Şimdi Ara

Astra j 1.3 cdti cosmo alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 1.9 TDI Caddy kullanıyoruz artık yakıttan sıkıldık otomobile geçmeyi düşünüyorum focus 3 veya Astra bakıyorduk temiz focus bulamadık trend var hep Astra cosmo paket bulduk 98 binde hasar kaydı kazası yok.

Kaputta ufak ufak noktalar ezikler önemli değil almadan zaten expere ve ustaya götüreceğim tanıdık.

66 bin fiyatı var pazarlıksız.

Araç çekmiyor diyorlar gitmiyor diyorlar bu bilindiği gibi aşırı şekilde mi adamla konuştum al istediğin dağ bayır da dene dedi ben alıp yazılım da attiracagim zaten remaps 900 fiyat verdi.

Her neyse alınır mı alınmaz fikirleriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandiginiz caddy ye göre kesinlikle yavas kalir. Kullanmadan karar vermeyin tepkilerini görün. Mümkünse arabada arka koltuklarda dolu iken test edin. Boşken her araba gidiyor. Cosmo dolu arac. Birde still paketliyse daha guzel olur.

Edit. Mevcutta astra 1.6 cdti cosmo still paket aracim var. 1.3 yavas geldigi için tercih etmedim. Oncesinde denedim test ettim yani. Ondan once de 1.3 mjet punto vardi ama atikti araba. Kg olarak hafif olmasi avantaj sagliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 9 Haziran 2018; 10:56:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle alınmaz hele caddyden sonra yakarsın arabayi , geçen sene bu zamanlarda sedan sport plus 1.3 95 bg aldım , yazılım dahi yaptık ama ciddi derecede zayıf bir araç mutlaka 1.6 dizeli alınmalı j kasada yada 1.4 turbo , yakıtıda caddyye göre çok düşük kalacak ama 5 kişi klima açık yokuş çıkmak çıldırtır
  • SMTRSLN kullanıcısına yanıt
    Araçta en fazla ayda yılda 5 kişi oluruz 2 kişi biniyoruz genelde. Ama kafamda çekiş derdi çok var birde Zonguldak'ta yaşıyoruz düz yol yok zaten benzinli 1.6 alınır mı ? Veya bu fiyatlara ne alabiliriz boş paket focus 3

• 60lar bandinda dolu dolu c4 dizel alabilirsiniz , 1.6 benzinlide yokuslu yerde benzer skintilari yasatir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • genckaptan kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara alabilecek birsey bulamıyoruz Astra hiç bakmadım denk geldi öyle bakayım dedim hoşuma da gitti içi dışı inceledim çekişden yana sıkıntım var işte başka ne bakabiliriz ? Bu fiyatlara 60-65

• TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Once deneyin hocam denemeden yorum yapmak yanıltıcı olur. Sizi tatmin ederse yazilimla daha da iyi seviyeye gelecektir ki bu da yüzünüzü güldürür. Yakitiniz biraz artacaktir. Azalir diyenlere cok inanmayin. Onlarin azalir dediginin gerceklesmesi icin arabayi cok sakin kullanmanız gerekir. Cosmo dolu araçtır sizi memnun eder. Bulabilirseniz still paketli bakın. C sınıf icinde muadil olanlara göz atabilirsiniz. Focus, i30 gibi secenekleri de inceleyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Opel Astra K 1.4T Alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çeker hocam gayet iyi çeker. Sanki amerika herkes 250 beygir lik araca biniyor da beğenmiyor. Çoğu kişi 1.6 atmosferiğe biniyor, yokuşta devir/çekme ilişkisine göre 1.6 atmosferikten daha iyidir. Düz yolda zaten sorun yok. 1.6 atmosferik yerine alınıp binilir.

• Tok araba ama 2011 modelini ~13 bin kmde iken almıştım, o motora 1-2 ay dayanamadım satıp Ceed almıştım. Dünya varmış demiştim aldıktan sonra. Arabada herşeyden önce bi motor olmalı. 1.5 ton arabada 1.25 dizel... evet götürüyor ama o kadar. Yakıyor da.
  • aynı fiyata 1.6 cdti 110 ecoflexler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 9 Haziran 2018; 17:21:50 >
  • Fiyatina birsey diyemem.

Astra j benim cok begendigim bi arac. Sanirim sedan alcaksiniz caddy den sonra hb almazsiniz sanirim.

Bence o arabada yazilima gerek yok performansi gayet tatminkar. Ucmuyor ama adamada fenaliklar getirtmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.