Atletico Madrid geçen sene Barcelona'yı yenen tek takımdı bildiğiniz gibi fakat hafta içinde uefa Avrupa liginde arise karşı deplasmanda beklenmedik bir yenilgi aldı.
Barcelona ise geçen hafta ligde evinde Herculese mağlup olarak büyük şaşkınlığa yol açtı.Fakat hafta içinde bu mağlubiyetin acısını Paodan 5-1 lik galibiyetle çıkardı.
Genel olarak bakacak olursak son yıllarda Atletico'nun Barçaya karşı şansı tutuyor hafta içindede bir çok oyuncu dinlendi, Agüromunda oyunuyla kazanırız diyorum, bizleri çok güzel bir maç bekliyor.
Saat 20:00'da Ntvspor'da.
yenen tek takım mı?
Athletico Madrid Kadar İtici Bir Takım Yok Benim İçin.Umarım Kaybederler.Barcelona yıda pek sevdiğim söylenemez.
quote:
Orijinalden alıntı: ProtezBacak
yenen tek takım mı?
1 Barcelona 38 31 6 1 98 24 74 99
eğer ligde dememe takıldıysan ekliyim ligde tek yenen Atletico.
Fallout 3 Ne olur umarım Atletico kazanır diye söylede kazanalım yoksa vay halimize.
Atletico'ya büyük bir sevgim var bizi haksız yere elemeselerdi daha çok sevecektim fakat genede çok seviyorum ama desteklemem asla.
quote:
Orijinalden alıntı: ProtezBacak
yenen tek takım mı?
aynen yenen tek takım
agüerom döktürse yıne forlanla ne güzel olur şu bacaksız messıye :)
Güzel maç oldu BJK maçıyla dönüşümlü olarak izledim.2 takımda iyiydi ama Athletico çok pozisyon harcadı.Barça affetmez
atletico'daki şerefsiz urfabilmemnes.kim yüzünden messi ciddi şekilde sakatlandı. 2-8 ay arası yok deniyor. bileğinin halini gösteren fotolara ekşi sözlükten ulaşabilirsiniz...
maximum 15 gün sahada olamayacak bilgisi verildi ama ne kadar resmi bilmiyorum. inşallah doğrudur ama resimdeki hali hiç de iyi görünmüyor...
yuhhh ya nasıl becerebilmiş böyle yapmayı , inşallah messi çabuk atlatır
Yuh be adamın ayağını ne hale getirmiş öküz
2-8 ay arası ne yaa
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
2-8 ay arası ne yaa
ben haberlerin yalancısıyım hocam, takımın doktoru değilim. çeşitli yerlerdeki yorumları ve haberleri aktardım, en son 4-5 hafta haberi çıktı. yarınki testlerden sonra belli olur ne olacağı... elçiye zeval olmaz derler
O bileği gördükten sonra messi en kötü 1 ay doğrulamaz valla Ayrıca kemikte inşallah ciddi bir zedelenme kırık yoktur. Hayır birde o kadar çabuk nasıl şişti o bilek anlamadım. Ujfalusi hayvanı tabanı ile biçmiş messiyi valla. Ne diyelim demekki kasaplık sadece türkiye ligine has değilmiş demekki bunuda gördük. Bakın görün , Allah ın kasabı dünyanın en iyi oyuncusunu böyle önemli bir zamanda biçti.
Yuh resmen şeker hastası 150 kiloluk yaşlı teyzelerin ayakları gibi olmuş o ne öyle. Messi bir daha düzelmezse Ujfalusi'yi savaş suçları mahkemesine çıkarmak lazım.
ne kadar kasap olursan ol.. messi ye bu yapılmaz arkadaş insanlık ayıbı resmen.. zaten presle markajla alamıyorlar topu.. bari öküz gibi dalmasınlar messi sanatını yapmaya devam etsin..
dakika olmuş 92.. messi orta sahada ujfalujiyi bakkala gönderiyor nedir bu faulun amacı resmen çekememezlik
doku tellerinde yırtılma (lif) var gibi benimde ayağım böyle olmuştu.. 1,5 ay içinde döner sahalara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme