A

Teğmen
10 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 1)
Gönderileri

* Site Adı: FBG Makina Takım Tezgahları – Saç ve Metal İşleme Makinaları

* Site Adresi: https://www.fbgmakina.com/

* Açıklama: FBG Makina Takım Tezgahları, sac ve metal işleme, talaşlı imalat makinaları ve takım tezgahlarının sıfır, ikinci el alım satımını ithalat-ihracatını gerçekleştirmektedir

* Açıldığı Tarih: 2020

* Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Elimizde ki ürün yelpazesini ihtiyacı olan her müşteriye arayışla vakit kaybetmeden buluşturmak.

Sanayide imalat aşamalarında kullanılan saç işleme makineleri ve metal işleme makinelerinin sıfır ikinci el alım satımını yapmaktayız. Bu makinelerin bazıları; pistonlu kompresör, vidalı kompresör, kordon makineleri, silindir, boru profil bükme, hortum kapsül sıkma, şerit testere, daire testere, hidrolik pres, eksantrik pres, punta kaynak makinesi, gazaltı kaynak makinesi, sütunlu matkap, radyal matkap, torna, freze, redüktörlü makas, hidrolik makas, kollu giyotin makas, abkant, caka, ve dik planya gibi bir çok makine.https://www.fbgmakina.com/

Merhabalar,

Mahalle yanarken ben saç tarama derdindeyim şu aralar. Yine düşük km temiz olabildiğince orta veya üst donanım paketine sahip C segment benzinli bir araç arayışındayım. Üst limit olarak 140.000 TL bir limit belirledim model olarak en az 2015 gibi bir düşüncem var.

İlk başlarda;

1.2 TSİ GOLF COMFORTLINE düşünmüştüm fakat o paralara adı orta paket olup içinde hiçbir şey olmayan bomboş bir araç almak istemedim golfü ne kadar sevsemde. Bunun arkasından araştırmalarım beni P/F araçları olan Astra, 308, Megane arayışına soktu bunlardan;

Astra 1.4T 2015-2016 Dynamic
308 1.2 Puretech 2015-2016 Allure
Megane 1.2tce 2018- Touch

bu model ve donanım paketleri gözüme çarptı. İçinizde test eden bu modelleri süren bilgi sahibi olanlar beğendikleri ve beğenmedikleri yanlarını yazabilir mi?

teşekkür ederim.
Merhaba,

Başlıkta belirttiğim m2 ssdyi monster tulpar t7 v3.3 cihazıma taktım ve kurulumu yaptım daha sonra yaptığım testlerin sonuçları aşağıda. Eklediğim sonuçlar bir kaç tekrar testlerinin içinde aldığım en düşük değerlerdir.

Test Sistemi;
i7 6700HQ
8Gb Ram DDR4L 1.2V 2133MHz
gtx970m 6gb
Windows 10 pro

Merhabalar,

Yaklaşık 6-7 ay önce ucuz yollu 7 yıllık laptopumu ayağa kaldıracak bir ssd arıyordum. Diğer SSD'lerden çok daha uyguna olduğu için performans değerlerine bakmadan Hikvision HS-SSD-C100/120GB 550/435MBs Okuma/Yazma 2.5" 6Gb/s SSD model SSD yi aldım. 7 yıllık 5400rpm lik HDD den sonra tabi gayet hızlı geldi bana o zamanlar birde PC de ubuntu kurulu idi bu yüzden gayet akıcı idi. Crystal Disk Mark programı ile yaptığım test sonuçları aşağıdadır.

Sistem özellikleri; i7 2670qm, gt540m 2gb, 6gb ddr3 1333mhz, 120gb SSD, 750gb Hdd lenovo z570 model laptop. İşletim sistemi windows 10(güncel ve lisanslı)

Hikvision HS-SSD-C100/120GB SSD Test Sonuçları
Merhabalar,

Lenovo z570 model bir laptopum var. Laptopun kasasını dikey bir açı ile yada eğimli bir açı ile tutunca fan hızlanıyor ve bir süre sonra bilgisayar kapanabiliyor. Ubuntu günlüklere baktığım zaman kapanma sebebi ısınma olarak görünüyor fakat cihazda herhangi bir ısınma yok veya ısınmaya sebep olacak bir durum söz konusu değil. Fan o şekilde hızlı çalışırken laptopu yatay konuma getirince fan hızı hemen düşüyor normal seyrine geliyor.

Sorunun işletim sisteminden kaynaklandığını sanmıyorum. Bakım amaçlı laptopu komple söküp bütün soketleri kontrol ettim termal macunu yeniledim fanı ve ızgarasını temizledim geri taktım ve sorun hala devam ediyor. Bana duygusal bir durum gibi gelmeye başladı

//EDİT

psensor uygulamasını kurarak neyin ısındığına baktım. Isınan nvdia ekran kartı olarak görünüyor sıcaklığı 95-96 derecelere kadar çıkıyor sistem boşta sayılacak bir durumda iken. Yatay pozisyonda tekrar düşüyor.
Merhabalar,

111.yıl serisi 1.3 cdti astra sahibiyim. 184.000km'yi çok şükür devirdik. Lakin şu sıralar başımda çözümlenemeyen bir problem var.

