Şimdi Ara

Astra 1.3 CDTI Motora Ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Astra K kasada herkes 1.3 CDTI 125PS 320NM olan yeni versiyonu bekliyordu.

Nedense Opel fiyatları yüksek tutmak için 1.6 Dizelle devam ediyor.

Oysa vergi avantajı ve bu yeni motorun performansından dolayı Türkiye'de çok satması planlanıyordu.

Yazık olmuş.

Focus 1.5 182PS olanı getirip Titanium donanımla 65000TL'ye satmaz, Opel bu efsane motoru getirmez.

Adamlarım amacı sadece kazıklamak olmuş günümüzde ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonra millet neden das auto ya yöneliyor.
  • Motor kime ait?

• Sana rüya görmeyi yasaklıyorum

• 1.3 cdti 125ps, oyle bir motor mu var ? motorun sahibi fiat zaten olsa kendi araclarina koyar once

• ah konuyu acani sonradan gordum

• Düşük vergi dilimi ve ucuza dizel araç için Astra'nın bu motora ihtiyacı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 TDI Motor neden Yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Planlanıyordu demişsin de kim planlıyordu bu aracı çok satmayı ? Opelin planları arasında yok zira. Sen mi planlıyorsun evde opel satışlarını ?
  • Uçan Sabri reloaded...
  • Bunun gibiler yüzünden forum ergen yuvası haline geliyor. Ciddiyetsiz ortam, ciddiyetsiz üyeler.
  • Adama cok yukleniyorsunuz bende duymadim boyle bir motor kaynak varmi

• Öyle bir motoru ilk sizden duyuyoruz zira GM kendi dizellerini piyasaya sürüyor artık.

• şener bu motoru sen mi yaptın, nerde var 1.3 125 hp ? 1.6 120 hp ve 136 hp var ya, diyelim 125 hp olanı var peki bu motoru nereye konumlandıracaklar? teknik olarak 1250 cc'lik dizel motordan 125 hp biraz zor iş.
  • Almanya da bile öyle bir motor seçeneği yok
  • Şener üstad diyorsa vardır
  • 1.3 CDTI 125PS 320NM güzel bir motor teknolojisi olmuş keşke olsa, Fiat motorlarında 1.6 multijet bile 120 hp 300 nm tork veriyorken
  • Opel 1.3ü bıraktı.Fiat isterse güncelleyebilir 105-110 beygir falan yapsa bile bence büyük atılım olur.Ben 1.0 dizel yapabilirler mi onu merak ediyorum VW 1.2 tdi denedi ama sorun gördüki çekti piyasadan.Multijet 1248 cc hacimle gerçekten devrim yapmış zamanında.
  • Sener verdigin fiyatlara baktigimda gecmisten zaman makinesi ile geldigini dusunuyordum. Simdi gelecekten de bilgi getiriyorsun. Beni sasirtiyorsun.

• Başka ülkelerde hacime göre değil emisyon oranına göre vergi alındığı için artık 1.3 üretmiyor olabilirler mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.