Şimdi Ara

Atatürk size ne yaptı ? Atatürk bu kadar kötü bir adam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
4.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk hakkında yazılanları gördükçe içim acıyor hayret ediyorum bu adam size ne yaptı ?

*Atatürk masondu diyosunuz
    *Atatürk dinsizdi diyosunuz
    *Atatürk islam düşmanı diyosunuz
    *Yetmiyor yunan diyosunuz
    *ingiliz işbirlikçisi diyosunuz

Ama bu adam bizim ülkemizi kurtardı çökmüş bi osmanlıdan yeni bi devlet kurdu ingilizleri yunanları denize döktü demiyosunuz sizi kurtaran adama saygınız bu kadar mı ?

Mason bi adam ömrünü cephede geçirir mi ?
    Canını cepheye koyar mı ?
    ingiliz işbirlikçisi ingilizleri çanakkaleye gömer mi ?

Atatürk'ün tek suçu neydi biliyo musunuz o zaman kendini halife padişah ilan etmedi gitti cumhuriyeti kurdu halkım modernleşsin artık dünya devletlerince ezik konumda görülmeyelim diye inkilap yaptı hayatını ülkesine adadı Atatürk'ün tek suçu buydu.

yazık çok yazık...

• Atatürk düşmanları konuya bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

Atatürk düşmanları konuya bekleniyor
    Birincisi Atatürk'ün seceresi hakkında atıp tutanların öncelikli olarak kendi secerelerini ortaya dökmeleri gerekir.Bakalım ne kadar Türkmüşler...

İkincisi beyinleri din ile boşaltılmış insanlar için yapacak birşey yoktur.

üç En son ingiliz işbirlikçisi ingiliz gemisi ile ülkeyi terk etti..Türkler için dediği şey:“Türkler dini, kavmiyeti, vatanı meşkuk (kuşkulu…) ve mahlud beş-altı milyonluk cahil bir kitledir.” Türkçe’si; “Türkler; dini, soyu sopu, yurdu belirsiz karmakarışık bir cahiller sürüsüdür”
    Bilin bakalım kim bu?

Peki bu Atatürk ve Türk düşmanları neden Osmanlı Osmanlı diye ağlar,işte yine sebebi beyinlerini din ile boşaltılmış olmasıdır.Muhtemelen bugünün Atatürk Türk düşmanları Osmanlı zamanında yaşasaydı,İngilizleri Yunanları dost belleyen hatta fetva veren yobaz tayfanın yanında yer alacaktı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Birincisi Atatürk'ün seceresi hakkında atıp tutanların öncelikli olarak kendi secerelerini ortaya dökmeleri gerekir.Bakalım ne kadar Türkmüşler...

İkincisi beyinleri din ile boşaltılmış insanlar için yapacak birşey yoktur.

üç En son ingiliz işbirlikçisi ingiliz gemisi ile ülkeyi terk etti..Türkler için dediği şey:“Türkler dini, kavmiyeti, vatanı meşkuk (kuşkulu…) ve mahlud beş-altı milyonluk cahil bir kitledir.” Türkçe’si; “Türkler; dini, soyu sopu, yurdu belirsiz karmakarışık bir cahiller sürüsüdür”
    Bilin bakalım kim bu?

Peki bu Atatürk ve Türk düşmanları neden Osmanlı Osmanlı diye ağlar,işte yine sebebi beyinlerini din ile boşaltılmış olmasıdır.Muhtemelen bugünün Atatürk Türk düşmanları Osmanlı zamanında yaşasaydı,İngilizleri Yunanları dost belleyen hatta fetva veren yobaz tayfanın yanında yer alacaktı...

