Şimdi Ara

ATI Stream SDK beta V2.0, and ATI OpenCL beta driver V2.0 ile Atilere gelen Physx desteği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
8.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstteki mesajlarda 4000 ve 5000 serisi denmiş.
  • bende şu kadar bir fark oldu hızlar defult ayrlı gta4 te baktım sanki grafik olarak azda olsa bi fark var

ATI Stream SDK beta V2.0, and ATI OpenCL beta driver V2.0 ile Atilere gelen Physx desteği

ATI Stream SDK beta V2.0, and ATI OpenCL beta driver V2.0 ile Atilere gelen Physx desteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dramaguen -- 18 Ekim 2009; 13:08:41 >

• iyi 1000 puan artmış bir şey var bu sürücüde
  • nvidia nın satın almak için para döküp üstüne birde geliştirmek için para ve zaman harcadığı teknolojiyi ati ye bedava yedireceğini sanmam.Aylardan beri atinin havok muhabbetini dinliyoruz ama ortada somut hiçbirşey yok. Ati nin yazılım konusundaki zayıflığı böyle giderse nvidia yakında parayla sürücü satmaya başlar
  • yok arkadaşlar anlatılanları harfiyen yaptım 9.9 ile 9.11 arasında inanın bir fark göremedim 3dmark06 ve 3dmark vantage skorları birbirine çok yakın bahsedilen farktan alakası yok yani bana balon gibi geldi bu olay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: solid

yok arkadaşlar anlatılanları harfiyen yaptım 9.9 ile 9.11 arasında inanın bir fark göremedim 3dmark06 ve 3dmark vantage skorları birbirine çok yakın bahsedilen farktan alakası yok yani bana balon gibi geldi bu olay...

MADEM YOK BENDEKİ 3DMARK NASIL OLDUDA BU KADAR FARK YARATTI BENDE ONU ANLAMADIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: dramaguen

quote:

yok arkadaşlar anlatılanları harfiyen yaptım 9.9 ile 9.11 arasında inanın bir fark göremedim 3dmark06 ve 3dmark vantage skorları birbirine çok yakın bahsedilen farktan alakası yok yani bana balon gibi geldi bu olay...

biz mi yanlış yaptık biraz once nvidia nin siteden psyhx i indirdim. 9727 puan oldu. tekrar diyorum bize sunu kurarken resim çekip koyabilirmisin. biz mi yanlış yaptık ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dramaguen

quote:

Sende nasıl 1000 puana yakın fark oldu bilmiyorum ama bahsedilen 3dmark06 daki 2700 puanlık fark yine yok bende 50 puan bile fark etmedi windows 7 32-bit sistemde, ayriyeten extra menüden bahsediliyor oda çıkmadı. Bende geri Enzyme-0.2 sürücüsüne döndüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 18 Ekim 2009; 14:05:39 >

• herhalde arkadaşlar sorunu buldum aşağıda belirtilen cpu özellikleri olacak minumum, bendeki e5200 desteklemiyor sanırım...

Supported Processors:

*
    X86 CPU w/ SSE 3.x or later

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 18 Ekim 2009; 14:14:36 >
  • physx bir halta yaramayan diyenlerin bu haberi görüp saniyesinde cekip denemesi de ilginc tabi
  • Arkadaşlar şu olayı yapabilenlerden birisi,tane tane,neyi hangi sırayla kuracağımızı anlatsa hatta resimde ekleyip şu karmaşayı giderse güzel olmaz mı ? Ben şuan indiriyorm,umarm işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

physx bir halta yaramayan diyenlerin bu haberi görüp saniyesinde cekip denemesi de ilginc tabi

adı üstünde deneme, olsa da olmasa da tıraş bir teknoloji zaten
  • bende oyunlarda performans düştü.nedendir acaba
  • quote:

herhalde arkadaşlar sorunu buldum aşağıda belirtilen cpu özellikleri olacak minumum, bendeki e5200 desteklemiyor sanırım...

Supported Processors:

*

sse3 destekliyor e5200.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

quote:

herhalde arkadaşlar sorunu buldum aşağıda belirtilen cpu özellikleri olacak minumum, bendeki e5200 desteklemiyor sanırım...

Supported Processors:

*

sse3 destekliyor e5200.

evet sorun ne olabilir acaba 3.x ile ne demek istiyor birde;

Supported Compilers:

Microsoft® Windows®

Microsoft® Visual Studio® (MSVS) 2008 Professional Edition

yüklü olması gereklimi acaba?
  • Phsyx ile gelen görsel detaylar diğer oyun motorlarıyla ya da ATI kartlarla yapılamayacak bir durum değil.
    Nvidia Phsyx i açık platform olarak geliştirseydi (Şu anda geliştirilen Bullet Physics ve Havok OpenCL uyarlanıyor) Tüm bu sıkıntılar yaşanmayacaktı.
    Bu yöntem,Stream ve Open CL ile neler yapılabildiğni görmek için bile denenebilir. Açık kaynak son kullanıcının cep sağlığı için gereklidir.
  • Bu adamlar yakında Ati'de Cuda'yı da çalıştırırlar benden söylemesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

quote:

Supported Processors:

*

sse3 destekliyor e5200.

evet sorun ne olabilir acaba 3.x ile ne demek istiyor birde;

Supported Compilers:

Microsoft® Windows®

Microsoft® Visual Studio® (MSVS) 2008 Professional Edition

yüklü olması gereklimi acaba?

denedin mi yüklemeyi ?

• Vista sp1 şartı varmı bu sürücülerde?
  • sabah baktim degisen bir sey yok hani dedim acacagimiz bir ayar filan mi var?yabanci forumlarda 3dmark06 yapamiyorum hata veriyor demisler ben denedim hata veriyor ikinci testte.bu ikinci test fizikle alakali bir test midir bu yuzden mi veriyor?9.9'un uzerine kurup denedim vantage'de farketmeyince sildim suruculeri driversweeper ile temizledim sadece beta surucuyu kurdum bundan mi oluyor emin degilim.fizigi emule mi ediyor var bisi de henuz deneme asamasinda olunca cok da bir sey beklememek lazim hayirlisi.ati'nin fizigi stream isminde ayri nvidia'ninki ayri olursa kimse icin iyi olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.