Şimdi Ara

Asus'dan 8GB bellekli GeForce GTX 680 X2: ROG Mars III

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Asus'dan 8GB bellekli GeForce GTX 680 X2: ROG Mars III

Asus anavatanı Tayvan'da düzenlenen Computex 2012 Fuarı'nda, ürün gamındaki en yüksek performanslı ekran kartı olan ROG Mars III modelini tanıttı. Nvidia'nın 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği Kepler mimarili GK104 grafik yongasının çiftinden güç alan özel tasarımlı ekran kartı, tasarım anlamında oldukça kaslı bir görünüm sergiliyor.

Yüksek performans ve hız aşırtma tutkunları için geliştirilen ROG Mars III'ün saat hızları hakkında net bir bilgi verilmese de GeForce GTX 690'dan daha yüksek frekanslarda çalışacağı ifade ediliyor. Üzerinde üç adet 8pin güç konnektörü bulunan ekran kartında ayrıca özel fan butonuna yer veriliyor ve yoğun yük altındaki durumlarda, kullanıcılar sadece tek bir butona basarak fan hızını %100'e çıkartabiliyorlar. Yüksek kaliteli komponentlere yer verilen ve üç fanlı soğutucu ile donatılan ekran kartında, daha yüksek soğutma performansı için arka plaka da kullanılıyor.

3DVision Surround teknolojisi üzerinden çoklu monitör kurulumları için üzerinde üç adet DVI ve bir adet Mini DisplayPort konnektörlerine yer verilen Asus ROG Mars III, 2x 256-bit bellek veri yolu desteğine, 2x 1536 paralel işlem birimine ve 8GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip. Mars serisinin daha önceki modellerinde olduğu gibi Limited Edition olarak yani sınırlı sayıda satışa sunulacak olan ekran kartının çıkış tarih ve son kullanıcı fiyatı ise şu an için bilinmiyor.  

• omrumu yedi bu donanimlar.

• GTX690 daha klas duruyor bence.
  • Bence "F.@.T.İ.H" i editör olarak işe alın. Tabi kabul ederse. Sizden hızlı adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

Bence "F.@.T.İ.H" i editör olarak işe alın. Tabi kabul ederse. Sizden hızlı adam.

kabul ederse mi

niye etmesin
  • Bumu 4bin Tl Olucak Hakketmez Hiç Kaslı Durmuyo Üstelik Çirkin Şekilsiz Mars Alan Adamın Kasası Açıktır Ve Bu Ekran Kartına Güzel Denmez Hatta Çirkin Bile Denebilir Ve İki Slot Olmasıda Ayrı Bir Konu Üç Slot Olması Lazımdı Diğer Bir Düşündürücü Olaysa DirectCU lar Bile Üç Slot Üstelik Tek Grafik Yongalı Ayrıca Bu Fanlarda Çok Kötü Ve Şekilsizler

Sevgiler Ve Saygılarımla :D
  • Mükemmel görünüyor. Çok pahalı olur ama bize de sadece resimlerine bakmak düşer. (Biz derken kendimi ve çevremdekileri kastediyorum. Alınmayın.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gtx690 vakren mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

Bence "F.@.T.İ.H" i editör olarak işe alın. Tabi kabul ederse. Sizden hızlı adam.

kabul ederse mi

niye etmesin

Orayı yazmayacaktım ama o zaman da sanki işe girmek için yazmış ve bekliyor gibi bir anlama geldi ben de öyle yazdım.

• beğenmedim Mars II daha güzeldi
  • Bombardıman başlamış yine daha 670'i yeni aldık elimize yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

gtx690 vakren mantıksız.

Aradaki fiyat farkı fazla olmaz ise bu kart daha iyi seçim olur. Çünkü tahminimce bu kartın GPU hızı 1100 MHz civarında olacaktır ki bu da 690'dan % 15-20 daha hızlı olacağı anlamına gelir. Özel soğutması, Mars II'ye nisbeten 2 slot olması, özel bir kart olması ve kaslı görünümü ise cabası.
  • gtx 690 la marx III ü karşılaştıran, 590 mars II yide karşılaştırır. 690=680x2 olarak kıyaslamayın lütfen . performans olarak ciddi manada fark olucak ve bunlar özel tasarım yanlış hatırlamıyorsam 1000 tane üretiliyo sadece . geçen sene mars II yi türkiyeden birisi almıştı tanesi 4500 tl civarıydı 2 tane alıp SLI yapmıştı yani 9000 tl vermişti . bu kartta 4000 den aşağı olcağını sanmıyorum .
  • şu plakalar ekran kartlarına ayrı bir hava veriyor nedense
  • işte kart budur...
  • AMD tarafında PowerColer' ın modeli gibi buda çok gereksiz olmuş. Buda donanım tutkunları ve bunu bir hobi haline getirmiş kişiler için çıkartılmış kartlardan bir tanesi. Tasarım güzel görünüyor 3 slot olmalı diyen arkadaşa da sevgilerimi gönderiyorum , performans bakımından önceki seriye nispeten 690 a göre çok fark olucağını sanmıyorum lakin 3 tane 8 pinlik güç girişleri de düşündürmüyor değil. Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykaanx -- 6 Haziran 2012; 2:51:54 >
  • harika olmuş ama bizim için anca hayal Türkiye kaç tane gelir bilmem ama türkiye fiyatı ortalama olarak 6000-8000 tl arasında olacağı kesin
  • Güzel kart. Hızlı ve gereksiz bir kart olmuş. Kaslı görünüm benim için mühim değil. Bana yer kaplamasın yeter. Eski dvd okuyucular gibi oluyorlar.

• 3 adet 8 pin girisi var. Olay budur...
  • Bravo asus, demekki 28 nm de ısınma sorunu bir önceki 40nm göre daha az, 2 slot soğutmayla bu iş yapılıyormuş... Bu arada soğutucu gigabyte'ın windforce'unu andırıyor feci şekilde... Zaten windforce başarılı bir tasarımdı bu da onun tescili oldu... Ama gel gör ki gigabyte GTX 680 SOC'da windforce yerine 3 slot başka bir soğutucu kullanıyor... Efendim kart gtx 590 mars 2 gibi sınırlı sayıda özel kutusunda gelir fiyatıda 4000 TL civarında olur sanırım, gene birileri bununla sli sistem yapar DH'ya haber olur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.