Şimdi Ara

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.361
Cevap
41
Favori
108.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar MP'de çıkan garip yükler var mı? Ben high cargo dlc'sini de aldım ancak şimdiye kadar helikopter ve büyükbaş hayvan dışında ekstra bir şey çıkmadı.

MP'de sizde çıkan enteresan yükler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Arkadaşlar MP'de çıkan garip yükler var mı? Ben high cargo dlc'sini de aldım ancak şimdiye kadar helikopter ve büyükbaş hayvan dışında ekstra bir şey çıkmadı.

MP'de sizde çıkan enteresan yükler var mı?

High cargo dlc bende de var hocam. Multiyi bilmiyorum ama SP de helikopter, yat, ekskavatör çıktı bana. Fakat bende büyük baş hayvana rastlamadım. Belli başlı yerleri var hocam. Mesela ben yat kargosunu Plymouth İngilterede denk geldim bir tek. Büyük baş hayvan kargosuda Aria adlı firmada iskandinavya da var sanırım?
  • Nakliye de görev seçmek için gelen pencere de hiçbirşey yazmıyor. neden olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 3 Ocak 2016; 17:59:25 >
  • ReiCheN kullanıcısına yanıt
    evet hocam büyükbaş iskandinavyada var, aria diye bir firmada. sp oynayan bazı arkadaşlarda çok ağır yükler çıkıyordu bir ara. 75 80 tonluk yükler diye biliyorum. onlar mp de çıkmıyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

evet hocam büyükbaş iskandinavyada var, aria diye bir firmada. sp oynayan bazı arkadaşlarda çok ağır yükler çıkıyordu bir ara. 75 80 tonluk yükler diye biliyorum. onlar mp de çıkmıyor mu acaba?

inanın MP konusunda bilgim çok az. MP de aldığımız yükü teslim etmeden oyundan çıktığımızda zaman işlediği için MP ye girmedim desem yeridir. 75-80 tonluk yük görmedim daha, duymadım da. Sadece oyun yüklenirken, yükleme ekranında askeri yüklere benzeyen yükler görüyorum dediğiniz gibi çok ağır yüklere benziyor fakat daha bulamadım onları
  • Mp'de oynamak için ağır yük modları var,125 Ton Gerçek tır sürmek istiyorsanız. Mp geçerli modların LİNKİ

@ydn06,@ReiCheN

• arkdaşlar 10 dk felan oynayınca fatal eror hatası verip oyundan atıyor ne yapabilirim
  • Modlar sadece görüntüyü değiştirmiyor mu abi? 125 ton yük nedir Ayrıca madem modlarla oluyor bu iş neden high cargo dlc aldık ki o zaman yav
  • ReiCheN kullanıcısına yanıt
    Mp her mod uyumlu değil uyumlu olanlar verdiğim linkte,neden aldık dersen ben sadece scs'ye destek olmak için aldım. Ayrıca 125 tonluk yükle gerçekten TIR sürdüğünü hissediyorsun,Birtek dikkat etmeniz gereken eğer tek seferlik işler alıyorsanız aracınız 360hp iveco olmasın fazla uzun mesafe almayın,mümkünse teslimat süresi fazla olsun gecikirsiniz.Bir önemli faktör modu kullanırken belirtilen şase ne ise onu kullanın ilk çıktığında sorun yoktu ancak sonraki güncellemelerden sonra benim 4x2 MAN ile sorun oldu,araba dönmüyor sürükleniyor ona dikkat edin.Keyifli Yolculuklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaslar multi de iş cıkmıyor 16 levelim.nedir sıkıntı_?world trucks dan alabiliyorum sadece yükü_?

