Şimdi Ara

Asus'dan 8GB bellekli GeForce GTX 680 X2: ROG Mars III (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

gtx690 vakren mantıksız.

Aradaki fiyat farkı fazla olmaz ise bu kart daha iyi seçim olur. Çünkü tahminimce bu kartın GPU hızı 1100 MHz civarında olacaktır ki bu da 690'dan % 15-20 daha hızlı olacağı anlamına gelir. Özel soğutması, Mars II'ye nisbeten 2 slot olması, özel bir kart olması ve kaslı görünümü ise cabası.

Limited edition her şey her zaman çok pahalıdır ayrıca bu kart daha fazla güç tüketir. gtx690 dan hızlı kartı neden yakın fiyata satsınlar?

• Mesajımda fiyat farkı fazla olmaz ise demişim ya zaten güzel kardeşim.
    Hem, bu kartı alacak kişinin kartın ne kadar güç çektiğini düşüneceğini ise hiç mi hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Mesajımda fiyat farkı fazla olmaz ise demişim ya zaten güzel kardeşim.
    Hem, bu kartı alacak kişinin kartın ne kadar güç çektiğini düşüneceğini ise hiç mi hiç sanmıyorum.

Fİyat farkı fazla olacaktır diyorum bende güzel kardeşim. adı üstünde limited edition.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 6 Haziran 2012; 11:15:50 >
  • Kral geri dondu :))

• Mars II için incelemeniz vardı. Umarım bunun için de olur.
  • birisi üzerime tuğla beton ne varsa atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p8p67b3 -- 7 Haziran 2012; 15:52:13 >
  • Ekran karti sektoru cok yanlis ilerliyor ben artik biktim bu matrix lerden falan ciddi anlama adam gibi bir gelisme istiyorum mesela sunum yaparken diyin ki iste avatar grafiginde oyun iste orta seviye bir sistemde calisiyor yeni teknolojiler sunun adam gibi oyunlar yaptirin gelisen tek sey benchmark skorlari ve fiyatlar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gb rami hangi oyun ya da program kullanacaksa
  • 8cigabaytsa tamam
  • eski mars'ın fiyatını düşürü mü
  • Gtx 690 ı bugun 2300-2400tl gıbı rakamlardan alabılıyoruz.Bu kart 4000 olursa 1600tl fazla vermeye gerek var mı %15 performans ıcın.Hemde elı kulagında gk110 ekım ayında gelıyorken

Gk110 ıcınde mars IV cıkar bu sefer bunu alanlar onu almak ıster bu ısler boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Gtx 690 ı bugun 2300-2400tl gıbı rakamlardan alabılıyoruz.Bu kart 4000 olursa 1600tl fazla vermeye gerek var mı %15 performans ıcın.Hemde elı kulagında gk110 ekım ayında gelıyorken

Gk110 ıcınde mars IV cıkar bu sefer bunu alanlar onu almak ıster bu ısler boyle

gk110 un ekimde geleceğine dair kaynak var mı, yoksa tahmin ede ede artık sonunda kendinizde inanır mı oldunuz.
  • küçük düşünmeyin

10 slot yer kaplayan
    sağlı sollu altlı üstlü 20 cm fanları olan
    1 terabayt ramlı ekran kartlarını bekleyin
  • 690x2 yapsalarmış..
  • Sahibi olma hayali bile güzel
  • Şimdi bu kartın 8gb olması ne işe yarayacak diye düşündüm bulamadım. Ama bir 12 gb 7970 yapsan altı tanede çıkış versen 6 monitörlü eyefinity çokzel olmazmı?
  • Kazık edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

690x2 yapsalarmış..

Oldu, 5 slot genişliğinde, sata çıkışı katili, 6 kg ağırlında yakın dövüş silahı olarak da kullanabiliriz. Fiyat: 10000 TL
  • Yeni canavar iş başında desenize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar öncesinde Geforce Mx 32MB ekran kartı aldığımda arkadaşım, Oha benim sistem belleğim kadar ram var üzerinde demişti. Şimdi de ben oha diyorum, benim sistem belleği kadar ram var kartta
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.