Alıntıları Göster
    Atatürk hayatı boyuncada pek sevilememiş ki. 17 yaşında hatıra defterine ülkeyi değiştirebileceğini yazmış sırf bunun yüzünden sürgün edilmiş,Harp Akedemisi yıllarında düşünceleri nedeni ile adı deli Mustafa olmuş.
    19 yaşında dava derdine düşmüş Enver'in grupları ile çatışmış birçok kez dışlanmış biri fakat hiçbir zaman düşüncelerinden vazgeçmemiş ve zafere ulaşmış.
    Yaptıkları çok fazla taş devrinden kalma Anadolu'yu yeniden yaratıyor,ülke kuruyor,tabur komutanı iken 1 Lord 5 Mareşal 3 General'in yönettiği Çanakkale kara harekatını durduruyor yorumladığı askeri kitaplar bile hala okutuluyor.Mustafa Kemal'i anlamak,okumak onun yolundan gitmek lazım.

• Babaları belli tüm garezleri ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Babaları belli tüm garezleri ondan.
    atamızı severim ama yaptıgı yanlıslarda var kimse mükemmel degildir. her zaman atamıza teşekür ederiz yaptıklarından dolayı ama dediğim gibi kimse eleştirmiyecek kadar kusursuz degildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantumfluctuations

ATATÜRK CAMİLERİ AHIRA ÇEVİRDİ,
    ÇOK DEĞERLİ DİN ADAMLARIMIZI DARAĞACINDA SALLANDIRDI,
    KURANLARIMIZI YAKTI,
    BAŞI KAPALI ANADOLU KADINININ BAŞINI ZORLA AÇTI,
    ALKOL DENEN ZIKKIMI ÜLKEMİZE GETİRDİ,
    SOYUNMAYI, ŞAPKA TAKMAYI MEDENİYET ZANNEDEREK ŞAPKA TAKMAYANLARI ASTIRDI.
    AYRICA ŞANLI OSMANLI PADİŞAHIMIZI ÜLKEDEN KOVDU,
    600 YILLIK KOSKOCA İMPARATORLUĞU ELİN BATISI YIKAMAZKEN KENDİSİ İÇERİDEN YIKTI.
    HİLAFETİ VE ŞERİATI KALDIRARAK İSLAM ÜLKESİNİ AHLAKSIZ BİR BATI ÜLKESİNE ÇEVİRDİ.
    BİZİ DEĞERLERİMİZDEN UZAKLAŞTIRDI.
    ŞANLI OSMANLI 3 KITAYA HÜKMEDERKEN ATATÜRK VE İNÖNÜ TOPRAKLARIMIZI BATIYA SATTI.
    BU ŞANLI MİLLETİN 600 YILLIK ALFABESİNİ DEĞİŞTİREREK BİR GECEDE BİZE TARİHİMİZİ, BİLGİLERİMİZİ UNUTTURDU.
    MİLLİYETÇİLİK YAPARAK ARAP KARDEŞLERİMİZİ, KÜRT KARDEŞLERİMİZİ BİZDEN AYIRDI.
    ÜMMET-İ İSLAM'I PARÇALADI.

-----

Size akp'li anadolu çomarı taklidi yaptım .

hiç gülesim yoktu tarih hocana ya da bı zırvalıkları nereden kopyaladıysan oraya okkalı bir selam gönderiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atatürkü sevmeyenler nankör çünkü de onlar. Atatürk olmasa ingilizin gölgesi Altın'da yaşarlardı özgürce dinlerini kansız herifler. Atatürk'ü sevmeyen kişiler tc Vatandaşı kimliği taşıyıp ATATÜRKün kelimesinden bile korkan kendini Türk sanan arap Kafasındaki adamlardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuteRobot

Bu mesaj silindi.
    Her insanın iyi yanı kötü yanı vardır tıpkı Mustafa Kemal Bey'in olduğu gibi.
    Saygımız elbette vardır ki bu yüzden hakaret etmiyoruz. Bir nevide olsa gerçekten Osmanlı'yı boğulduğu denizden kurtarmıştır.
    Fakat kurtarırken yaptığı bir çok değişiklik kültürel ve dini değerlerimize zarar vermiştir.
    Kişiliği hakkında, inancı, kökeni vb. unsurları kesin olarak bilemeyiz. Kesin olarak bildiklerimiz yaptıklarıdır.
    Mustafa Kemal'i seven insanlardan birisiyim, fakat bu sözlerimden dolayı sevmiyor diyenler daha çoğunlukla oluyor.
    Mustafa Kemal'e değilde ona tapanlara karşıyım. Okulda, parkta heykelinin asılı olmasına. Atatürk kelimesinin yakıştırılmasına. '' Atatürk '' kelimesi basit bir kelime değil bence. Mustafa Kemal'e bunu dememiz. Orhan beya, Fatih Sultan Mehmet'e saysam bitmez fakat onlarca insana yapılmış hakarettir.
    Dahada yazmaya üşendiğim onlarca şey. Ses kayıtları vb. vb.

