Yüzbaşı
05 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme
Toplam: 754 (Bu ay: 9)
Gönderileri

Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Vatan Bilgisayar'da tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL indirim verilecektir.

Kampanya Koşulları:

Vatan Bilgisayar mağazalarından veya vatanbilgisayar.com'dan Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile 15 Kasım - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL indirim verilecektir.

Arkadaşlar bu kampanyayı ben apple watc 8 almak için kullandım. 6 taksit 9500tl ( iki kart ile 500+500 parçalı ödemeyle indirimli 8500 e geldi. ) ikinci el anca bu fiyata satılıyor. Telefon vs alımlarda ziraat kart parçalı ödeme sistemini arttırarak indirim oranınızı arttırabilirsiniz.

TEB Kredi Kartlarından hafta sonuna özel akaryakıt alımlarında 20 TL indirim.

TEB Kredi Kartları’nızla 18-19 Eylül tarihlerinde tek seferde 200 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımlarında 20 TL indirim kazanabilirsiniz.

Nasıl katılırım?

Kampanyaya katılım için; harcamadan önce YAKIT yazıp 4616’ya SMS ile gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması kampanyalar sayfasından katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl kazanırım?

Dilediğiniz akaryakıt istasyonundan 200 TL ve üzeri akaryakıt yada otogaz alışverişi yapmanız gerekmektedir.

Uygulamadan katılım yapınız.

Arkadaşlar bir aydır tv bakıyorum. Güzel fırsat bakarken bu akşam karar verdim. Ben aldım siz de yararlanın.

Clup kod ile 100 tl indirimli aldım ( forumda 150 tl kodlar da satılık (bende yok)) Ayrıca bonus ve parafa 150 tl puan fırsatınızı ve avantajix unutmayın.

Paraf ( 5 taksit)

ile geçemedim malesef 150 puan 20 paraf günüm ayrıca ek bir kampanya ile 200 tl den olduk. Sıcak fırsatçı olarak üzgünüm. :((

Tv için mutlu:))

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-55xh9077-55-139-ekran-uydu-alıcılı-android-smart-4k-ultra-hd-led-tv-1209699.html

Mediamarket SONY 55XH9077 55 tv 7999 tl tv arayanlara
Mi 8 lite mı yoksa p20 lite mı almalıyım. Anlayan bilen bu işten cevap verirse sevinirim.

P20 lite >> tr garantili 2175 tl

M8 lite >> delta garanti 2400 tl

Ürünler sıfır.
LG GC-B559ELQZ ile Lg Gc-b559plcz ikisinden birini almayı düşünüyorum.

Bu iki ürüne baktığım kadarıyla kapı kolları haricinde bir fark göremiyorum. Ama fiyatta 300 -400 tl fark var. Bu farka değer mi?

Gittigidiyordan teknosa mağazasından alıcam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-aston-martin-baysilan-dan-2017-sifir-km-aston-martin-db11-5.2-v12-600-beygir-475635253/detay

Aston Martin Db11 alırken dikkat edin

Aston Martin Db11 alırken dikkat edin

Aracın piyasasına bakmak için malum siteye girdim. Baktımki aynı araç. Face ekli arkadaşın tanıdığı ilgilenmiş. :)
Arkadaşlar geçtiğimiz yaz durumu biraz topladım 2014 model Clio joy sedan 1,5 dizel 90 bg almıştım. Şuan 48 bin km dedir. Bir yakınım bu aracı benden istiyor.
Bende yerine beğendiğim malum siteden 2014 model aynı ön panjurlu Megan 3 1,5 90bg model joy 68bin km. ve hatasız boyasız üste 8-10 bin tl verip almayı düşündüm.
Bu konuda iki sorum var: 1- Şuan kullandığım clio 90bg yaşadığım Kdz. Ereğlide (dik, rampası bol) sorunsuz kullanıyorum. Meganda sorun yaşar mıyım?
2- Aradaki 8-10 bin fark vermeye değer mi?

Ayda iki defa 200 km ve şehir içi kullanıyorum. Teşekkürler.
Aracımda herhangi bir sorun kusur yoktur. Lütfen hastası olan alsın güle güle kullansın. Motorunda veya başka yerinde sorun yoktur. Kış lastikleri ile verilecektir. Kış lastikleri 4 adet kara cantla şuan takılı durumdadır. Ayrıca orjinal jantlarında 4 adet kendi orjinal lastiği bulunmaktadır. Kış lastiğinin takılı olduğu jantlar focus 3 orjinal jant ve kapağıdır. Aracımı gayet temiz kullandım Fakat taş izi ve 3-4 tane de yandaki dikkatsiz arkadaşların kapı izleri harici sorun yoktur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-sorunsuz-degisensiz-x-paket-siyah-renk-151413731/detay/

Arkadaşlar hayırlı bir iş aracımı satışa çıkardım. Alanın kesinlikle pişman olmayacağı bir araçtır. İsteyen irtibata geçsin lütfen acil satılıktır.
Kdz. EREĞLİ de oturuyorum. Aracımın kumandası dersanelerin, kargoların olduğu 200-300 metrelik bir alanda hiç bir şekilde kilitlemiyor. Daha önce de dikkatimi çekmişti ve bu kez hiç kilitlemediği için manuel kilitledim. Artık ne varsa dikkat etmek lazım. 2009 focus tit- x
Arkadaşlar 15 gün önce netten 4 tane kış lastiği için focus 3 araçtan çıkma kara jant ve kapakları ile 100 tl aldım (50tl kargo tututu tabi).

Bunları lastiklere takıp mı bekletmeliyim yoksa ayrı olarak mı? Önümüzdeki kış mı taktırmalıyım?
Hakkında
İlgi Alanları: Bilgisayar,Otomobil, Alışveriş
Forum İmzası:
Gigabyte GA-990FX-D3 *** AMD Phenom II 1090T *** Kingston 4gb Hyperx *** Sandisk Ultra II SSD 120gb +1tb *** Amd Radeon Hd 6850*** OCZ 750 Wat *** CREATIVE X-Fİ EXTREME MUSİC *** OSAKİ 5+1 SPEAKER- *** SAMASUNG 226BW *** Brother laserjet
Forum İkinci El İmzası:
Gigabyte GA-990FX-D3 *** AMD Phenom II 1090T *** Kingston 4gb Hyperx *** Sandisk Ultra II SSD 120gb +1tb *** Amd Radeon Hd 6850*** OCZ 750 Wat *** CREATIVE X-Fİ EXTREME MUSİC *** OSAKİ 5+1 SPEAKER- *** SAMASUNG 226BW *** Brother laserjet
Hakkımda:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.185
İkinci El Bölümü Mesajları: 850
Konularının görüntülenme sayısı: 49.558 (Bu ay: 839)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 338 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.