Şimdi Ara

Atatürk size ne yaptı ? Atatürk bu kadar kötü bir adam mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
4.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PREDATOR066

Doğrudur mitinglerde ataturk peygamberdir diyen kiblesinide Anıtkabir yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valanis

M.kemalin türk olduğundan eminsin yani peki.

Türklük adına yaptıklarına ve padişahlarınızın Türklere Türk kültürüne ve Türk değerlerine yaptıklarına bakarak evet devşirme olmadığından Türk bilinci Taşıdığından eminim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

quote:

Orijinalden alıntı: hawk01

Atatürk'ün tek suçu neydi biliyo musunuz o zaman kendini halife padişah ilan etmedi gitti cumhuriyeti kurdu

Bu söze sonuna kadar katılıyorum. Padişaha biat etmeye hazır olan kişiler Atatürk'ü diktatörlük ile suçluyor.

Cumhuriyet geldi de ne oldu ilk secim 1946da yapıldı :). Tek parti zulmunden kurtulamadi halk. Menderes parti kurdu secildi onuda astilar :).

atatürkün çok istediği fakat başaramadığı eylem :/

• Nipalensis kullanıcısına yanıt
    Bu bölüm ciddi sorulara cevap verenlerin bulunduğu Forum bölümü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Bu bölüm ciddi sorulara cevap verenlerin bulunduğu Forum bölümü değil.

Anlamıyor ki Sok lafını Türklüğü ağızlarına aldırma vur alttan geç öğrenecek abisi yakında.
  • Anlaşılan biraz alttaki komik mesajımı okumaya başlamamışsınız ki alkış geliyor?
  • Toparlamaya calistin ama itiraf et cuvalladin soydan bahsediyordun bir anda is türk bilincine kaydı olay, iste sizin turklukden anladiginiz bu, isinize geleni türk yapmak için elinizden gelen herşeyi yaparsiniz siz ve sizin gibi düşünenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valanis -- 19 Mayıs 2015; 18:01:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATATÜRK; Bu milletin merak etme sen demedi, parsel parsel satmadı Türk yoktur Türkiyeli vardır demek yerine, NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE dedi.

TÜRK milletinin ATATÜRK'ten nefret etmesi için başlıca sebepler bunlar,

mehmet cengiz küfürü bastımı Türk milletine, raco babada Türk yoktur Türkiyeli vardır Milliyetçiliği ayaklar altına aldık, milli içkimiz ayrandır diyince, Türk milleti hemen oyunu akp ye atar olay bundan ibaret, bizim halkın diğer ülkelere göre farklı bir anlayışı var
  • Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Yukarlarda Predator66'nın bir mesajı var, allahıma kitabıma bir an ülkeyi kurtarıp Kurtuluş Savaşını yapan mübarek Osmanlı padişahı konuya gelmiş zannettim, huşu içinde secdeye vardım!
  • Valanis ve PREDATOR066

Başka kişilere yanıt verirken bana yanıt vermemenizin nedenini sorabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen tarihten Türk komutan Meteyi sahiplenirken Türk alim Muhammed Bahauddin Şah‑ı Nakşibend'i sahiplenemiyorsan senin ne Türklükle ne islamla alakan vardır. Türklükle islam bir bütündur arkadaslar. Kabullenin artık. Ne oldugu mechul adamlara tapmayi birakin.

• quote:

Toparlamaya calistin ama itiraf et cuvalladin soydan bahsediyordun bir anda is türk bilincine kaydı olay, iste sizin turklukden anladiginiz bu, isinize geleni türk yapmak için elinizden gelen herşeyi yaparsiniz siz ve sizin gibi düşünenler

Kardeşim bu kadar Türksünüzde o güzide Osmanlıcığınızda TÜRKLÜK ile ilgili ne vardı? Türk alfabesini kaldırdınız Türk kültürünü kaldırdınız.Yönetim kademelerinden Türkleri kaldırdınız neyin kafasındasın da bize Türklük anlatıyorsun? Dilin mi Türktü tarihin mi sarayın mı kültürün mü neyin bir anlatta bilelim Türklüğe katkılarınızı.Atatürk sayesinde bu millet sizin 600 yıldır unutturmaya çalıştıklarınızı hatırladı sizin zorunuza giden de bu Teba kul değil MİLLET OLDUK MİLLET ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 19 Mayıs 2015; 18:11:54 >

• PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt
    Lütfen abuk sabuk Arap uydurması yaratıklara tapmayın, ve saçma sapan kitaplar okumayın! Kendinize ve çevrenize çok yazık ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Toparlamaya calistin ama itiraf et cuvalladin soydan bahsediyordun bir anda is türk bilincine kaydı olay, iste sizin turklukden anladiginiz bu, isinize geleni türk yapmak için elinizden gelen herşeyi yaparsiniz siz ve sizin gibi düşünenler

Kardeşim bu kadar Türksünüzde o güzide Osmanlıcığınızda TÜRKLÜK ile ilgili ne vardı? Türk alfabesini kaldırdınız Türk kültürünü kaldırdınız.Yönetim kademelerinden Türkleri kaldırdınız neyin kafasındasın da bize Türklük anlatıyorsun? Dilin mi Türktü tarihin mi sarayın mı kültürün mü neyin bir anlatta bilelim Türklüğe katkılarınızı.Atatürk sayesinde bu millet sizin 600 yıldır unutturmaya çalıştıklarınızı hatırladı sizin zorunuza giden de bu Teba kul değil MİLLET OLDUK MİLLET ?

Ula Türkler 700lü yıllardan beri islamla yoğurulmuş. Bir kültür oluşturmuş. M.Kemal gelmiş avrupada ne varsa bize uyarlamaya kalmış sen şimdi türk müsün ? Sen avrupa özentisi ama avrupalıda olamamış arada kalmış ne olduğu meçhul bir adamsın. Merak etmeyin size kim olduğunuzu hatırlatacağız :).

• quote:

Lütfen abuk sabuk Arap uydurması yaratıklara tapmayın, ve saçma sapan kitaplar okumayın! Kendinize ve çevrenize çok yazık ediyorsunuz.

Şeriat gelsede senin ağzınla konuşanların omuz üstünü traşlasalar .
  • M.kemali niye sahiplenmiyorsun diyorsun bizim için o kadar savaşa girmesine karşın nicin sahiplenmiyorsun diyorsun yalnismiyim, sayet ben bu soruyu cevaplamaya kalksam konu başka yerlere kayar ve sonunda atamiz olmasaydi sen ne olurdun bi düşün diyen gerzek kısım gelir ki bunlarla hiç ugrasamam, çünkü sonuc hiç bir yere varmiycak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Ula Türkler 700lü yıllardan beri islamla yoğurulmuş. Bir kültür oluşturmuş. M.Kemal gelmiş avrupada ne varsa bize uyarlamaya kalmış sen şimdi türk müsün ? Sen avrupa özentisi ama avrupalıda olamamış arada kalmış ne olduğu meçhul bir adamsın. Merak etmeyin size kim olduğunuzu hatırlatacağız :).

Canım benim oluşturduğunuz Kültürün ne denli süper olduğunu İslam ülkelerinden görüyoruz Mükemmel bir kültüre sahip olduğunuz için beğenmediğiniz o Avrupa ülkelerine girmek için yollarda telef oluyorsunuz.Yetmiyor Tüm coğraflarınız rezalet içinde Din Mezhep ayağına birbirinizi yiyorsunuz kusura bakmayın size bırakıp İnsanları rezil etmenize seyirci kalamayız.İlla padişah vs diyorsan Atalarınız İngilterede gidin onlara tapının arkadaşım.Elin Arabı bana kim olduğumu hatırlatacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

Valanis ve PREDATOR066

Başka kişilere yanıt verirken bana yanıt vermemenizin nedenini sorabilir miyim?

Kardeş sana diycek birşey yok. Bana ithafen yorum yazmışsınız demişsin. Ama ben senin yorumunu okumadım bile onları yazarken. M.Kemali sahiplenmiyorum çünki kendisinin bir vasfı yok bize kattığı birşey yok. Görevini yerine getiren bir askerken devlet adamı olmuş. İyi bir komutanken başarısız bir devlet adamı olmuş bu kadar.
  • Bu konular amma komik oluyor.

• quote:

quote:

Şeriat gelsede senin ağzınla konuşanların omuz üstünü traşlasalar .

Yavaş getirin Mursiciğinize ne oldu Aslan parçası ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.