Bende de 2 gündür aynı sıkıntı var. Kafasına göre iş ya çıkıyor ya çıkmıyor neyden kaynaklanıyor onu da bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Mp her mod uyumlu değil uyumlu olanlar verdiğim linkte,neden aldık dersen ben sadece scs'ye destek olmak için aldım. Ayrıca 125 tonluk yükle gerçekten TIR sürdüğünü hissediyorsun,Birtek dikkat etmeniz gereken eğer tek seferlik işler alıyorsanız aracınız 360hp iveco olmasın fazla uzun mesafe almayın,mümkünse teslimat süresi fazla olsun gecikirsiniz.Bir önemli faktör modu kullanırken belirtilen şase ne ise onu kullanın ilk çıktığında sorun yoktu ancak sonraki güncellemelerden sonra benim 4x2 MAN ile sorun oldu,araba dönmüyor sürükleniyor ona dikkat edin.Keyifli Yolculuklar.

Bilgiler için çok teşekkürler abi. İvecoyu işçilerime bile almıyorum. Kendim hiç kullanmam volvocuyum ben aslında, Daf alacağım ama yakın zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nakliye görevinde 90 dan aşağı inmiyorum virajlar hariç ama gecikmeli olarak bitirmiş oluyorum. Şirketin verdiği araçla yapabileceğim şey bu.

İlla araç alıp da mı yapmam lazım bu görevleri? Saatlerce tırı sürüp üstüne borçlu çıkıyorum. Oyunu silmim de napim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 7 Ocak 2016; 18:06:20 >
  • Kendi bilgisayarimi ets 2 sunucuna cevirebilir miyim arkadaslarim benim pcyr baglanip ana sunucu ben olacak sekilde birlikte tir surebilir miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Nakliye görevinde 90 dan aşağı inmiyorum virajlar hariç ama gecikmeli olarak bitirmiş oluyorum. Şirketin verdiği araçla yapabileceğim şey bu.

İlla araç alıp da mı yapmam lazım bu görevleri? Saatlerce tırı sürüp üstüne borçlu çıkıyorum. Oyunu silmim de napim.

hocam MP den iş alıp teslim etmeden oyundan çıkıyor, sonra tamamlarım görevi diyorsanız eğer MP de saat sürekli işlediği için geciktiniz diyor.
  • 2 kere multiplayerin son sürümünü indirip açmayı denediğimde aldığım hata, bir türlü çözemedim.

ATS + ETS2 Multiplayer (Kurulum Rehberi - S.S.S.) [ANA KONU]
  • Adminleri salak olmasa iyi oyun aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

quote:

Nakliye görevinde 90 dan aşağı inmiyorum virajlar hariç ama gecikmeli olarak bitirmiş oluyorum. Şirketin verdiği araçla yapabileceğim şey bu.

hocam MP den iş alıp teslim etmeden oyundan çıkıyor, sonra tamamlarım görevi diyorsanız eğer MP de saat sürekli işlediği için geciktiniz diyor.

Hayır mp de görevi alıp yine mp de teslim ediyorum. Farkettiğim şey oyun saati ile nakliye de istenen teslim gunu ve saatinde teslim alıp ulaştırmamız lazım.

Örneğin oyun saati cumartesi 19.00 iken nakliye de ki cuma günü 22.00 ye kadar teslim edilmesi gereken görevi aldığımızda hasarsız ve max hızla teslim de etsek gecikmeli gözüküyor. 96 kusur saat gecikmeli demişti bana halbuki 3 saatte ulaştım

Nakliyeyi alırken istenen teslim günü ve saatine bakmadan almamaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

2 kere multiplayerin son sürümünü indirip açmayı denediğimde aldığım hata, bir türlü çözemedim.

Son durumu doğru yerden ve surum numarasına bakarak indirdiğinizden emin olun. Sanki ana sayfada değildi son sürümü yanlış hatırlamıyorsam.

• o zaman yardımcı olamayacağım hocam malesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

2 kere multiplayerin son sürümünü indirip açmayı denediğimde aldığım hata, bir türlü çözemedim.

Son durumu doğru yerden ve surum numarasına bakarak indirdiğinizden emin olun. Sanki ana sayfada değildi son sürümü yanlış hatırlamıyorsam.

Bulamadım başka yerde

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.