Şimdi Ara

Darksiders Warmastered Edition %100 Türkçe Yama RDX V2.0 [U-Crew]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Darksiders Warmastered Edition %100 Türkçe Yama RDX  V2.0 [U-Crew]

https://www.u-crew.net/index.php?topic=108.0

Çeviri %75 oranında tekrardan elden geçirildi ve Türkçe karakter desteği mevcut .
    Yamayı İndirebilmek İçin Kurulum Programını kullanın. Yama Herkese Açıktır
    Türkçe Yapmak için OPTIONS-TEXT LANGUAGE-POLISH Seçin

PROJE SORUMLUSU

MURAT GÜNDOĞAN

SÜRÜM UYARLAMA VE ÇEVİRMENLER

MURAT GÜNDOĞAN
    MURAT KESER

TEST

MURAT GÜNDOĞAN

PROGRAMLAMA

MURAT GÜNDOĞAN
    MURAT KESER
    BEKİR İNCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 11 Kasım 2018; 21:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• ilginiz ve emeğiniz için teşekkürler, ancak hali hazırda "Darksiders Warmastered Edition" Türkçe Yama uyarlaması dhforum da yapıldı ve bence küçük sorunlar haricinde oynanış için gayet yeterliydi (şahsen bu yama ile bitirmiştim). keşke "Darksiders II Deathinitive Edition" için bir uyarlama yapsaydınız.
    PC Cases / PC Kasa= ASUS TUF GAMING GT501VC TEMPERLİ CAM USB3.1 MidT ATX !! CPU / İşlemci = AMD Ryzen 5 3600 4,2GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 7nm !! Ram = Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram CMW16GX4M2Z3600C18 !! Graphic Card / Ekran Kartı = XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra 8GB GDDR6 256Bit DX12 !! Mainboard / Anakart = Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX !! HDD = (x2) WD Black 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM !! Harici HDD / External HDD = WD 2,5" 1TB Elements USB3.0 / USB2.0 !! SSD = Adata XPG SX8200 Pro 256GB 3500MB/1200MB/s 3D NAND PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD Disk - ASX8200PNP-256GT-C !! Monitör / (") Monitör = Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming !! PSU = ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W !! (")Kulaklık / Headphone = JBL Quantum One 9.1 Hi-RES !! Klayve / Keyboard = LOGİTECH G213 PRODİGY RGB !! Fare / Mouse = LOGİTECH G102 PRODİGY RGB !! Joystick = MICROSOFT XBOX ONE WHİTE !! Hoparlör / Speaker = Mikado MD-318BT 2+1 25W Siyah Usb Fm Bluetooth Destekli Led Işıklı Hoparlör !! İşletim Sistemi / Operating System = Windows 10 Pro
  • Sağ olun var olun. 2. Oyunuda bekliyoruz sizlerden

Merhaba.Linkini attığın konuda ki uyarlamayı yapan çevirmenler ile bunu yapan çevirmenler aynı kişiler zaten.Burada çeviri yaklaşık %70 oranında elden geçirildi ve Türkçe karakter desteği de sağlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 11 Kasım 2018; 23:24:23 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 28 Kasım 2018; 15:54:26 >
  • _____________________________
    Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yamayı nereden indirebilirim. U-Crew sitesinde yamadan bağımsız bir kurulum programından bahsediyor neyin kurulumu bu hocam?
  • sahtekar bu adamlar ya. para kazanma işlerine lafımız yok ama ne bi sistem var ne bi iletişim var. adamlara soru soruyorsun sanki ergen yaşta biri cevap veriyor belkide öyledirler bilmiyorum. abuk subuk laflar ediyorlar. o programı kurmam çünkü ne işe yaradığı belli değil ve tehlikeli.

Uzun uzun reklamları geç diyerek en son şu linki buldum indirdim.

indirme Linki:https://ckk.ai/S8SaM9o

Link çalışıyor. Birkaç eksik var gibi. İndirilen dosyaları oyunun kurulu olduğu klasörün içindeki "media" klasörüne kopyalayıp dosyaları değiştire tamam demeniz yeterli. Dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Dosyanın yedeğini aldım. Sıkıntı çıkarsa pm atın linki yenileyeyim.

Orijinalden alıntı: canocan_07

Yaklaşık 3 saattir çalışan link aradım.

Uzun uzun reklamları geç diyerek en son şu linki buldum indirdim.

indirme Linki:https://ckk.ai/S8SaM9o

Link çalışıyor. Birkaç eksik var gibi. İndirilen dosyaları oyunun kurulu olduğu klasörün içindeki "media" klasörüne kopyalayıp dosyaları değiştire tamam demeniz yeterli. Dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Dosyanın yedeğini aldım. Sıkıntı çıkarsa pm atın linki yenileyeyim.
    İnsanları reklamlı link ile uğraştıracağına direk atsana hocam. Hem forumda reklamlı link yasak diye biliyorum. Reklamsız link, yukarıda paylaşan arkadaşın reklamsız bağlantısı sorun halinde ounla iletişime geçin.
    Google Docs
    Darksiders Warmastered edition Türkçe Yama.rar
    https://drive.google.com/file/d/1lukURLjCaHdC2Xd7JfDLTB0kmBG_Yyuz/view

• yabqu22 Y kullanıcısına yanıt
    Reklamsız direkt link bulamadım. Reklamlı linkten sonra reklamı geçince IDM direkt indirdi bende. O yüzden linki alamadım.

Sağ olun siz paylaşmışsınız.

Yamada ufak tefek eksiklikler ve yanlış çeviriler mevcut ama genel olarak iyi sayılır.

Oyunu da bitirdim bu arada. 2. Oyuna başlayacağım şimdi de onun yama derdi var.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.