T

Binbaşı
26 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 104 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar asus zenfone max pro kullanıyorum.Geçenlerde şu hd sesli görüşme için volte özelliğini aktif edeyim dedim.Cihaz özelliklerinde volteyi desteklediği yazıyor.Ancak turk telekom u aradığımda yardımcı olamayacaklarını belirttiler.Konu ile ilgili bilginiz var mı acaba ? Teşekkürler
Arkadaşlar ttnet taahütümüz bitti ve televizyonuda içeren bir internet paketi arıyoruz.Televizyon olmazsa olmaz değil ama ikisi bir arada olsa iyi olur.Tarifeler kafamı karıştırdı açıkçası.Bu fiyat aralığında hangi firmayı önerirsiniz ?
Kız arkadaşım park ederken kaldırımın kenarındaki engele çarpmış.Hasar resimdeki gibi.Vakum artı boya ile düzelir mi yoksa köşede olduğundan dolayı vakum yapılamaz mı? Fikir verebilirseniz ona göre servise yada sanayiye götüreceğim aracı
Merhaba arkadaşlar.Uzun bir süredir Astra h aracımda bu devirler arasında titreme mevcut.Araçta lpg mevcut değil.Henüz 14.000 küsür kilometrede.10.000 bakımını yaptıralıda çok olmadı.Titreme öyle şiddetli şekilde silkeleme gibi değil.Her hızda,her viteste bu bahsettiğim titreme mevcut.Aklıma ateşleme sistemi yada aks geldi.Var mı daha önce başına gelen ve çözümünü bulan ?
Merhaba arkadaşlar.Taşındığım evde eski sharp marka bir klima var.Bende servisi çağırarak temizlik ve rutin kontrollerini yaptırdım.2 tane genç çocuk geldi servis elemanı olarak.Güzelce temizlediler.Ancak gaz basıncını kontrol ettikten sonra gazın 4 bar basınçta olduğunu idealinin 5 bar olduğunu söylerek gaz ilave ettiler.Ancak sonradan araştırdığım kadarıyla klimamda kullanılan r22 gazının normal basınç değerinin 4 bar olduğunu öğrendim.Verdiğim parada değilim ancak klimayı elime almak istemiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim bu konuda
Arkadaşlar yeni evime internet bağlatıcam.ttnet ten çok çektim.Uydunet hem fiyat olarak hem televizyon yayınıda vermesi bakımından ilgimi çekti.Kullananlar nasıl memnunlar mı izmir karşıyakada
Arkadaşlar laptopumdan evde kullandığım ağa bağlanamıyorum ne yazıkki.Şifre doğru olduğu halde kabul etmiyor.Diğer bilgisayarlarda herhangi bir sorun yok.Aynı bilgisayardan başka bir ağada bağlanabiliyorum fakat mevcut modemimi kabul etmiyor.Ne yapabilirim.
Arkadaşlar yeni evime televizyon alacağım.Öyle çok fazla bir beklentim yok.Görüntü kalitesi yeterli ve sağlam bir led tv arıyorum.

Axen kapodakya ile seg arasında kaldım.İkisi arasından hangisini tavsiye ederseniz yada 550 700 bandında hangi tv yi önerirsiniz.Teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/axen-32-81-cm-kapadokya-hd-ready-dled-monitor-siyah.html?srt=UP

http://www.vatanbilgisayar.com/seg-32sd5100-32-81-cm-hd-ready-led-tvuydu-alicili.html?srt=UP#genel-bakis
Arkadaşlar nasıl olduğunu anlamadım ama maalesef bilgisayarıma reklam yazılımı bulaştı.İnternet sayfalarına tıkladığımda sürekli farklı sayfalara yönlendiriyor.Kenarlarda reklamlar vs çıkıyor.O kadar dayanılmaz boyutlara geldi ki artık internette doğru dürüst gezemiyorum bile.Sayfalar donuyor zaten.

Avg ve yac yazılımlarını denedim ama bir türlü sorunu çözemedim.Format atmaktan başka bir çözüm var mı bildiğiniz.
Hakkında
Forum İmzası:
Gelecekte bilgisayarlar 1,5 tondan daha ağır olmayacaklar. -Popular Mechanics Dergisi, 1949 :)

If it runs,it's crackable...
Forum İkinci El İmzası:
Gelecekte bilgisayarlar 1,5 tondan daha ağır olmayacaklar. -Popular Mechanics Dergisi, 1949 :)

alışverişlerim(mikail13.mylove;mavibuz33;meneme2002;myeşilpınar;mefabilgisayar_trb
;şubat;twofaced;ali_emre;MsTmS.centerland.fuzuliperson.kudretx.frotolkien,altanis)
Hakkımda:
effbfb075dd24819086f4f76866f8d081.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.172
İkinci El Bölümü Mesajları: 319
Konularının görüntülenme sayısı: 134.894 (Bu ay: 330)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 687 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.