Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.501
Cevap
169
Favori
1.230.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bugün zenfone5 cihaz aldım ama içinde tonlarca gereksiz program var kaldıramıyorum nasıl kaldırabilirim ? Bazıları kalktı bazılarını kaldıramıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

LG G2'ye geçenler veya kullananlar şuan G2 almak üzereyim acil deneyimlerinizi yazar mısınız alırsam geri veremem!

bunu bizim konumuza yazsaydın keşke

http://forum.donanimhaber.com/m_79264789/tm.htm

Artık G2'ye Rom bulma talaşındayım...

Bu arada ZF5 gelişmelerini takip edicem.

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    ZenUI uygulamalarından bahsediyorsan gereksiz bir uygulama yok hepside gayet temiz ve güzel çalışan günlük hayatımda kullanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

LG G2'ye geçenler veya kullananlar şuan G2 almak üzereyim acil deneyimlerinizi yazar mısınız alırsam geri veremem!

bunu bizim konumuza yazsaydın keşke

http://forum.donanimhaber.com/m_79264789/tm.htm

Artık G2'ye Rom bulma talaşındayım...

Bu arada ZF5 gelişmelerini takip edicem.

hocam ben uzun süredir uğtaşıyorum o işlerle. Konuya gelirsen yardımcı olurum kirletmeyelim burayı

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Traffic smash racers diary adlı oyunda bu hatayı aldım.Oyun türk yapımı,yeni ve online değil.Öylesine indirdim zaten sonra sildim,neden kitlendiğini merak ediyorum sadece.Bugün telefon kendi kendini yeniden başlattı,bunun nedeni nedir ?

Orijinalden alıntı: ahmet ferid

EVET CEPTE İNTERNETİN VARSA OTA DAN GÜNCELLEMEYİ KONTROL ET
    BİRKAÇ KEZ DENE. Görmesi lazım 40.54 ü görürse otadan güncelle.
    sonra wipe cache yap , yeniden başlat ve lolipop ww olan ....40.60 ı dahili hafızaya at
    sol üstte köşede güncelleme uyarına tıkla güncellesin. indirdiğin zip için başka bir zip olmasın
    dosya .......-user.zip şeklinde bitmeli

hocam inan bana ben çok uzun zamandır çözememiyordum sıkıntımı dediklerini yaptım ve sonunda lollipopu kurabildim. çok teşekkür ediyorum. telefonu aldığımız gün kamera iyileştirme ve ses yükseltme gibi eylemler yaptığımı hatırlıyorum. lollipopda bu konuda ne yapabiliriz. kamera önemli değilde ses öenmli

• Merhaba arkadaşlar; yenilenmiş olarak aldığım zenfone 5 telefonum bu gün geldi donanımsal olarak her hangi bir arızasına rast gelmedim sıfırdan farksız olarak geldi... ancak yazılım bilgisine baktığımda 5.0 lolipop oluyor sanırım o yüklü olarak geldi ve geldiğinde %30 bataryası vardı kurcalarken bitti tabi şimdi şarj oluyor tam dolmasını bekliyorum önerileriniz nelerdir? orjinalliğini bozmadan işe yarar şeyler var ise tavsiyelere açığım ayrıca bir çok denemede yaptım konuşma mesajlaşma nete bağlanma vs gayet iyi durumda gözüküyor şimdilik... fm radyo merak ediyordum o da var şu an için sorun yok gibi gözüküyor umarım böylede devam eder...
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Merhaba arkadaşlar; yenilenmiş olarak aldığım zenfone 5 telefonum bu gün geldi donanımsal olarak her hangi bir arızasına rast gelmedim sıfırdan farksız olarak geldi... ancak yazılım bilgisine baktığımda 5.0 lolipop oluyor sanırım o yüklü olarak geldi ve geldiğinde %30 bataryası vardı kurcalarken bitti tabi şimdi şarj oluyor tam dolmasını bekliyorum önerileriniz nelerdir? orjinalliğini bozmadan işe yarar şeyler var ise tavsiyelere açığım ayrıca bir çok denemede yaptım konuşma mesajlaşma nete bağlanma vs gayet iyi durumda gözüküyor şimdilik... fm radyo merak ediyordum o da var şu an için sorun yok gibi gözüküyor umarım böylede devam eder...

ayarlar-hakkında-yazılım bilgisi-derleme numarası.
    orda ne yazıyor?
    3.23.40.52 mi
    3.23.40.60 mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• OmC43 kullanıcısına yanıt
    Yaptim tesekkurler hocam , peki o bahsettigimiz uygulamalari silemiyor muyuz ?

Neyse teşekkür ederim hocam yardimlariniz için

Birde hocam gece geri tuşu ve ana menu tuşlari yanmiyor karanlık kalıyor onu nasil ayarliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 30 Eylül 2015; 8:46:58 >

3.23.40.52-2015 yazıyor ?

sanırım tavsiyeleriniz olacak gibi elbette bir telefonu değerlendirmek için bence en az başına kendiniz bir iş getirmezseniz yada kendinden bir sorunu yok ise tabi 5-6 ay gerekiyor android telefonlar zaten artık canlı varlıklar gibi belli bir süreleri olan telefonlar adam akıllı iki seneyi çıkarsın ben o telefona iyi derim zaten... ama gerçekten telefon çok hoşuma gitti... şu malum batarya performası da bu gün beli olur şu an %100 bakalım ne olacak

tavsiyelerinizi bekliyorum
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Onlar donanım değil ekrandaki dokunmatik panelin devamı gibi bir yapısı var. Işıklandırmaları yok.

Orijinalden alıntı: Jet1X

Fm radyo açamıyorum (halka açılışta dönüyor surekli), android hangi sürümüne dönmeliyim?
    Benim yapı numaram 2.22.40.54_20150527_44
    Sürüm durucem mi yukselticem mi?

2.22.40.44 sürümde radyo çalışıyor.
    Eğer Lollipop a yükseltirseniz 3.23.40.52 sürümünde radyo çalışır, 40.60 sürümde radyo yine başlamıyor.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.