Sonuç olarak, Atatürk'ü sevmeyen bir insan saygı duymak zorunda. Ülkemize yaptığı iyi yönler, yenilikler için teşekkür ederim. Saygım sonsuzdur. Fakat heykelinin karşısına geçip saygı duruşunda durmam. Atatürk demem fakat atam derim. Dini değerlerime karşı çıktığı için karşı dururum fakat saygısızlık etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: AZRaeLeM

Her insanın iyi yanı kötü yanı vardır tıpkı Mustafa Kemal Bey'in olduğu gibi.
    Saygımız elbette vardır ki bu yüzden hakaret etmiyoruz. Bir nevide olsa gerçekten Osmanlı'yı boğulduğu denizden kurtarmıştır.
    Fakat kurtarırken yaptığı bir çok değişiklik kültürel ve dini değerlerimize zarar vermiştir.
    Kişiliği hakkında, inancı, kökeni vb. unsurları kesin olarak bilemeyiz. Kesin olarak bildiklerimiz yaptıklarıdır.
    Mustafa Kemal'i seven insanlardan birisiyim, fakat bu sözlerimden dolayı sevmiyor diyenler daha çoğunlukla oluyor.
    Mustafa Kemal'e değilde ona tapanlara karşıyım. Okulda, parkta heykelinin asılı olmasına. Atatürk kelimesinin yakıştırılmasına. '' Atatürk '' kelimesi basit bir kelime değil bence. Mustafa Kemal'e bunu dememiz. Orhan beya, Fatih Sultan Mehmet'e saysam bitmez fakat onlarca insana yapılmış hakarettir.
    Dahada yazmaya üşendiğim onlarca şey. Ses kayıtları vb. vb.

Sonuç olarak, Atatürk'ü sevmeyen bir insan saygı duymak zorunda. Ülkemize yaptığı iyi yönler, yenilikler için teşekkür ederim. Saygım sonsuzdur. Fakat heykelinin karşısına geçip saygı duruşunda durmam. Atatürk demem fakat atam derim. Dini değerlerime karşı çıktığı için karşı dururum fakat saygısızlık etmem.

Fakat heykelinin karşısına geçip saygı duruşunda durmam. - demissiniz.

Bunu diyen adam ben ataturke saygiliyim,severim demesin.Saygi durusunun ne icin ne anlamda yapildigini bir ogrenin ondan sonra karar verirsiniz.Ona yapilacak olan saygi durusunu tapmakla esdeger tuttugunuzu rahatlikla anlayabiliyorum.Saygi durusu adi ustunde saygiyla durmaktir.Saygisi olmayanlar saygi durusundada bulunamazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

atamızı severim ama yaptıgı yanlıslarda var kimse mükemmel degildir. her zaman atamıza teşekür ederiz yaptıklarından dolayı ama dediğim gibi kimse eleştirmiyecek kadar kusursuz degildir.

yanlışları olabilir lakin yalanlarla kötülemeye çalışmak şerefsizliktir. bunu yapan da akpartililer.
  • "Türkler ölmeyi biliyorlar, hem de iyi biliyorlar. Ben de ölmeyi bilen bir milletin yenilmeyeceğini bilecek kadar tecrübeliyim. Burada hiç yoktan ordular kurmak ve bu orduları ölüme sürüklemek mümkün. Bu imkanlardan bol bol faydalanıyorum. Fakat, meydana getirdiğim orduları sendeleten bir engel var: Türklerin yaşayan hatıraları! Üç-dört yüzyıl önce her kudreti ve her milleti yenen Türkler, şimdi de silinmez hatıralarıyla her teşebbüsü sendeletiyorlar. Hemen her yürekte bu korkuyu seziyorum. Demek ki yalnız Türkleri değil, onların tarihini de yenmek lazım. Bu durumda ben, Türklerin düzinelerle milleti idare etmelerindeki sırrı da anlıyorum. Onlar milletleri bir kere yeniyor fakat kazandıkları zaferleri ruhlara ve nesillere nakşedebiliyorlar." - M. Montecuccoli (Avusturyalı Komutan)

