Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
33.501
Cevap
169
Favori
1.230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Giriş

kitkat veya herhangi bir lolipop üzer,nde iken flashlayabilinir mi?
    Ustad mrb nen hic root isiyle felan ugrasmadim bugune kadar bu senin anlattigin islemi nasil yapacagiz bide kamera iyileştirildi demissin 20.54 kullaniyorum suan benim rootsuz halimden dahami iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmet ferid

üstadım romu flashlamak için herhangi bir versiyon zorunluluğun varmı?

kitkat veya herhangi bir lolipop üzer,nde iken flashlayabilinir mi?

Kitkat veya lolipop farketmez, flashlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhPolitik -- 29 Eylül 2015; 1:55:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hanibene

Ustad mrb nen hic root isiyle felan ugrasmadim bugune kadar bu senin anlattigin islemi nasil yapacagiz bide kamera iyileştirildi demissin 20.54 kullaniyorum suan benim rootsuz halimden dahami iyi oldu.

Açıkçası ben gözle görülür bir fark göremedim. ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) şu konuyu incelerseniz burada yapılan işlemler anlatılmakta. Romun kurulumu ise şöyle:
    Şu bağlantıdan adb v1.0.32 indirin
    https://drive.google.com/file/d/0B-Fin8UxrD6PUmN6SkVPMXR3UTA/view?usp=sharing&pli=1
    quanganh2627 nin yapmış olduğu TWRP recovery i indirin ve adb klasörüne çıkarın
    https://drive.google.com/file/d/0BwEWY6gMvYOeTUtMdUpWZkh6cFk/view?pli=1
    Telefonunuzu kapatıp droidboot modunda başlatın(güç tuşu+ses kısma tuşu)
    Adb klasörünü açın ve shift tuşuna basılı tutarak klasörün içinde sağ tıklayarak komut penceresini burada aça tıklayın
    Siyah bir cmd penceresi açıldığında şu komutu girin:
    quote:

fastboot flash recovery new-twrp-z5-sbinsh-2508-1608.img

Ardından telefonunuzu recovery modunda açın(Droidbootta yer almakta)
    Recovery açıldığı sırada wipe işlemlerini yapmanızı öneririm eğer romu flashlayacaksanız
    Install sekmesinden sd karta attığınız rom dosyasını bulup flashlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RhPolitik

Ben şu anda başka olaylardayım

işte bu
    bende cm12 dışında hiçbir rom intel diye nasıl olurda flashlanamıyor diyordum.
    bak şimdi heyecanlandım.
    EEEEE ne zaman paylaşıyorsun :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 29 Eylül 2015; 8:33:47 >

• Arkadaşlar telefon açıkken şarj full doluyor fakat gece yatarken telefonu kapatıp şarja takıyorum sabah baktığımda led hala sarı, full dolmuyor, açtığımda %95 civarı görüyorum. Böyle sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 13th Patronus

quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: 13th Patronus

Bende telefonu dikkatli kullanan biriyim,dikkatli kullandığım halde hafif çizildi.Telefonu düşürmedim daha düşürdüğüm zaman hasarı en aza indirmek için ekran koruyucu almayı düşünüyorum.Jelatin telefonun ekranını iyi korumuyor ve kullanışsız bu yüzden temperli cam düşünüyorum.Temperli cam da dokunmatiğin zor işlemesini sağlıyormuş.Şuan hangisini kullanmalıyım bilmiyorum.

Önceki telefonumda jelatin kullandım uzun süre. 2 ay dayanmadan çizik içinde kalıyordu. Sadece parmaklarımla bile çiziliyordu jelatin. Oyun için kullandığım bölümler özellikle algılamayacak kadar çizildiği oluyordu. Temperli camı 4-5 aydır kullanıyorum. Sıkıntı yok. Algılama sorunu da yaşamadım.

