünenler, yeni evlenecekler baksın derim.

LG 49UK7550PLA 49" 124 Ekran 4K Ultra HD LED TVhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07DX6TRPP/ref=cm_sw_r_cp_apa_16HlCbNZKJRA1

Edit : Bir kaç fotoğraf ekliyorum sadece fikir olması açısından. Detaylı olarak yarı. Akşama konu açarım.

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazmış olduğum tv yi almayı düşünüyorum. Anakart olarak MB130 model, panel olarak samsung VA kullanıldığı yazılıyor. Tavsiye eder misiniz fiyatına göre özellikleri ve tasarımı hoşuma gitti? 1-2 gün içerisinde almayı düşünüyorum?
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta belirttiğim bıçak satılıktır.
Güncel steam fiyatı 220 TL dir.
İstediğim fiyat 150 TL dir.
İkinci el bölümünde referansları olan, aktif biriyim.
Önce ödeme sonra ürün teslimi yapılacaktır.
Diğer mesajlara cevap verilmeyecektir

NOT : Arkadaşlar konuyu açtığım zaman bıçağın takas banı olduğunu öğrendim o yüzden güncellememiştim. Şuan bıçak satışta ve hemen teslime hazırdır. Enparaya havale yapan arkadaşa bıçak teslim edilecektir.

Steam hesabı : http://steamcommunity.com/id/uzeyiraydogan

Hayırlı günler
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Merhaba arkadaslar. 2007 model Renault Kangoo sahibiyiz. Onde Continental 185/65 R14 lastik var. Arka lastiklarimizin disleri oldugu halde yanaklarinda cok fazla catlak gordugum icin degistirmek istiyorum. Benim dusuncem 1 cift yeni continental ayni olcude lastik alip on tarafa takmak. Ondekileri de arkaya almak. Ben istiyorum ki butun lastiklerim ayni marka olsun sizce bu dogru mu? Arkada Michelin Energy Saver var sokulecek. On tarafa lastik oneriniz nedir acaba? Ayni marka olmasi iyi olur mu? Yoksa onler farkli marka arkalar farkli marka olsa bir sey olmaz mi diyorsunuz? Konu yanlis yerdeyse tasinmasini rica ediyorum, bilgili arkadaslara simdiden tesekkurler
Merhaba arkadaşlar. Durumu şöyle izah edeyim elimizde ki mevcut aracımızı sattık. Üzerine biraz para ekleyip daha iyi bir şey almak istiyoruz. 10.000 TL için en uygun krediyi şuan hangi bankadan almamız uygun olur? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum
arkadaşlar neredeyse 50 üstü maç olmuştur 1 tane dahi item çıkmadı var mı bu işin aslı?
Merhaba arkadaşlar. Ailem linkte ki çamaşır makinesi almak istiyor acaba kullanan var mı? var ise yorum yaparlarsa çok makbule geçer. Veya bu fiyat aralığında başka hangi makineler önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

ÜRÜN :http://www.gold.com.tr/samsung-wf0600ncw-yah-camasir-makinesi_u
AMD fx9370 4.4ghz 8core

Gigabyte ga990fxaud3

AMD ATI Radeon HD7870 (kart elimde mevcut zaten arkadaşlar)

Aerocool X Predator Full Tower 2x23cm Fanlı Siyah Oyuncu Kasası

High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Power Supply

Zalman CNPS11X Extreme Intel/AMD CPU Soğutucu(Elimde mevcut ürün)

Samsung 840 EVO 250GB SSD + Seagate baracuda 1TB HDD

Kingston HyperX 8gb X 2 ddr3 bellek

Asus vk228h 21.5 inç monitör

Bu haliyle 3.000TL tutuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Özellikle anakart ve işlemci konusunda ki fikirlere açığım
merhaba arkadaşlar. Oyunu bırakmaya niyetlendiğim için Reticulum Serverında 5 Çar hepsi birden satılıktır. Şimdilik fotoğraf ekleyemiyorum okulun yoğunluğundan dolayı finallerim başlamak üzere. kısaca buildlerini yazıyorum.

101 Chn İnt Sword/Shield
102 Eu Wizard/Cleric
102 Eu Wizard/Cleric
103 Eu Wizard/Bard
103 Eu Warrior/Cleric

12b Gold Bulunmaktadır. Çarların Tamamı Legend itemlerle donatılmıştır. Ayrıca kasalarında legend-rare itemler bulunmaktadır. İstediğim fiyat 175TLdir. Her türlü öneriye açığım(mantıklık olmak kaydıyla). Unutmadan her çarın kasasında 4Adet Stat Sıfırlama - 4Adet Skill sıfırlama bulunmaktadır. toplamda 9-10 adet dress set bulunmaktadır. Üniversite öğrencisi olduğum için ciddi anlamda toplu bir şekilde satmak istiyorum. Fiyatında gayet makul olduğunu düşünüyorum.
Hakkında
Meslek: Ekonomi
İlgi Alanları: Mobil-Pc Donanım
Forum İmzası:
Sorunsuz Alışverişlerim F.Aykac , murtrax , asim03 , yalkie , philippe , raul_meireles , cio_cio , acht und zwanzig , Renji Abarai , Inventor , fikrets1 , sükût , ciom92 , srcn35 , pmomer , frkn44, Dr.Teknik, Eric Cartman., mert560, 00tuna, immeLmann, cqrcqr, ankaraharun Profili kapalı üyelerle alışveriş yapmıyorum. Alışveriş yapmanızı tavsiye etmediklerim eromage03(dolandırıcıdır), Ryhmer(hem kendi önerip hem sözünde durmuyor,üstüne beni engelliyor)
Forum İkinci El İmzası:
Sorunsuz Alışverişlerim : F.Aykac , murtrax , asim03 , yalkie , philippe , raul_meireles , cio_cio , acht und zwanzig , Renji Abarai , Inventor , fikrets1 , sükût , ciom92 , srcn35 , pmomer , frkn44, cagataybas, jaroo1. Profili kapalı üyelerle alışveriş yapmıyorum.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.323
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.213
Konularının görüntülenme sayısı: 18.198 (Bu ay: 303)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.176 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.