Şimdi Ara

MSI 7870 OC Renk problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ekran kartını yaklaşık 3 ay önce Vatan Bilgisayardan elden aldım. Başlarda bir sorun çıkarmadı fakat yaklaşık 1 aydır arada aşağıda resimde gözüken problemleri çıkarıyor. Ne yapabilirim bu konuda ? Teşekkürler.

• Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?
  • Benimde HD bir kartım var eski model ama , böyle bir sorunum vardı sürücüden kaynaklanıyordu sürücüyü sildim eski sürücüyü yükledim problem düzeldi :) Sende dene bir istersen
  • 13.1 kullanıyorum. 13.4 e güncelliyim mi yoksa beta 13.6 ya mı ?
  • 13.6 ve ya 13.4'de olur ama en güncel şu anda 13.6.
  • Garantiye götür hocam. Normalde garantiye asla başvurmam ürünü çöpe atmayı veya kendim tamir etmeye çalışmayı daha çok severim ama vatan ekran kartı konusunda hassas davranıyor

edit: tabi driver ile çözülmezse ve ısınma sorunu da yoksa götür hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 30 Mayıs 2013; 22:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

Merhaba arkadaşlar, ekran kartını yaklaşık 3 ay önce Vatan Bilgisayardan elden aldım. Başlarda bir sorun çıkarmadı fakat yaklaşık 1 aydır arada aşağıda resimde gözüken problemleri çıkarıyor. Ne yapabilirim bu konuda ? Teşekkürler.

Bios resetle o.c. programını sistemden tamamen kaldır default ayarlara geç birde ekran kartı ile ilgili (fraps vs) programları tamamen sistemden kaldır. Düzelmesi lazım banada oldu aynısı bu şekilde çözdüm genelde yan programlar sebep oluyor. En garantisi gpu bios reset (hatta anakartın biosunu bile resetle) ve format. Birde çıkış yerini değiştirmeyi dene bi ihtimal ... Eğer düzelmez ise işte o zaman kart kart çöp olmuştur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 970 Mhz sorunu
    8 yıl önce açıldı
    [SATILDI] MSI GTX 1050 2 GB OC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka oyunlardada aynı sorun varmı acaba veya furmarkta veya filmelerde. Sadece bu oyundaysa garantiye vermeyin birşey yapmazlar. Sürücüyü değiştirin.
  • Sürücüyü 13.4 e yükselttim şu an bir sorun gözükmüyor geçti sanıyorum. Kart kendinden OC li geliyor zaten bilgisayar sıfır toplandı resetlesem de bi etki etmeyecek sanmıyorum.Tekrar problem çıkarırsa bakalım fakat geçti sanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.