Pazar günü bende 15 tl'ye temperli cam taktırdım,ekran ilk günden hafif bir şekilde çizildi Şuan temperli camdan memnunum sadece köşeleri beyaz ondan biraz kötü görünüyor.Hocam bugün yeni çıkan bir oyunu oynadım,sonra telefon kitlendi.Telefon neden kitlendi (telefonun güç düğmesi ve ses arttırma tuşuyla yeniden açtım) ? Telefon kitlendiği zaman oyunun sesi geliyordu ama hiç bir şeye tıklayamıyordum.

"I'm hero" adlı oyunda bende de bazen ekran bomboş kalıyor. Oyun çalışmaya devam ediyor aslında. Telefon da normal çalışıyor ancak oyunun çizimleri gelmişyor. Bu da geliştirici seçeneklerinden 2d çizimlerde gpu kullanmaya zorla seçeneğini açtıktan sonra olmaya başladı.
    Sizdeki sorun direk telefonun kilitlenmesi sanırım. Hangi oyunda oluyor bu kilitlenme? Çok ağır grafiklerin olduğu kısımlarda mı denk geliyor? Veya online oyunlarda çarşı-pazar-arena savaşları gibi birçok oyuncunun aynı anda bağlandığı ve hareket ettiği bir ortak alana geçtiğinizde mi oluyor? Öyleyse bağlantı veya server kaynaklı bir lag oluşuyor da olabilir. Daha detaylı bilgi verebilirseniz o soruna odaklanabiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RhPolitik

Ben şu anda başka olaylardayım

işte bu
    bende cm12 dışında hiçbir rom intel diye nasıl olurda flashlanamıyor diyordum.
    bak şimdi heyecanlandım.
    EEEEE ne zaman paylaşıyorsun :(

Paylaşılacak bir şey yok, çünkü bu sistemler kullanılabilecek durumda değil :)

Sadece olabiliyor mu diye bakılabilir.

Zenfone 2'de Windows 10 çalıştırılabiliyor. İşlemcisi itibariyle zamanla Windows kullanışlı bir şekilde bu telefonlara uydurabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar size bir sorum var: bir arkadasimin telefonunda sarj girisinde kabloyu takinca 2-3sn sarj aliyor sonra kesiyor, sonra tekrar basliyor seklinde, yani kisaca sarj islemi surekli kesilip tekrar basliyor. bu dongude telefon sarj oluyor, kesile kesile. kabloyu ve adaptoru degistirdik yine ayni sorun (zaten mevcut kablo ve adaptorleri de baska zenfone da denedik sorun yok).

bu tarz bir problemle karsilasan oldu mu acaba? bu kronik bir sorun mu billen var mi?

XMG Neo 15 (E22) || Oasis Water Cooling

XMG Neo 15.6” 2560x1440p 240 Hz IPS - Intel Core i7 12700H 4.7 Ghz 24 MB Cache
    NVIDIA RTX3070 Ti 8 GB GDDR6 256 Bit 150W TGP - 2x16 GB DDR5 4800 Mhz
    2+1 TB Samsung 970 Evo Plus NVMe
  • FIFA 16 UT deneyen oldu mu ? Zenfone 2'de bile kasıyor diyorlardı yüklememiştim intel işlemciler için gelmedi daha sanırım herhangi bir güncelleme vs
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

http://forum.donanimhaber.com/m_110562413/f_//tm.htm#110562413

yardımcı olur musunuz

indirdiğin rom dosyası telefondan indirirsen indirme sırasında internet kopukluğu olabilir bundan dolayı a bozulabilir.
    downloadları pc den İDM gibi araçlarla yaparsan daha sağlıklı olur

telefonu fabrika ayarlarına cihazdan veya driodboottan sıfırladığında üzerinde yüklü

