Şimdi Ara

Astra j alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben piyasasını bilmiyorum ve iyi niyetle size masraf açacağını söylüyorum. 450 liraya hallettiren de hiç duymadım. Ceplerinden işçiliği vs en az 2 bin üzeri çıktığını duydum. Umarım 450ye hallolan bişeydir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SayımOmen

470 liraya çelik sübap takımı var sanırım biraz abartmışsınız
    He işçiliği ıvırı zıvırı yok tabi. Subap alınınca kendiliğinden motora giriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • quote:

470 lira sübap takımı olabilir ama hava filtresi gibi sök tak bir parça değil baya işçiliği var, üst kapak contaları vs. Geçen ustama sordum 2000-2500 arası tutar dedi değişim.

Yaptığınız karın yanında 2000 lira birsey degil, lpgli binin :)

Ayrıca yol tutuş gayet iyidir, performans beklentiniz yoksa gayet tatmin eder, tabi imkan varsa kesinlikle 1.4t motor alın.
    1.6 yazın klima açınca ciddi performansı düşüyor özellikle şehiriçi rampalarda kalkış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin90 -- 4 Ağustos 2019; 16:14:18 >

Biz 700 verdik her şey dahil. 50'binden sonra değişti.

Anladım hocam teşekkür ederim. İşçiliği hesaba katmamam benim hatam . Sizce kaç bin km sonra sübap değiştirmek gerekir?
    Hocam bencelik bir durum yok, zaten değişim zamanının geldiğini araç belli ediyor :D

Sabah çalıştığında devir dalgalanması, minik pat pat sesleri motorda, birde stop etmeye başladıysa sübap değişimi gelmiş demektir

Üslubuna göre yaşın 13 sanırım
    Siz daha emekleme aşamasından yürüme aşamasına geçerken bu forumda vardım ben. Aracın yağını değiştirirken bile işçilik ücreti veriyorsunuz. 470 liraya subap değişimini hallettirmeyi düşünmek için tahminen araçlarla yeni yeni ilgileniyor olmaya başlamak lazım.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8643D86AA

eder ama o paraya 1.6 cdti motorlu alınır yer uçagı 136 bg 320 tork . 110 luk ecoflexleride var aynı para
    Hocam j kasada nasıl 136 lığın performansı? 1.4 turbo mu yoksa 136 lık mı tercih edilmeli?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

Hocam j kasada nasıl 136 lığın performansı? 1.4 turbo mu yoksa 136 lık mı tercih edilmeli?

Alıntıları Göster
    1. 4t performans olarak üstündür zira biri dizel diğeri benzinli motor. Dizel de tork vardır yüksek hızla ve performans istiyorsanız 1.4T

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 80-85 aralığında dizel otomatik design paket astra 1.6 cdti var. 70 k verip birde lpg nin açması olası sıkıntılarıyla uğraşmak var. Değmez bence. Yukarıda sorulmuş. 1.6 110 luk cdti ların farkı nedir diye. 110 luklarda otomatik şanzıman yok. Tork 300 nm olması lazıö. Şanzıman kaynaklı tüketim 0.5 litre / 100 kmh hız civarında azalıyor. Ama 110 luk motorda gayet tatminkar diyebilirim. Hele hele benzinli 1.6 astranın içinden geçer performans konusunda. Bence dizeli bir düşünün. Hem donanım olarak da daha dolu olur design paketli astra. En basiti bluetooth bağlantısı var. Daha büyük ekranlı teyp var. Usb var.

Avensis elegant extra
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Biri dizel diğeri benzinli demeyelim de biri 140 beygir biri 136 diyelim. Ama tork ve hacim aradaki küçük farkı rahatlıkla kapatıyor. Teknik verilerde manuel şanzımanlı olmak üzere dizel 0.1 saniye daha hızlı, maksimum hızda benzinli 2 km daha önde.

Çoğu kişiye dizel daha performanslı gelecektir torktan dolayı, yüklü veya yokuş şartlarında da dizel daha iyi gidecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 5 Ağustos 2019; 8:59:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih99 F kullanıcısına yanıt
    Hocam şehir dışı yakıt tüketiminiz kaç kuruş. Bir de 3000 devirde kaç yapıyor araç merak ettim?

Orijinalden alıntı: aderinkaya

Alınır bal gibide alınır. O segmentte o sınıfta golf dahil dingil kullanırken arkada J kasada daha farklı bir sistem kullanılmıştır. İç malzeme kalitesi olarak yıllarca trim sesi duymayacağınızdan eminim. Yol tutuş konusunda opel tartışmaya gerek yok. Yalnızca performans konusu tatmin etmeyebilir.
    2012 model 1.4 T Cosmo sedan aldım nisan ayında, benzinli otomatik hiç LPG takılmamış ve ve halen de LPG yok. Bu yaşına rağmen araçta çıt yok trim sesi adına, aldığımdan beri yağ değişimi hariç kuruş masrafım olmadı çok şükür. Temiz, kazasız olanı denk gelirse gönül rahatlığı ile alınır (tabi ben 1.4 turbo için söylüyorum atmosferik olan motor ile ilgili fikrim yok)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.