Şimdi Ara

ASUS TUF B450 PRO GAMİNG İNANILMAZ İYİ BİR ANAKART OLMASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
12
Favori
53.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tuf plus gaming değil konu.. Tuf Pro gaming ve 2 anakart arasında uçurum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Tuf plus gaming değil konu.. Tuf Pro gaming ve 2 anakart arasında uçurum var.
    Doğrudur hocam. Ben sadece düşüncelerimi yazdım. Tuf pro çok iyi anakart.

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Tuf plus gaming çok önermiyoruz zaten bende ancak mecbur kalınırsa alınabilir.

• quote:

Tuf plus gaming çok önermiyoruz zaten bende ancak mecbur kalınırsa alınabilir.
    Teşekkürler.Zaten arada fazla bir fiyat farkı da yok.Zamanında tuf pro almadım ya.Satıp almayı düşünüyorum.
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Hocam nand diye bir kısaltma var. Bu kısaltmaya sahip olanlardan alacağım değil mi

• uyandirmaprojesi kullanıcısına yanıt
    Nvme ssd olan piyasadaki ürünlerin hepsi uyar.
  • quote:

Nvme ssd olan piyasadaki ürünlerin hepsi uyar.
    teşekkürler hocam. şöyle bir yorum görmüştüm de o yüzden sorma ihtiyacı hissettim.

Technopat Recep Baltaş: Kesinlikle tavsiye etmiyorum. NAND modeli belli değil, kontrolcü belli değil, Firmware güncellemesi yok. Verilerinizi teslim edeceğiniz bir ürün bu kadar belirsiz olamaz. Kaldı ki Hi-Level global bir marka değil. Casper gibi üstüne marka basılan bir ürün.
  • uyandirmaprojesi kullanıcısına yanıt
    Kardeş dandik marka almayın demiş .. Hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 2 Ocak 2020; 21:14:47 >
    Vatan indirim yaptiginda aralarinda genelde 20 lira oluyo

Geçen gün indirimde yakalayıp satın aldım. İşlemci olarak da ryzen 2700x tercih ettim, render performansı için. Mesela seneye ryzen 4700x çıksa, bu anakartla kullanabilir miyim? Psu'yu da iyi seçtim diye düşünüyorum, Fsp raider II 750 W 80+ Silver.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskiekşiyazarı E kullanıcısına yanıt
    4900x de takarsın.
  • Vatan indirimi ile aldım bende 26 derece sıcaklık falan beklediğimden iyi doğrusu mid-end seviye bir ana kart

• quote:

Bu anakartı gözüm tutmuştu ilk gördüğümden beri ama inceleme yoktu düzgün japon arkadaşlar sağolsun detaylı incelemiş.
    sen yetkili bir abiye benziyorsun :D

b450m mortar ile alakalı bi incelem varmıdır açma sansın varmı.
  • Burdan ekliyim bende. İtopyadan alırsanız bu anakart 3000 series destekliyo geliyor direkt olarak. Kendim 1.3 hafta önce sipariş ettim bizzat şuan kullanıyorum.

Pcyi kullanmaya fırsatım olmadı ki inceliyim ilk izlenim olarak iyi görünüşü

• Anakartı öyle bir övmüşsünüz ki benimkini satıp bunu alasım geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Çok niyetlendim ryzen sistem toplanmaya ama %5 sepet indirimini sistemsel sıkıntı yüzünden kaçırdığım için bir başka bahara kaldı sistemi toplayabilseydim şimdiye ryzen çok ısınıyor yaniyorrr yaaa diye konular açacaktım ne güzel
    Ben çok sövdüm o döneme zaten 720 den almıştım 2 gün sonra kdv indirimi artı sepette ek 5 indirimle 640 a satıldı işlemciyi çok şükür uğraşa uğraşa 2 saat sonunda alabilmiştim o gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: uyandirmaprojesi

Ben aldım. Vatandan Pro gaming ve msi 1660 super. Diğer bileşenleri de alıp sistemi tamamlayınca foto atarım.

Hocam 2 tane m2 desteği var biliyorsunuz. Acaba hangi m2 ssd takabiliriz buna? örnek verebilir misiniz.

Ben normal sata SSD almaktansa m2 NVME ssd alayım diyorum. Hemen hemen aynı fiyattalar. Ne dersiniz?
    Samsung 970 evo plus 500gb alıp taktım ben

• Plus ile farkı ne ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Plusun soğutması küçük,vrm leri eksik, bobin yapısı ve sayısı farklı, plus serbest oc ye tam izin vermiyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.