V2.21.40.30 veya V2.21.40.44 olmalı bunun üzerine otadan veya şu linktekihttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/UL-ASUS_T00F-WW-2.22.40.54-user.zip?_ga=1.5295795.1849004263.1431976331
    Kitkat son V2.22.40.54 güncellemeyi yap. daha sonra V3.23.40.60 versiyonu dahili hafızaya at. Link:http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/A500CG/UL-ASUS_T00F-WW-3.23.40.60-user.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 29 Eylül 2015; 12:58:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

http://forum.donanimhaber.com/m_110562413/f_//tm.htm#110562413

yardımcı olur musunuz

indirdiğin rom dosyası telefondan indirirsen indirme sırasında internet kopukluğu olabilir bundan dolayı a bozulabilir.
    downloadları pc den İDM gibi araçlarla yaparsan daha sağlıklı olur

telefonu fabrika ayarlarına cihazdan veya driodboottan sıfırladığında üzerinde yüklü

V2.21.40.30 veya V2.21.40.44 olmalı bunun üzerine otadan veya şu linktekihttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/UL-ASUS_T00F-WW-2.22.40.54-user.zip?_ga=1.5295795.1849004263.1431976331
    Kitkat son V2.22.40.54 güncellemeyi yap. daha sonra V3.23.40.60 versiyonu dahili hafızaya at. Link:http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/A500CG/UL-ASUS_T00F-WW-3.23.40.60-user.zip

şuan 40.53 var.
    40.44'e düşürüp manuel yükleme ile 40.54 yükleyeceğim. onun üzerinede manuel yükleme ile 3.23.40.60'ı değil mi?

idm kullanıyorum hocam sağolasınız bilgi için

manuel yükleme dediğimde zipi 'olduğu gibi' telefona atmak değil mi?

• EVET CEPTE İNTERNETİN VARSA OTA DAN GÜNCELLEMEYİ KONTROL ET
    BİRKAÇ KEZ DENE. Görmesi lazım 40.54 ü görürse otadan güncelle.
    sonra wipe cache yap , yeniden başlat ve lolipop ww olan ....40.60 ı dahili hafızaya at
    sol üstte köşede güncelleme uyarına tıkla güncellesin. indirdiğin zip için başka bir zip olmasın
    dosya .......-user.zip şeklinde bitmeli

Orijinalden alıntı: OmC43

LG G2'ye geçenler veya kullananlar şuan G2 almak üzereyim acil deneyimlerinizi yazar mısınız alırsam geri veremem!

bunu bizim konumuza yazsaydın keşke

http://forum.donanimhaber.com/m_79264789/tm.htm

Orijinalden alıntı: ulutan1

Arkadaşlar telefon açıkken şarj full doluyor fakat gece yatarken telefonu kapatıp şarja takıyorum sabah baktığımda led hala sarı, full dolmuyor, açtığımda %95 civarı görüyorum. Böyle sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

başka bir kablo ile deneyin ilk olarak.

bende kablodan kaynaklıydı sorun.

eğer diğer kabo ile de sıkıntı devam ediyorsa soktten olabilir.

LOLİPOP U SANIRIM DENEMEYEN AZ KİŞİ VAR
    HERKESİN KULLANMA ALIŞKANLIĞINA GÖRE DEĞİŞECEĞİ AŞİKAR.
    Bana göre dene tecrübe et, beğenmezsen verdiğim linklerde Downgrade 5333 5222
    dosyalarını dailiye atarak geri dönersin hiçbir verin kaybolmaz önceden yedek alırsın olur biter.

Hocam, downgradede herşey sıfırlanıyor.

EVET CEPTE İNTERNETİN VARSA OTA DAN GÜNCELLEMEYİ KONTROL ET
    BİRKAÇ KEZ DENE. Görmesi lazım 40.54 ü görürse otadan güncelle.
    sonra wipe cache yap , yeniden başlat ve lolipop ww olan ....40.60 ı dahili hafızaya at
    sol üstte köşede güncelleme uyarına tıkla güncellesin. indirdiğin zip için başka bir zip olmasın
    dosya .......-user.zip şeklinde bitmeli

hocam, sürüm düşürürken adb yüklemesine başlamadan önce wipe data yapmamız gerekiyo rya aynı hatayı aldım. e:cant.....

işlemlere devam ediyorum pek umudum yok ama
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.