Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maç | Galatasaray - Chelsea | 26.02.2014 | 21:45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.386
Cevap
7
Favori
32.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maç | Galatasaray - Chelsea | 26.02.2014 | 21:45

hadi bakalım maça 10 gün var havaya girelim inceden

• Yerimizi alalım .
  • ilk sıralardan renkdaşlara selamlar
  • Chelsea en az 14 atar gol de yemez
  • Chelsea santrayla birlikte gol atıp başlar, ilk yarı 7+ yapıp, 2. yarı lig maçı için antreman ve yenilenme koşusuyla tamamlar maçı.
  • temenniciler gelmiş....

2-1 kazanırız inşallah..
  • Galatasaray Hazard'ı kitlediği an puan veya puanlar alabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başarılar dilerim.. Hazard ve Willian gibi oyuncuları kitlemeniz çok önemli. Chelsea'nin savunması da çok yerinde, çok formdalar. İşiniz zor gerçekten.
  • Bu konu çok şeye gebe olacak, yerimizi şimdiden alalım.
  • yerimizi alalım

Galatasaray 3 gol atacak goller Burak Drogba ve Melo dan gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

Galatasaray Hazard'ı kitlediği an puan veya puanlar alabilir.

Bence de Hazard bizim için büyük tehdit...Dikine oynuyor ve çalımlarla ilerleyebiliyor...Kesin önlem alınmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqician

quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

Galatasaray Hazard'ı kitlediği an puan veya puanlar alabilir.

Bence de Hazard bizim için büyük tehdit...Dikine oynuyor ve çalımlarla ilerleyebiliyor...Kesin önlem alınmalı...

Dany olsa o tutardı çivi çiviyi söker mantığı. Çılgın atan adamın karşısına çılgın adam koyacaksın gerçi chedjou da o konuda danyi aratmıyor. Şaka maka iş meloya bakıyor bence. Ama hazardı tutarsın lampard reyiz roket atabilir bu sefer de. İşimiz zor. Mancini arenada kesin 1-0 a oynar. Tutarsa geçeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chelsea 5 ler.
  • Kiralık 2 adet kombine vardır
  • Galatasaray onu 1911 de yapmıştı hemde 7 kişiyle takımı tam hatırlamıyorum yaa :)
  • Harika bir maç ya.
  • Zor maç olacak.Umarım galip geliriz ama bana berabere kalacakmışsız giibi geliyor
  • kıvrılalım şuraya
  • Bu maç 2 belki de 3 bilete ihtiyacım var arkadaşlar..Yardımcı olmak isteyen varsa özelden mesaj atabilir
  • Ben de bilete talip olabilirim...Dayı oldum,İstanbul'a yegeni görmeye geldim araya bir de maç sıkıştırırsak fena olmaz...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.