Şimdi Ara

ASUS GTX 970 GÖRÜNTÜ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Herkese iyi ramazanlar şimdiden. benim bi sorunum var Yaklasık 2 gün önce sistemimde ekran kartımla ilgili bi sorunla karsılastım. Kısa ve öz anlatmak gerekirse Kasamda gtx 970 kullanıyordum aktif olarak 600w powerler sorunsuz. bi arkadaşımdan hediye vs650 w power geldi kasamdaki poweri soküp yeni gelen poweri bağladım. Poweri bağladıktan sonra sistemi başlattığımda fanlar 1 saniye dönüp durdu ve birdaha o poweri calıstırmadım. Eski powerimi sistemime bağladım ve EKRAN kartım görüntü vermiyordu. Ne yaptıysam ne ettiysem ekran kartı görüntü vermedi bios sıfırladım güncelledim arkadastan gelen poweri tekrar bağladım yine olmadı. Ekran kartını söküp onborttan görüntü aldım. evde 3 tane anakartta denedim ve hiçbirinde görüntü alamadım. sorun ne olabilir benim korktuğum ekran kartı yanmıs olabilirmi kartı suan servise yolladı 1 gün oldu. Fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim . EKRAN KARTI YANDIYSA ELEKTRİK AKIMINDAN SERVİS KAPSIMINA GİRİYORMU

• guc kaynagi degistirmissin kasti yaptigin bir yanlis yok ki eger taktigin guc kaynagi bozuk degilse takinca kart bozulduysa kullanici hatasi dememeleri lazim.peki o vs650 su anda calisiyor mu?
  • vs650yide servise yolladım ilk gün . 2 günde anakartım arızalanmıştır diye gidip sıfır msi gaming 3 anakart aldım ondada görüntü vermedi ekran kartınıda servise yolladım şuan korktuğum ekran kartı yandıysa servis ne dicek :(
  • Cemsaadm kullanıcısına yanıt
    Kartın ek güç beslemesini taktınız değil mi?Ya da pci exp slotuna tam olarak oturttunuz? Hepsi evetse yapacak birşey yok kartınız arızalanmış görünüyor ama emin olmak için farklı bir sisteme takıp denemekte yarar var.Sorduğum soruların cevabı evetse kullanıcı hatası değil bu durum.Endişe etmeyin.Servise gönderin kartı.Servis saçmalamazsa gereğini yapması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Kartın ek güç beslemesini taktınız değil mi?Ya da pci exp slotuna tam olarak oturttunuz? Hepsi evetse yapacak birşey yok kartınız arızalanmış görünüyor ama emin olmak için farklı bir sisteme takıp denemekte yarar var.Sorduğum soruların cevabı evetse kullanıcı hatası değil bu durum.Endişe etmeyin.Servise gönderin kartı.Servis saçmalamazsa gereğini yapması lazım.

Ekran kartını başka sistemlerde denedik hiçbi şekilde görüntü vermedi ben ilk basta anakart arızılandı diye gidip anakart aldım işe yaramadı . Kart yandıysa serviş işlem yapmaz diyorlar :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kart yandıysa servis işlem yapmaz diyen kim ya?Ne çok bilmiş var arkadaş!!!Servisin görevi kartın kullanıcı arızasının hatası olup olmadığını anlamak.Ve kullanıcı hatası bir durum sözkonusu değil gibi...(Anlattıklarınıza göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Haziran 2015; 12:31:49 >
  • kart yandiysa yanacagi varmis kabloyla 220'yi direkt dayamamissin ki psu takmissin gitmis.psu su anda saglam calisiyor olsaydi hani derdin psu bozmamistir ama onu da gondermissin onun sonucunu ogren belki bozuk degildir.kulustur yillarca kullanilmis ne oldugu belli olmayan psu olsa tamam senin hatan diyecem ama vs650 diyorsun oyle psu benim elime hediye gecse ben de takardim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Gtx 970 Mhz sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

kart yandiysa yanacagi varmis kabloyla 220'yi direkt dayamamissin ki psu takmissin gitmis.psu su anda saglam calisiyor olsaydi hani derdin psu bozmamistir ama onu da gondermissin onun sonucunu ogren belki bozuk degildir.kulustur yillarca kullanilmis ne oldugu belli olmayan psu olsa tamam senin hatan diyecem ama vs650 diyorsun oyle psu benim elime hediye gecse ben de takardim.

Sistemimi zalman 600w powerlr calıstırıyordum hediye gelincr vs650 hemen sisteme bagladım işlemci ve diger fanlar 1 saniye dönüp durdu bende korktum hemen çıkardım. Sonra kendi sistemimde kullandığım poweri bagladım ve ekran kartı görüntü vermeui kesti ve hiçbi şekilde görüntü alamadım sorun tam olarak bu

• quote:

Kart yandıysa servis işlem yapmaz diyen kim ya?Ne çok bilmiş var arkadaş!!!Servisin görevi kartın kullanıcı arızasının hatası olup olmadığını anlamak.Ve kullanıcı hatası bir durum sözkonusu değil gibi...(Anlattıklarınıza göre)

Vatandaki elemanlar dedi aşagıda durumu tam olarak anlattım kullanıcı hatasınamı girer ? Birde kartta cw vardı onuds belirttik yollarken

Yanlış yapmışsınız maalesef.Vatan'daki elemanlarla bu tarz muhabbetlere girilmez.Kazasız belasız kurtuursunuz inş.
  • quote:

Yanlış yapmışsınız maalesef.Vatan'daki elemanlarla bu tarz muhabbetlere girilmez.Kazasız belasız kurtuursunuz inş.

