Teğmen
17 Ekim 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 304 (Bu ay: 0)
Gönderileri

_Merhabalar Acil Kan ihtiyacı_

*0 RH + KAN İHTİYACI*

*BAĞCILAR MEDİPOL MEGA KALP VE DAMAR BÖLÜMÜ*

İLETİŞİM İÇİN LÜTFEN MESAJ ATINIZ.

Merhabalar;

Whatsapp üzerinden yaptığım görüntülü görüşmeyi sesiyle beraber kaydetmek istiyorum veya sadece sesi ayrıca sesli konuşmalarında. Kullanıp memnun olduğunuz uygulama var mı ?

• Sonuçlar hakkında detaylı bilgi verecek doktor arkadaş varsa ulaşabilir mi ?

Ever arkadaşlar ürünler bunlar :)

Yazılım ve oyunlar ile ilgileniyorum. Fiyattan bağımsız değerlendirir misiniz lütfen Samsung 1640 aldım. diğeri fiyatı da belli zaten.

Merhaba arkadaşlar

Bir arkadaşımdan rica ettim kamerası iyi diye mail adresimi belirttim ancak alakası olmayan bir maile kimlik ön arka yüzünü yolladı. Kişiye mail attım ancak dönen olmadı daha ne yapmam gerek ? Kredi kartı vb gibi iptal var mı ? Bu birçok kötü olayı başıma getirebilir.

https://eksisozluk.com/kimlik-fotokopisi-ile-neler-yapilabilir--4960630?p=3

gibi.

Basit bir web ve uygulamam var ikisinin kullanıcılarını ortak yapmak istiyorum nasıl yaparım ?

Tıp camiasının itibarlı iki dergisi koronavirüs tedavisinde kullanılan ‘Hidroksiklorokin’ adlı ilacın ölüm oranlarını arttırdığına kanıt olarak Türkiye’deki verileri paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca verilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek iki dergiye mektup yazdı. Dergiler makalelerini geri çekti.

Yapılan araştırmanın bulguları neler?

Sonuçları The Lancet adlı bilimsel yayında yayımlanan çalışma, sıtma ilacı olarak bilinen klorokin ve hidroksiklorokinin Covid-19 tedavisindeki etkisine dair bugüne kadar yapılmış en kapsamlı araştırma olma niteliği taşıyor.

Araştırma kapsamında, altı kıtada 671 hastaneye 20 Aralık 2019 ile 14 Nisan 2020 tarihleri arasında yatırılan ve koronavirüs test sonucu pozitif çıkmasının ardından tedavi gören 96 bin 32 hastanın dosyası incelendi.

Araştırma için denek gruplar oluşturulmadı ve tedavi süreçlerine de herhangi bir müdahale yapılmadı. Aksine, belli bir dönemde hastaneye yatırılan Covid-19 hastalarının sağlık raporları ve tedavi süreçleri mercek altına alındı.

Araştırma kapsamında, Covid-19 tedavisinde antibiyotikle ya da antibiyotiksiz klorokin veya hidroksiklorokin verilen hastalar ile bu iki ilacın kullanılmadığı hastaların sağlık durumları analiz edildi.

Solunum cihazı desteği almak zorunda kalan ve tedavisinde remdesivir ilacı kullanılan hastalar, araştırma kapsamına dahil edildi.

Araştırmaya göre, hidroksiklorokin ya da klorokin kullanan hastaların yüzde 13'ünün hastanede hayatını kaybettiği, bu ilacın kullanılmadığı hastalarda ise ölüm oranın yüzde 9'da kaldığı görüldü.

Klorokin verilen hastaların yüzde 16'sı, hidroksiklorokin verilenlerin ise yüzde 22'si hastanede yaşamını yitirdi. Klorokini antibiyotikle birlikte alanlarda ölüm oranı yüzde 22'ye; hidroksiklorokini antibiyotikle alanlarda ise bu oran yüzde 24'e yükseliyor.

Tedavisinde bu ilaçların kullanıldığı hastalarda ritim bozukluğunun diğerlerine kıyasla birkaç kat daha fazla görüldüğü de tespit edildi.

Görüşlerini açıklayan bilim insanlarının bir bölümü araştırmanın bu ilaçların Covid-19 tedavisinde kullanımını sona erdirmesi gerektiğini belirtirken, bazıları ise bunun ampirik bir çalışma olduğunu ve bir kanıya varılması için daha fazla klinik araştırmanın yapılması gerektiğini söylüyordu

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/makaleleri-geri-cevirten-mektup-bakan-kocadan-hidroksiklorokin-itirazi-41535584

https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-57036321

Merhabalar Arkadaşlar Bir Projem var ücretli ücretsiz yardımcı olacak biri arıyorum.

Böyle bir datanın olması bile tuhaf değil mi ? Din kişiye özel ve tamamen vicdani değil mi ? Müslümana veya yahudiye ek özellik mi var ? Sizlerinde fikirlerini merak ettim :)

https://www.turkiye.gov.tr/nvi-nufus-kaydindaki-din-bilgisi-degisikligi-basvurusu

Hakkında
Forum İmzası:
.AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR.

------------------------------Her Fikir Bir Işıktır---------------------------
Hakkımda:
RPA Developer
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
amd
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
turktelekom
Oyun Platformu
pc
Takım
Beşiktaş
İşlemci
AMD
Anakart
Gigabyte
Sabit Disk
Kingston
Modem
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 812
İkinci El Bölümü Mesajları: 144
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 336)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 730 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.