F

Yarbay
31 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 98 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba geçen sene Msi B450m pro-m2 max ve ryzen 5 5500 almıştım 3070 kartın yanına ama malum islemci bazen yetersiz oluyor fps düsüsleri yaşıyorum am5'e geçmeden alabileceğim en iyi oyun işlemcisini almak istiyorum ryzen 5800x3d bu kartın üstüne olur mu anakart biraz eski temel model bios update mi gerekir? ramler 3200mhzde

merhaba,

INNO3D RTX3070 Twin X2 ve Palit Nvidia GeForce RTX 3070 Gaming Pro LHR için ne düşünüyorsunuz 13bin tl altı 3070ler. Ya da 14.500e Gainward RTX3070TI PHOENIX var. Ucuz olmalarını neye bağlayabiliriz. Halihazırda tek fanlı 1080ti kullanıyorum ekran kartına yük binen oyunlarda 83 dereceyi görüyorum.

80 derece üstü çalışacaksa sorun değil zaten kartlar bu yüksek derecelerde çalışasak şekilde yapılmıştır diye düşünüyorum.

2.ellere hiç bakmadım bilmiyorum 3070lerle mining yapılmış mıdır? 1080ti'yi da 2.el almıştım 3.yılına girecek memnunum

Merhaba,
Yeni çıkan Samsung QE-55Q60R qled tv hakkında ne düşünüyorsunuz
şu an mediamarkt, vatan ve teknosada 7000 tlden satılıyor ama 500 tl samsung iade veriyormuş 15 eylüle kadar kurulum yapılırsa
Ayrıca teknosa ing bankasından teknokredi ile alırsam ki baktık 10bin kredi cıkıyor bana 10 taksit olarak pesin fiyatına ve erken kapatırsam baya uyguna gelecek
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60r-qled

geçen seneki Q6FNye göre daha başarıszmış ama o model de zaten 8000tlydi

Netflix izlenecek ve ps4 oynanacak daha çok tv izlenmez pek

6000 tl civarı alternatiflere açığım
https://www.istanbulbilisim.com/samsung-qe-55q60r-4k-ultra-hd-55-uydu-alicili-smart-qled-fiyati-286905.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21
burda baya uygun ama samsung garantisi yok galiba
Merhaba,
bugün 980tiden 1080ti'a geçtim ama maalesef 60hzda kullanabiliyorum

monitorum:https://www.amazon.co.uk/VG278HR-27-inch-Widescreen-Monitor-80000000/dp/B00C841QOA kendisi 120hz bir monitor hdmi ve dvi girisi var
ekran kartı:https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx-1080-ti-aero-11g-oc-11gb-gddr5x-352bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html hdmi ve dispal port girisi var

980ti varken dvidan bağlıyken 120hz kullanıyordum doğal olarak, ama 1080tida dvi girisi olmadığı icin önce dvi ucuna hdmi bağladım öyle bağladım monitore 60hzdı, daha uzun kabloyla hdmiden hdmi direkt bağladım yine 60 hzda kaldı

maalesef monitorum eski dp girisi yok,acaba display port to dvi kablo alsam 120hzda kullanabilir miyim?
merhaba, yedekten kayıt olmuştum 5 eylülde seviye tespit sınavına aldılar
ertesi gün gittiğimde kazanırsanız size haber verirler dediler ama ses yok
internetten baktığımda artık yedek demiyor kesin kayıtlı diyor

sınavı smsle haber vermişlerdi ama seviye tespitle ilgili bir sms gelmedi

ismek ydsye bu şekilde başlayanlar var mı
Merhaba,
Grafik ve Tasarım bölümünde yazdım ama az kişi giriyor cevap atan olmadı. Bizim için önemli bir konu var ve 1 veya 2 fotoğrafı shoplayıp değiştirmek istiyoruz, ufak bir ücret karşılığı yapabilen birilerini bulabilir miyim acaba
Merhabalar,
özel bir durum var da 1-2 veya foto için photoshop ile vücut ve yüz birleştirmek istiyorum belli olmayacak şekilde. Ufak bir ücret karşılığında yardımcı olabilecekler özelden ulaşabilir mi
Hiç haberim yoktu dolanırken gördüm bu olayı

https://www.youtube.com/watch?v=hTszNDyuAhg --bu videoda nasıl yapılacağını anlatıyor adam nvidia panelde?

peki bunun bir riski var mıdır? benim ekran kartı gtx 770 destekler mi?
Liseden 2003 yılında mezun oldum, 2.üniversiteyi okumak icin girdim
kayıt yaptırmak istedigimde e-devletten girince

"Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi Sistemi'nden lise mezuniyetinize dair bilgi alınamadığından, e-kayıt işleminiz yapılamamaktadır. Kayıt işlemleriniz için yerleşmiş olduğunuz üniversitenize başvurmanız gerekmektedir." hatasını alıyorum.

ne yapmam gerek sizce, bize 1 gün vermisler sadece 4 agustos o tarih de tatilimin tam ortasına geliyor gitme imkanım yok okula
bazılarınızda aralık verilmis ama bende "Kayıt Tarihi 04/08-04/08/2015 " gözüküyor
4 agustos mu kayıt icin sadece ? 2-7 arası tatilde olucam elektronik kayıt yapacam aksilik olmazsa da merak ettim
Hakkında
Forum İmzası:
CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.130
İkinci El Bölümü Mesajları: 366
Konularının görüntülenme sayısı: 51.634 (Bu ay: 592)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.