Şimdi Ara

Astra j sedan 1.3 dizel alınırmı hâla?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi abimin isteği üzerine açtım konuyu teşekkürler ;

Opel astra j 1.3 dizel sunrooflu en full paketi diyor ve manuel şanzıman 68.000 kmde 52.000 lira
    Beyaz renk

Boya yok sadece bagaj kapağı ve sürücü kapı değişti 27.000 tl hasar kaydı var.

52.000 liraya alırnırmı ? 2.eli nasıldır ? Opel astra j nasıl bir arabadır yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yokmu kimse :D
  • Hocam aslında alınır fakat 1.3 motor j kasada biraz hantal kalıyor hele bide sedansa. Km orjinalse gayet iyi fakat 27 bin lira hasar kaydı satarken başınızı ağrıtabilir. Ayrıca kazanın fotoğraflarına bakın mutlaka şasi ve direklerde oynama var mı kontrol ettirin

Orijinalden alıntı: phbfmv

Hocam aslında alınır fakat 1.3 motor j kasada biraz hantal kalıyor hele bide sedansa. Km orjinalse gayet iyi fakat 27 bin lira hasar kaydı satarken başınızı ağrıtabilir. Ayrıca kazanın fotoğraflarına bakın mutlaka şasi ve direklerde oynama var mı kontrol ettirin
    Araç şasesi sağlam

Orijinalden alıntı: Halisünasyon

Ne kadar süre kullanılacak? Maksimum bütçe nedir?
    Sadece bu arabayı düşünüyor

Ayrıca satarken pek inandırıcı gelmez, kapı değişti bagaj kapağı değişti şasi sağlam hasar 27.000tl ilanda yazıyı görsem kapatır geçerim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla performans beklemeyin. Ama ekonomi olarak iyi bir araçtır.

Ayrıca 2 kapı değişiminden 27 bin nasıl çıktı anlayamadım.

Orijinalden alıntı: KararanBitki

Fazla performans beklemeyin. Ama ekonomi olarak iyi bir araçtır.

Ayrıca 2 kapı değişiminden 27 bin nasıl çıktı anlayamadım.
    Servis sisirmesi diyor da pek inanamadim lakin arac hep gozumuzun uzerindeydi

• Kaç model ? Sedan kasanın 1,5 tona yakın ağırlığı var. 1,5 tondan fazlası vardır eksiği yoktur. Bu 1.3 motor 95 HP. Punto,Linea da kullanılan aynı motor. Onlarda bu motor yeterli gelir ama 1,5 tonluk arabada yetmez. Ama sağlam dayanıklı bir motordur. Öyle yada böyle gider yolda bırakmaz. Ama kesinlikle performans beklemeyin. Hatchback olsa yine alınır belki ama sedan düşünmezdim. Yakıtı da az değil.

1.3 motoru biraz iyileştirerek beygir ve torkunu arttırıp K kasaya koysalar bence fena olmazdı. Çünkü K kasada baya bir hafifleme oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 15 Aralık 2018; 16:31:4 >

Avensis elegant extra
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

2013 model 1.3 dizel cok mu yakiyor
    Punto da,Linea da sonra Corsa ve Aveo da az yakıyor. Ama Astra J Sedan da onlar kadar az yakmıyor. Sebebi malum ağırlık. Yakıt konusunda auto-data.net verilerine göre 1.6 dizel astra j sedan 1.3 dizel astra sedandan 0,1 litre daha az yakıyor. Sahibinden.com teknik özellikler verilerine göre de ortalama tüketimleri aynı 1.6 CDTİ şehir içinde daha az yakıyor. Yani 1.3 CDTİ hiçbir şekilde 1.6 CDTİ dan daha az yakmıyor. Tek avantajı düşük MTV başka da bir avantajı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 15 Aralık 2018; 17:53:29 >
  • Bence, Astranın iyi imajından dolayı fiyatları yüksek . 1,3 dizel istiyorsanız Corsa 1,3cdti bakın . Araç en az 300 kilo daha hafif 2012 yılında arkadaşa almıştık 1,2 motor , araç canavar gibiydi , iç genişliği de astraya yakındı .

Gigabyte GA-990FX-D3 *** AMD Phenom II 1090T *** Kingston 4gb Hyperx *** Sandisk Ultra II SSD 120gb +1tb *** Amd Radeon Hd 6850*** OCZ 750 Wat *** CREATIVE X-Fİ EXTREME MUSİC *** OSAKİ 5+1 SPEAKER- *** SAMASUNG 226BW *** Brother laserjet
  • Ben kullandım ilk kalkışta biraz ağır kalıyor ama araba da agir bunu unutmamak lazım. 27 bin hasar kaydını bi incelesin hava yastığı falan mı var biraz yüksek. Serviste kaydı vardır zaten. Fiyatı 48 49 yaparsa olabilir. O paralara 2005 araba satılıyor şuan da alır kullanırım kolay kolay satmam diyorsa olabilir. Başka amaclı hasar kaydı fazla

• Bence gayette alinir.vergi avantajiniz olut.. O. Fiyata o kalitede arac zor bulursunuz. Kazalar da bildiğiniz kazaymis... Piyadanin altindaysa sakin kaçırmayın derim. Yakit degerleride cok dusuk o aracin.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.