Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.504
Cevap
174
Favori
1.151.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16721673167416751676
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de telefonu 3 yıl 8 ay kullanıp Zenfone 5 (2018) almıştım 2 yıl önce. Uzun zamandır bu konuya girmiyordum, bugün görünce anılar canlandı. En sevdiğim yanı istediğim zaman Lineage OS ile Android 7'ye yükseltip istediğim an stok Android 5'e çok rahat dönebilmek bu ayarları yapabilmekti. Eğer Lineage OS ile tam uyumlu satbil çalışsaydı şu an bile aktif kullabilirdim, ama stabilite sağlayamamıştım. Anılar... :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CanKartaL84

    Sağolun hocam sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun.

    Ben de Zenfone 5 ten sonra Laser 5,5" e geçmiştim. Zenfone 5 i de satmıştım.
    2,5 yıl kadar önce Oneplus 5T ile tanıştım. İyi ki de tanışmışım
    Şuan Laser 5,5" i annem kullanıyor sizin dediğinize benzer bir kullanım için Şuan Asus telefonların android versiyonlarından haberim bile yok

    Şu dönemde çoğu uygulama 5+ android istemeye başladı. En azından Lolipop sizi bir süre daha idare edecektir.
    Ayrıca Xda'da Android 7.1 (hatta pek stabil olmayan 8.0 romları) custom romları mevcut eğer custom rom tercih ederseniz.

    Elimde cihaz olmadan yardımcı olma ihtimalim olur mu bilmiyorum ama Zenfone5 e rom yüklemek çok da zor değildi. Orjinal romu 2smoke hocamın rehberiyle kolayca yüklersiniz herhalde. Sadece dahili ana dizine orjinal rom dosyasını atıp telefonu yeniden başlatırsanız güncellemeyi görebilir. Olmazsa adb sideload ile yüklenebilir.

    Yardım gereken bir durumda ulaşabilirsiniz tabiki. Foruma çok sık bakmıyorum ama mümkün oldukça takip ederim önümüzdeki birkaç gün daha.

    Alıntıları Göster
    Siz resmen Tofaş dan inip Ferrari ye binmişsiniz :)
    Pandemik durumdan dolayı annemlere de gidemez oldum. Artık müsait bi zaman telefonu alıp 2smoke üstadın anlatımına göre yapıcaz. Olmadı yeni bi telefon alcaz kendisine bakalım. Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • uzun zaman sonra telefonu elime aldım. baktım ki brick olmuş. power tuşuna basınca açılmıyor. sadece şarja bağlayınca intel logosu gözüküyor. fastmode a bile giremiyorum. yardımcı olur musunuz?

  • 
Sayfa: önceki 16721673167416751676
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.