Bildirim
MSI 7870 OC Renk problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz? -
Benimde HD bir kartım var eski model ama , böyle bir sorunum vardı sürücüden kaynaklanıyordu sürücüyü sildim eski sürücüyü yükledim problem düzeldi :) Sende dene bir istersen -
13.1 kullanıyorum. 13.4 e güncelliyim mi yoksa beta 13.6 ya mı ? -
13.6 ve ya 13.4'de olur ama en güncel şu anda 13.6. -
Garantiye götür hocam. Normalde garantiye asla başvurmam ürünü çöpe atmayı veya kendim tamir etmeye çalışmayı daha çok severim ama vatan ekran kartı konusunda hassas davranıyor
edit: tabi driver ile çözülmezse ve ısınma sorunu da yoksa götür hocam .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 30 Mayıs 2013; 22:19:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Başka oyunlardada aynı sorun varmı acaba veya furmarkta veya filmelerde. Sadece bu oyundaysa garantiye vermeyin birşey yapmazlar. Sürücüyü değiştirin. -
Sürücüyü 13.4 e yükselttim şu an bir sorun gözükmüyor geçti sanıyorum. Kart kendinden OC li geliyor zaten bilgisayar sıfır toplandı resetlesem de bi etki etmeyecek sanmıyorum.Tekrar problem çıkarırsa bakalım fakat geçti sanıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X