Şimdi Ara

Seat Leon alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
15.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Leon 1.6 TDI DSG Style 53.000TL

Sizce bu araç bu parayı hakeder mi? Paranın hakkını verir mi?

Aradığım araç otomatik ve uygun yakıt tüketimi olması (yani dizel veya benzin+lpg olacak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kasa degisimi soz konusu sizi uzmez ise alinip binilir.
  • Şahsi fikrim, kasası bu kadar eskimiş bir aracı almamak yönündedir. Her an aracınız "eski kasa" olabilir. Ayrıca bunun tek dezavantajı psikolojik değildir; eski kasa eski teknoloji demektir. Yeni kasası çıkmış olan rakipleriyle pek çok yönden başa çıkabileceğini sanmıyorum...
  • Cevaplar için teşekkürler.

Yeni olanı almayı herkes ister ama yeni kasa yeni fiyat demek.

Ayrıca Türkiye'ye ne zaman gelecek?
    Almak istediğimizde kaç ay sonrasina sıra verilecek?
    Yeni kasa eskisini aratır mi?
    vs... gibi sorular oluşuyor akıllarda.
  • Anlıyorum, haklısınız ancak yeni olana ödeyeceğiniz farka değer. Birincisi daha yeni teknoloji olduğu için, 2.si de ileride 2. elde satarken farkın bir kısmını kapatacağı için...

Ben şu anda Megane Sport Tourer kullanıyorum. Forumda da kimseye Renault tavsiye etmemeye çalışıyorum ki yanlış anlaşılmasın. Fakat TDI+DSG dediğiniz için ve Leon'a karşı olduğum için size alternatif sunmak zorundayım; Megane HB Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg, 55.800 TL liste fyatı var ve bu fiyattan maksimum %6 olmak kaydıyla indirim yaptırabilirsiniz. %5-6 indirim alsanız yaklaşık 2.500-3.000 lira yapar ve fiyat 53.000 civarına iner; ki bu da verdiğiniz fiyata uyuyor.
  • TDI+DSG yi tavsiye etmiyor musunuz tam anlayamadım.

Aradığım araçta öncelikli şart otomatik olması.
    Bu yüzden bende TDI+DSG ve DCI+EDC arasında karar vermeye çalıştım. Fransız araçlarına karşı biraz önyargım var. Bu yüzden renault'u eledim. TDI+DSG için volkswagen golf'e o kadar para veremem. Bu durumda aklımda en iyi ve mantıklı seçenek seat leon kalıyor.

Ikinci el temiz bir leonda olabilir diye düşünüyorum. Eğer aklıma yatan 46-47 civarı bulabilirsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt

Cevaplar için teşekkürler.

Yeni olanı almayı herkes ister ama yeni kasa yeni fiyat demek.

Ayrıca Türkiye'ye ne zaman gelecek?
    Almak istediğimizde kaç ay sonrasina sıra verilecek?
    Yeni kasa eskisini aratır mi?
    vs... gibi sorular oluşuyor akıllarda.

aynen yeni kasa en aşağı 65 bin olur otomatik dizeli. artı yeni kasa nın daha güzel olacağının garantisi yok.motor şanzıman yeni teknoloji olmayacak zaten aynı motor şanzımanla gelicek. .3-5 donanım koyarlar okadar.

benzinli focusda bakabilirsin çift kavrama istiyorsan.

4K 1.6i 125PS Powershift 48.185 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 7 Eylül 2011; 14:26:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 Seat İbiza alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Opel Astra Alınır mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Opel Corsa D Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Esasında bu aracın sıfır fiyatı benim gözümde 43-45.000
    Ama maalesef Türk lirasının bu kadar değer kaybı ve otomobil fiyatlarındaki anormal artış bu fiyatları oluşturmuş durumda.

Araca o kadar para vermemek için ikinci el almayıda düşünüyorum ama aklımın bir köşesinde ikinci elin riski ve sıfırın huzuru var. Yani kararsız durumdayım daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt

TDI+DSG yi tavsiye etmiyor musunuz tam anlayamadım.

Aradığım araçta öncelikli şart otomatik olması.
    Bu yüzden bende TDI+DSG ve DCI+EDC arasında karar vermeye çalıştım. Fransız araçlarına karşı biraz önyargım var. Bu yüzden renault'u eledim. TDI+DSG için volkswagen golf'e o kadar para veremem. Bu durumda aklımda en iyi ve mantıklı seçenek seat leon kalıyor.

Ikinci el temiz bir leonda olabilir diye düşünüyorum. Eğer aklıma yatan 46-47 civarı bulabilirsem.