Malesefki hocam kartı yolladım yeterki karta kullanıcı hatası vermesinlerki ortada öle bi durum yok bakalım kaç güne gelicek

• Bence kartınız değişim yapılacak, eletriksel sıkıntı dan doğan sorunu size yükleyemezler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o vs650 80 plus olmadığından büyük ihtimalle ekran kartını besleyemedi kart yandı boşuna gene anakart almışsınız :( keşke hiç değiştirmeseydiniz psu yu

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemsaadm

quote:

kart yandiysa yanacagi varmis kabloyla 220'yi direkt dayamamissin ki psu takmissin gitmis.psu su anda saglam calisiyor olsaydi hani derdin psu bozmamistir ama onu da gondermissin onun sonucunu ogren belki bozuk degildir.kulustur yillarca kullanilmis ne oldugu belli olmayan psu olsa tamam senin hatan diyecem ama vs650 diyorsun oyle psu benim elime hediye gecse ben de takardim.

Sistemimi zalman 600w powerlr calıstırıyordum hediye gelincr vs650 hemen sisteme bagladım işlemci ve diger fanlar 1 saniye dönüp durdu bende korktum hemen çıkardım. Sonra kendi sistemimde kullandığım poweri bagladım ve ekran kartı görüntü vermeui kesti ve hiçbi şekilde görüntü alamadım sorun tam olarak bu

bence tamamen seninle alakasi olmayan sacma sapan bir durum.zalman 600w hani bir seasonic degil o da orta karar bir alet psu begenmiyorsa kart onda da sorun yapmasi lazimdi ki vs650 daha kotu bir alet degil eskisinden.baglarken mi hata yaptin diyecem ama yakacak sekilde neyi ters takmis olabilirsin o da pek ihtimal degil dedigim gibi olacagi varmis olmus.hayirli sonuclarinir umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Hocam o vs650 80 plus olmadığından büyük ihtimalle ekran kartını besleyemedi kart yandı boşuna gene anakart almışsınız :( keşke hiç değiştirmeseydiniz psu yu

Kartı beslememesimdeki olay ne olabilirki ki bi anda kartı neden yaksın yaktı diyelik elektrikle ilgili sorun servis onu bana kitlemez herhalde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cemsaadm

quote:

bence tamamen seninle alakasi olmayan sacma sapan bir durum.zalman 600w hani bir seasonic degil o da orta karar bir alet psu begenmiyorsa kart onda da sorun yapmasi lazimdi ki vs650 daha kotu bir alet degil eskisinden.baglarken mi hata yaptin diyecem ama yakacak sekilde neyi ters takmis olabilirsin o da pek ihtimal degil dedigim gibi olacagi varmis olmus.hayirli sonuclarinir umarim.

Sonucta zalmanla aktif olarak kullanıyordum kartı. Ve psu degisince kart gitti inşallah olumlu dönüş bekliyorum servisten

• Bazı soruların cevaplarını vermemişsin. İlk olarak vs650'yi taktığın sırada ekran kartının powerdan gelen 8 - 6 pinlik güç kablolarını düzgün bir şekilde taktın mı? Pci-ex slotuna tam oturuttun mu kartı? Bunu birisi daha sormuş cevaplamamışsın.

Ayrıca VS650'yi neden gönderdin servise yahu önce bir baksana vs650 çalışıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Bazı soruların cevaplarını vermemişsin. İlk olarak vs650'yi taktığın sırada ekran kartının powerdan gelen 8 - 6 pinlik güç kablolarını düzgün bir şekilde taktın mı? Pci-ex slotuna tam oturuttun mu kartı? Bunu birisi daha sormuş cevaplamamışsın.

Ayrıca VS650'yi neden gönderdin servise yahu önce bir baksana vs650 çalışıyor muydu?

Telaştan ne yapacağını şaşırmış arkadaş belliki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

quote:

Bazı soruların cevaplarını vermemişsin. İlk olarak vs650'yi taktığın sırada ekran kartının powerdan gelen 8 - 6 pinlik güç kablolarını düzgün bir şekilde taktın mı? Pci-ex slotuna tam oturuttun mu kartı? Bunu birisi daha sormuş cevaplamamışsın.

Arkadaşı acaba bozuk vs650'yi bu arkadaşa kakalamış olabilir mi diye de düşünüyorum Benim başıma gelse böyle bir şey o ekran kartının parasını o arkadaştan alırdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tersol

quote:

Arkadaşı acaba bozuk vs650'yi bu arkadaşa kakalamış olabilir mi diye de düşünüyorum Benim başıma gelse böyle bir şey o ekran kartının parasını o arkadaştan alırdım.

Gariban olan öyle yaparda adam direk gidip yeni anakart alabildiğine göre pekte möhim gözükmüyor durum arkadaşı ve kendisi için. Sıfır kutusunda hediye ettiyse arkadaşınında suçu yok aslında.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.