Hız sabitleyici de olsun sabit gazda olsun hızlanırken olsun an ve hareket fark etmeksizin arada bir anlık gaz kesmesi yapıyor. Bunu belli bir tekrarlama sıklığı yok yada birşey yaparken tekrarlama gibi bir durum söz konusu değil. En çok yokuş aşağı inerken viteste gazı kestikten sonra düzlüğe gelince gazı açtığımda bir anlık kesip öyle devam ediyor bu dikkatimi çekti sadece. Aracın en son maf, lambda oksijen sensörleri temizlendi. mazot filtresi değiştirildi aynı sorun hala devam ediyor. Özel serviste ki usta egr geçici hata vermiş "takılı kaldı" şeklinde dedi. EGR den yapıyor olabilir dedi. Egzozdan hafif kara duman atıyor. Kara tren gibi değil ama normalden biraz fazla tabi. Cihaza bağlayınca herhangi bir arıza kaydı vermiyor da bununla ilgili aceba neden olabilir bir fikri olan?

Yakıtta artma var çekişte özellikle üst devirlerde ciddi olumsuz etkilenme söz konusu ve devir yükselirken sanki hafif bir şıkırdama başlıyor ama emin değilim.
Merhabalar,

max 200lira bütçe ile sata3 ssd alacağım öneriniz var mı yada ben şu 3 seçenek arasında kaldım hangi marka daha güvenilirdir.

1- ​Kingston A400 SSDNow 120GB​​​
2- ​​SanDisk SSD Plus​​​​​​
3- ​HI-LEVEL ULTRA-SSD30ULT-120GB
Merhabalara,

i7 2670 QM
6gb 1333mhz ram
2gb gt540m ekran kartı
750gb hdd 5400rpm
Windows 10 pro x64bit

Lenovo z570 model laptopa cs go'yu kurdum fakat ciddi bir fps sorunu yaşıyorum. Daha doğrusu oyun hafiften yavaşlatılmış gibi oynuyor. Bilgisayarda kastıracak bir program yada anti-virüs yok. Termal macunu, toz temizlik ve format bakımı yapalı 1 hafta olmadı. Bütün sürücülerim güncel ve yüklü. Sorunlu bir sürücü yok. Oyun ayarlarını GeForce Experience ile optimize ettim. Buna rağmen oyunu yüksek performans grafik işlemci ile çalıştırsam da aynı durum onboard ile çalıştırsam da aynı. Sorunu bir türlü bulamadım. Aklına gelen yada daha önce yaşayıp çözen var mı?
Merhaba arkadaşlar,

İki hafta önce Passat 1.6 TDI DSG Comfortline aldık. Şimdi beni sinir eden bir kaç şey var.
1- DSG düşük hızlarda kararsız kalıyor ve bu yüzden yoğun trafiğe girmekten korkuyorum.
2- Start/Stop o kadar saçma çalışıyor ki ışıklarda ağır ağır ilerlerken stop edebiliyor yada kasislerden geçerken stop edebiliyor. Bu saçmalığı düzeltmenin bir yolu yok mu? MgRemaps firması dsg yazılım ile bu sorunu çözüyormuş çok memnun kalanlar var fakat araç sıfır olduğu için garanti kapsamı dışında kalmasını istemiyorum. Bu sorunu yaşayanlar var mı?
Merhaba arkadaşlar,

İkamet değişikliği nedeni ile 2 evimizide sattık. Birisinin parası ile yeni taşındığımız yeri aldık diğerinin parası duruyor. Bu arada arabayıda değiştirelim dedik. Şaun Astra 1.3 var artık midemi bulandırmaya başladı o derece.

Yeni alacağım araç için segment büyütüp uzun soluklu kullanabileceğim birşey olsun istiyorum keyifli bir şekilde. Araştırırken ikinci el piyasasına ve güvenirliğine önem verdim teknolojisine önem verdim ve aklımda iki seçenek kaldı.

1. Toyota Avensis 1.6 D-4D Premium Plus Navi (117bin TL)
2. Volkswagen Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG (144bin TL)

Normal şartlar altında direk Passata yönelesim geliyor DSG avantajı nedeniyle ama Avensis sorunsuzluğu uzun süre dertsiz binilecek bir araç hissi veriyor. Arada ciddi bir fiyat farkı da var.

Superb de düşündüm lakin çevremdekiler Superb pişmanlıktır ilk yıldan satmak istersin deyip korkuttular işin açığı.

Şimdi beyler ben evin önüne Passat mı çekeyim Avensis mi çekeyim?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 258
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 20.062 (Bu ay: 372)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 117 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.