Yanlış anlamışsınız, siz TDI+DSG yazdığınız için, size önereceğim araç da bu kombinasyona uygun olmalıydı. O yüzden TDI'a karşıkık DCI, DSG'ye karşılık da EDC olacak şekilde bir araç önerdim.

Fransız araçlarına önyargınız olduğu için çok fazla ısrarcı olmayacağım. Ancak ilk araçlarımın hepsi Alman, sonrakiler Fransız'dı ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki aralarında sınıflandırma yapacak şekilde farklar yok. Yine de zevk sizin tabii...

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Anlıyorum, haklısınız ancak yeni olana ödeyeceğiniz farka değer. Birincisi daha yeni teknoloji olduğu için, 2.si de ileride 2. elde satarken farkın bir kısmını kapatacağı için...

Ben şu anda Megane Sport Tourer kullanıyorum. Forumda da kimseye Renault tavsiye etmemeye çalışıyorum ki yanlış anlaşılmasın. Fakat TDI+DSG dediğiniz için ve Leon'a karşı olduğum için size alternatif sunmak zorundayım; Megane HB Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg, 55.800 TL liste fyatı var ve bu fiyattan maksimum %6 olmak kaydıyla indirim yaptırabilirsiniz. %5-6 indirim alsanız yaklaşık 2.500-3.000 lira yapar ve fiyat 53.000 civarına iner; ki bu da verdiğiniz fiyata uyuyor.

öncelikle yeni olana ödenen farka, sadece psikolojik olarak "yeni kasaya biniyorum" diye düşünülürse değer. ama buda bir tercihtir. aksi halde hiç kimse her yeni kasa mantıklı diyemez. tek şartı var yeni kasa daha ucuza gelirse...

1.si yeni kasa yeni teknoloji demek değildir. aynı motor aynı şanzıman aynı yürüyen olacak büyük ihtimalle
    2. geriye dönük olarak bakılırsa yeni kasaları aşırı pahalı çıkan (muhtemelen leonda olacak) kasaların bir önceki kasaları değer kazanıyor.

mevcut donanım gayet dolu ve yeterli. yeni kasa ile yeni donanımlar gelirse par asist, fren asist gibi fiyatı varın siz tahmin edin. örnek focus3

sonrasında, ilk defa leonu övmeyeceğim sadece kısa ve öz olarak
    Leon = kapılarda sert plastikli, biraz daha az yalıtımılı A3 tür. (yalıtım konusundada benim aracın 225/45/17 olmasına rağmen gayet memnunum)

6000 km deyim. oldukça memnunum yeni kasa daha hiç bir ortamda görünmedi. ne zaman geleceği belli değil.55400 liste fiyatına göre 53000 iyi bir rakam bence kaçırmayın. alınmış alınmıştır. ben 17 jantlı 50350 ye alırken düşünüyordum şimdi durum meydanda

not: fransız önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 7 Eylül 2011; 20:07:31 >

•  Seat Leon alınır mı?

Seat Leon alınır mı?

yeni kasanın tek kapılısıymış. . spy fotolar geliğine göre yakında lansman da gelir. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mac3560 -- 7 Eylül 2011; 20:19:06 >

• Honda CR-Z alırım o fiyata. Hem araba iyi, hem de Türkiye de ilk CRZ sahipleri arasına girerim.
  • arkadaşların dediğne göre ben o fiyata c4,golf,megane hb tercihim olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Honda CR-Z alırım o fiyata. Hem araba iyi, hem de Türkiye de ilk CRZ sahipleri arasına girerim.

Seat Leon alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 7 Eylül 2011; 21:21:17 >
  • Eskimiş bir tasarım ve eskimiş bir modele göre fiyatı fazla pahalı. Benim de önerim güncel modellerden birini almanız olacaktır. Leon yakında eski kasa olacak.

Alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Honda CR-Z alırım o fiyata. Hem araba iyi, hem de Türkiye de ilk CRZ sahipleri arasına girerim.

Seat Leon alınır mı?

Hayırdır?
  • forumdaki ilk CR-Z tavsiyesi olması lazım ondan şaşırdım
  • kendi adıma konusursam. 53 bin e çok çeşit araba var biraz daha arıstırabilirsin. 2010 almak istersen seçenek dahada bollaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabacıııııı

arkadaşların dediğne göre ben o fiyata c4,golf,megane hb tercihim olurdu

c4 ve megan düşünmüyorum
    golf'ü ise uçuk fiyatı ve leonun tasarım olarak daha çekici olması nedeniyle eledim.
  • C4 ve Megane ve 308 almak istemiyorsanız, bu 3 araçtan da daha eski ve doğal olarak daha kötü olan Leon'u almaktan başka bir çareniz yok gibi gözüküyor.

Hayırlı olsun.

Golf ise gerçekten güzel bir araba.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.