Şimdi Ara

Asus'dan 8GB bellekli GeForce GTX 680 X2: ROG Mars III (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azman çavuş

küçük düşünmeyin

10 slot yer kaplayan
    sağlı sollu altlı üstlü 20 cm fanları olan
    1 terabayt ramlı ekran kartlarını bekleyin

• Sırf şu 8 GB ile bile donanımdan anlamayan ekran kartını sadece bellek sanan arkadaşlarınızı bile ezersiniz bununla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Sırf şu 8 GB ile bile donanımdan anlamayan ekran kartını sadece bellek sanan arkadaşlarınızı bile ezersiniz bununla

tam bende bununla ilgili konulara bakıyodum valla. dostum ekran karıtndaki en önemli etken neler. bellek mi bitmi freknas hızlarımı. bilgin genişse biraz anlatırmısın. konunun yeri bursa değil özel mesajda atarsan sevinirim. forum kirlenmesin o yüzden. şimdiden sağol.
  • Diğer Mars modelleri gibi değil. Zorlama bir kart olmuş. Haberde de olduğu gibi 8 GB bellekle geliyor olması haricinde çok da önemli bir kart değil. GTX690'ın mevcut karakteristiğine biraz ters olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Sırf şu 8 GB ile bile donanımdan anlamayan ekran kartını sadece bellek sanan arkadaşlarınızı bile ezersiniz bununla

Aslinda anlayanida ezersin adam anlar ozel uretim oldugunu
  • OFOFOF Çok Sağlam Gelmiş En Kısa Sürede Ürün İncelemesini Bekliyoruzzzzz ...

• asus yapıyor abi
  • şimdi ben oyun oynıycak olsam 2 gb bı ekran kartı işimi goruyorken bu 8 gblık ekran kartına vereceğim para bana extra ne kazandırcak? bi kere daha 2 gb ustunde ekran kartı ısteyen oyun gormedım buda neyın nesı? 6 gb bı tarafımamı monte edıcem ben :(

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

şimdi ben oyun oynıycak olsam 2 gb bı ekran kartı işimi goruyorken bu 8 gblık ekran kartına vereceğim para bana extra ne kazandırcak? bi kere daha 2 gb ustunde ekran kartı ısteyen oyun gormedım buda neyın nesı? 6 gb bı tarafımamı monte edıcem ben :(

Zaten senin için değil merak etme.Herkes tek monitör kullanmıyor, eyefinity sistem yapanı var 3D oynayanı var var oğlu var.
    Elbet bu kartı zorlayacak sistemlerde vardır.
  • arkadaşlar ben buekrankartından aldım 2200 tutu ve bilgisayarı satıp ona göreparcalar aldım eniyisinden 10000tl tutu yor tavsiye ederim

• quote:

arkadaşlar ben buekrankartından aldım 2200 tutu ve bilgisayarı satıp ona göreparcalar aldım eniyisinden 10000tl tutu yor tavsiye ederim

Atma ziyaaaaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mars II gibi fiyat çekerlerse 690'dan 2 kat pahalı olacağını söyleyebiliriz. Bu durumda da mantıksız olur, ama 690'ın performansını gören asus öyle bir fiyatlandırma
    yapmaz bence. 2 kata yakın fiyat çekerse yine, satması çok zor bu sefer.
  • Asus un donanım ürünleri neden bu kadar pahalı?? Bakıyorum altın kaplama da yok hiçbir yerinde.. Ne ayak yani bu Asus??
  • Formula modellı ekran kartı var asusun o gercekten harıka
  • 8 gb bellek harici pek bir albenisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhan61

Bumu 4bin Tl Olucak Hakketmez Hiç Kaslı Durmuyo Üstelik Çirkin Şekilsiz Mars Alan Adamın Kasası Açıktır Ve Bu Ekran Kartına Güzel Denmez Hatta Çirkin Bile Denebilir Ve İki Slot Olmasıda Ayrı Bir Konu Üç Slot Olması Lazımdı Diğer Bir Düşündürücü Olaysa DirectCU lar Bile Üç Slot Üstelik Tek Grafik Yongalı Ayrıca Bu Fanlarda Çok Kötü Ve Şekilsizler

Sevgiler Ve Saygılarımla :D

Birader, şaka mısın? Kartın 3 slot olması lazımmış Mars olması için Bir şeyin büyüklüğüne göre mi para veriyorsun sen.

Zaten Mars serisi, sınırlı sayıda üretilen show kartlarıdır da, bununla boyut alakasını çözemedim. Adamlar teknolojiyi ilerletip kartı 2 slot dahilinde soğutuyor, sen büyütün diyorsun.

• quote:

arkadaşlar ben buekrankartından aldım 2200 tutu ve bilgisayarı satıp ona göreparcalar aldım eniyisinden 10000tl tutu yor tavsiye ederim

hayalperest olmak bir baska

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

Orijinalden alıntı: Onurhan61

Bumu 4bin Tl Olucak Hakketmez Hiç Kaslı Durmuyo Üstelik Çirkin Şekilsiz Mars Alan Adamın Kasası Açıktır Ve Bu Ekran Kartına Güzel Denmez Hatta Çirkin Bile Denebilir Ve İki Slot Olmasıda Ayrı Bir Konu Üç Slot Olması Lazımdı Diğer Bir Düşündürücü Olaysa DirectCU lar Bile Üç Slot Üstelik Tek Grafik Yongalı Ayrıca Bu Fanlarda Çok Kötü Ve Şekilsizler

Sevgiler Ve Saygılarımla :D

Birader, şaka mısın? Kartın 3 slot olması lazımmış Mars olması için Bir şeyin büyüklüğüne göre mi para veriyorsun sen.

Zaten Mars serisi, sınırlı sayıda üretilen show kartlarıdır da, bununla boyut alakasını çözemedim. Adamlar teknolojiyi ilerletip kartı 2 slot dahilinde soğutuyor, sen büyütün diyorsun.

Hocam Teknolojiyi Geliştiriyorlarda 2 Slot İle 3Slot Performansı Veriyorlar 3Slot İle Daha Fazla Performans GTX580 De MarsII Kulvarında Tekti Şu Anda Hatırlamıyorum Ama Şimdi MarsIII Rakipleri Var Bu Durumda Güçlü Bir Kart Olması Gerekiyor Ve Sınırlı Sayıda Olduğunu Biliyorum Bunada Layık Bir Kart Olması Gerekir. (Üstelik Alaycı Tavrında Hiç Hoşuma Gitmedi)

• Hocam Kişisel Görüş Bunlar Zaten Özel Ürünler Sert Durması Lazım Benim Bakış Açım Bu Başkaları İÇin Değişebilir Ama Kalı Olmanında Bi Kıvamı Var Kastan Kastım O Değildi :) :) :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.