Şimdi Ara

Astra j alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar. 2017 model 20 bin km prins technomax lpg li araç buldum. Sadece kapıda boya var ve hafif işlemli. 1.6 atmosferik Edition plus paket. Sizce bu araba 75 eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayımOmen -- 3 Ağustos 2019; 22:28:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri dizel diğeri benzinli demeyelim de biri 140 beygir biri 136 diyelim. Ama tork ve hacim aradaki küçük farkı rahatlıkla kapatıyor. Teknik verilerde manuel şanzımanlı olmak üzere dizel 0.1 saniye daha hızlı, maksimum hızda benzinli 2 km daha önde.

Çoğu kişiye dizel daha performanslı gelecektir torktan dolayı, yüklü veya yokuş şartlarında da dizel daha iyi gidecektir.
  • +

• Hangi motor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MaSSive1 M kullanıcısına yanıt
    1.6 atmosferik

• Benim de aklımda astra j var ancak ben hb sport kasa ve 1.3 ya da 1.6 cdti motor düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Sedan kasa ihtiyaçsa Corolla 1.33 Life, HB kasa ihtiyaçsa Auris 1.33 Life öneririm. Çünkü Astra J 50-60 bin km civarında 3000₺ civarı sübap masrafı çıkaracak. Totoya hem daha az yakar hem motoru daha sorunsuz hem de süspansiyon olarak daha konforlu.

• Eder neden etmesin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Opel Astra Alınır mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Opel Astra K 1.4T Alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. 4 T aldım. otomatik.

2013, cosmo, 83 civarı alabilirsiniz. 1.6 performans olarak vasat.

• alınır güzel araba fiyatta iyi sayılır. 1.3 toyotoya göre çok daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

1. 4 T aldım. otomatik.

2013, cosmo, 83 civarı alabilirsiniz. 1.6 performans olarak vasat.
    Lpg taktiniz mi?

• uykr kullanıcısına yanıt
    evet,

Atiker Gold + AFR ayarı

benzin performansında kullanim.

• 1.33 toyota almayın çekmiyor zaten artık üretilmiyor
  • Performans derdin yoksa alınır. 1.4T alırsan daha güzeldir. 2017 1.4T kullanıcısıyım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat cazip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 Ocak ayında aynı aracı sıfır aldım.
    Aldiktan hemen sonra lpg taktirdim.
    30.000 km oldu ve gayet memnunum.
    Gaza bastığında koltuğa yapistirsin gibi bir beklentin yoksa 1.6 atmosferik gayet yeterli.
    Ancak rampaya devirli girmeniz lazım yoksa 2 vitese kadar düşersiniz.
    Çekmiyor gitmiyor diyenlere aldanmayın.Onlar atmosferik motor kullanmayi bilmiyor...
    Fiyata gelince ucuzmuş. Ben şu piyasada 80 den aşağı vermezdim.(Kazasiz,tramersiz,boyasiz)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Edition var. Ben kaliteli güvenli yol tutuşu güzel arabaya binmek istiyorum dersen tercih edilir. Performans konusunda üzer. Ani hızlanmaları çok iyi değil özellikle LPG ile. Yokuş çıkarken benzine aldığında ise hiçbir sorun olmuyor. 3 vitese düşersin ama 100'e kadar çıkarsın. Atmosferik araç sonuçta böyle olması normal. LPG'de biraz fazla yakıyor araç ağır olduğundan. Fakat biz memnunduk. En azından araç güven veriyor. Buzdolabı hissiyatı yok araçta avrupa araca bindiğini hissediyorsun. Sorun olursa sorabilirsin. 3 yıldır kullanıyorum.
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    470 liraya çelik sübap takımı var sanırım biraz abartmışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Sedan kasa ihtiyaçsa Corolla 1.33 Life, HB kasa ihtiyaçsa Auris 1.33 Life öneririm. Çünkü Astra J 50-60 bin km civarında 3000₺ civarı sübap masrafı çıkaracak. Totoya hem daha az yakar hem motoru daha sorunsuz hem de süspansiyon olarak daha konforlu.
    Aynı arızayı daha yüksek oranla ve daha az km de 1.33 motorlar verecektir. Heleki zorlu yolları olan bir şehirde yaşıyorsa arkadaş.
  • Alınır bal gibide alınır. O segmentte o sınıfta golf dahil dingil kullanırken arkada J kasada daha farklı bir sistem kullanılmıştır. İç malzeme kalitesi olarak yıllarca trim sesi duymayacağınızdan eminim. Yol tutuş konusunda opel tartışmaya gerek yok. Yalnızca performans konusu tatmin etmeyebilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.