Assassin's Creed® Valhalla Wrath of the Druids DLC (1.2.2) Türkçe Yama (v4) [OpenAI GPT-3 Translate] ![]() Çeviri OpenAI GPT-3 ile yapılmıştır. GPT-3 kısaca ''Generative Pre-trained Transformer 3 kısaca GPT-3, insanların yazdığı metinlere benzer içerik üretmek için derin öğrenmeyi kullanan özbağlanımlı dil modelidir.'' çeviri yapay zeka ile yapıldığı için Türkçe ye uygun cümle yapıları vardır. yaklaşık 1.6TB data dan oluşuyor db yapısı. makine öğrenme ile çeviri yapıldığı için özel isimler ve Türkçe eş anlamlı kelimler filtre edilmesi lazım bunu içinde tespit kelimeler API tanıtılarak bütün çeviri içindeki kelimeyi tespit ederek cümle yapısını değiştiriyor. tabii bunun için hatalı ve Türkçe anlamı yanlış olan kelime listesi oluşturmak lazım oyun yaklaşık 24bin satır ve 310bin yakın kelimeden oluşuyor. Eksik yanlış ya da komik yerleri resmini çekerek ya da not alarak bildirirseniz düzeltme yaparım. Yaklaşık olarak %85 gramer yapısına sahiptir çeviri. ____________________________________________________________________ Yama versiyon v4 Oyun versiyon 1.2.2 Orjinal NOT= SADECE Wrath of the Druids DLC İÇİNDİR ____________________________________________________________________ İNDİR donanımhaber yönetiminin isteği üzerine indirme linki kaldırılmıştır DISCORD https://discord.com/invite/uSksJRtGfy *************************************** NOT= SADECE Wrath of the Druids DLC İÇİNDİR *************************************** Yama versiyon v4 Oyun versiyon 1.2.2 Orjinal _______________________________________________ KURULUM iilk olarak oyunun kurulu olduğu yerdeki DataPC_150_dlc_patch_01.forge dosyasının yedeğini alın her ihtimale karşı. ACV_TR_DLC1_122_v4.exe yi direk oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın ve kurulum yapın. _____________________________________________________________________________ oyun menüsünden SES ayarlarından alt-yazı seçenekleri var ordan arka fon ve adların göster seçmelerini açmayı unutmayın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 25 Haziran 2021; 12:14:39 > |
Assassin's Creed® Valhalla Wrath of the Druids DLC(1.2.2) Türkçe Yama (v4)[OpenAI GPT-3 Translate]

-
-
Konuyu ve nicki görünce mutlu oldum şimdiden elinize ve emeğinize sağlık. seviliyorsunuz .
-
Teşekkürler -
İndirme linki yok ?
-
Eline emeğine sağlık :)
-
Adam beton için harç yetmez :)
-
Teşekkürler, orjinal yamadaki yöntemi bekliyoruz ^_^
-
bekliyoruz.
-
eline sağlık dostum. -
Elinize saglık siz olmasanız oynadıgımızdan bi şey anlamayayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zangetsu4303 -- 12 Mayıs 2021; 20:50:47 > -
O değilde Walhalla tam bir hayal kırıklığı Odyssey'in getir götürünü yapar anca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Batarang- -- 13 Mayıs 2021; 23:21:35 > -
Elinize sağlık. **şaklarına beton yetmez.
-
zartzurt456 diye yazılır adamın dibi diye okunur :D
-
Hocam ana oyunun yaması şuan hata veriyor. Sanırım güncelleme ile yama hata veriyor. Siz bir el atacak mısınız ? Emekleriniz için teşekkür ederim.
-
Şimdi denedim ana oyun türkçe, yeni dlc ile ilgili her şey ingilizce ama oyunda bir sorun yok. Ana yama doğru çalışıyor. Ana oyun yamasını son sürüme güncelleyin.
-
Origins oynamadan odyssey oynadım hala oynuyorum mükemmel oyun dediğin böyle olmalı :)
-
Maalesef benim hatammış. Tekrardan yükleyince düzeldi. Teşekkür ederim.
-
Dlc geldi bekliyoruz. Ellerinize sağlık, emeğiniz için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beklemedeyiz teşekkürler :)
O değilde Walhalla tam bir hayal kırıklığı Odyssey'in getir götürünü yapar anca |
![]() |
Konuyu ve nicki görünce mutlu oldum şimdiden elinize ve emeğinize sağlık. seviliyorsunuz . |
Yama versiyon v4 Oyun versiyon 1.2.2 Orjinal 1.2.2 için uyumlu hala getirldi. |
Elinize sağlık. **şaklarına beton yetmez. |
kurulum ve download linki eklenmiştir. Yama versiyon v1 Oyun versiyon 1.2.1.0 Orjinal *************************************** NOT= SADECE Wrath of the Druids DLC İÇİNDİR *************************************** |
Benzer içerikler
- inzoi türkçe yama
- the operator türkçe yama epic games
- state of decay 2 türkçe yama
- pillars of eternity 2 türkçe yama
- spider man miles morales türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X