Işte bizim neslimizin gecmisine kufur etmesini sağladigi icin mustafa kemal hatalıdir. Gecmisimizi bize ocu gösterdiler. 7 milletle savasip yıkılan Osmanliyi ezik görüp dagdaki pkklilara kafayı takacak kadar küçük düşünen bir nesil oluşturduğu icin yanlış yaptigina inaniyorum.

• İsteyen sever isteyen sevmez sizin içinize batan ne onu anlamiyom, kurtarıcı yappmaktan vazgeçin artık kemalist ler

• Bana göre bir kişi Atatürk'ü sahiplenmiyorsa genel olarak şu nedenlerin varlığı söz konusudur:

1. Kişi Türk değildir.
    2. Türktür fakat tarihinden bihaberdir.
    3. Türktür fakat haindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

Bana göre bir kişi Atatürk'ü sahiplenmiyorsa genel olarak şu nedenlerin varlığı söz konusudur:

1. Kişi Türk değildir.
    Atatürk korkusu bambaşka bir korku. Devrimleri, bu Milletin iliklerine kadar işledi, istedikleri kadar sahayı boş görüyor olsunlar, bu Milletin nabzı bir dk içerisin de 200'e çıkar, karşısın da Dünya duramaz, Türklükle problemi olanlar, kendine bir türlü Türküm diyemeyenler bunu çok iyi bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PREDATOR066

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Atatürk size ne yaptı ? Atatürk bu kadar kötü bir adam mı ?

• Atatürk suçludur evet. ülkesi için gönüllü olarak savaşa katıldığı için
  • PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt
    kafan mı güzel kim tarihimizi ezik görüyor
  • quote:

Bana göre bir kişi Atatürk'ü sahiplenmiyorsa genel olarak şu nedenlerin varlığı söz konusudur:

1. Kişi Türk değildir.

Sonuna kadar türküm ve sizin gibi cakma milliyetcilik yapmıyorum M.kemali sahiplenmiyorum çünkü fatihi kanuniyi sahipleniyorum.. sanki tarih sadece cumhuriyetten sonra oluşmuş sizin gözünüzde, o kadar korlesmissiniz ki m.kemali en buyuk lider (kurtarıcı)yapma hadsizligini gösteriyorsunuz, sizin ataniz m.kemal benim ki değil türklüğü mu de senin gibi sahislar sorgulayamaz, kendi kafana göre yorumlama herşeyi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valanis -- 19 Mayıs 2015; 16:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valanis

quote:

1. Kişi Türk değildir.

Sonuna kadar türküm ve sizin gibi cakma milliyetcilik yapmıyorum M.kemali sahiplenmiyorum çünkü fatihi kanuniyi sahipleniyorum.. sanki tarih sadece cumhuriyetten sonra oluşmuş sizin gözünüzde, o kadar korlesmissiniz ki m.kemali en buyuk lider (kurtarıcı)yapma hadsizligini gösteriyorsunuz, sizin ataniz m.kemal benim ki değil türklüğü mu de senin gibi sahislar sorgulayamaz, kendi kafana göre yorumlama herşeyi ..

Osmanlıcısın. Size göre Atatürk popüler kültür biz ise atalarımızı seviyoruz diyorsunuz sözde. İşin aslına gelelim madem atalarınızı önemsiyorsunuz ki Atatürk te atanız, onu geçtim eski türk devletlerinden hiçbirini saymıyorsunuz varsa yoksa osmanlı. Bir sürü büyük türk kider var ama saymıyorsunuz sadece osmanlı bir tutturdunuz osmanlı. Çünkü tarih bilmiyorsunuz ortamınız cahil.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.