Bumu 4bin Tl Olucak Hakketmez Hiç Kaslı Durmuyo Üstelik Çirkin Şekilsiz Mars Alan Adamın Kasası Açıktır Ve Bu Ekran Kartına Güzel Denmez Hatta Çirkin Bile Denebilir Ve İki Slot Olmasıda Ayrı Bir Konu Üç Slot Olması Lazımdı Diğer Bir Düşündürücü Olaysa DirectCU lar Bile Üç Slot Üstelik Tek Grafik Yongalı Ayrıca Bu Fanlarda Çok Kötü Ve Şekilsizler
Sevgiler Ve Saygılarımla :D
Kastan kastın
BU İSE BİRŞEY DİYEMEYECEĞİM.
Hocam Kişisel Görüş Bunlar Zaten Özel Ürünler Sert Durması Lazım Benim Bakış Açım Bu Başkaları İÇin Değişebilir Ama Kalı Olmanında Bi Kıvamı var Kastan Kastım O Değildi :) :) :)
konuyu hortlatayım biraz, MARS 3 yalan oldu galiba ? hala çıkmadı....
abi bu ne yaaa...
Asustan titanX2=Mars 3 gibi bir hamle bekliyordum yanılmışım.
Çıktıda biz mi duymadık bunu ?
quote:
Orijinalden alıntı: beray07
quote:
Orijinalden alıntı: Onurhan61
Bumu 4bin Tl Olucak Hakketmez Hiç Kaslı Durmuyo Üstelik Çirkin Şekilsiz Mars Alan Adamın Kasası Açıktır Ve Bu Ekran Kartına Güzel Denmez Hatta Çirkin Bile Denebilir Ve İki Slot Olmasıda Ayrı Bir Konu Üç Slot Olması Lazımdı Diğer Bir Düşündürücü Olaysa DirectCU lar Bile Üç Slot Üstelik Tek Grafik Yongalı Ayrıca Bu Fanlarda Çok Kötü Ve Şekilsizler
Sevgiler Ve Saygılarımla :D
[size=6]Kastan kastın
BU İSE BİRŞEY DİYEMEYECEĞİM.
Adamın ensede yastık var otobüste rahat yolculuk yapar ama çift kişilik bilet alacak
beyler benımkıne bakarsak (gforce 256 mb 128 bit fx 5500 :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme