Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
34
Favori
50.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps5 pro da hangi grafik modunu kullanıyorsunuz redditte balance pssr acik onermisler 40 fps oluyor ama akici gayet.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt

Ortadaki büyük halka ana hikaye. Diğer çemberler yan hikaye. 2 ana karakterin ve yardımcılarımızın da de kendi görevleri var. O da ana hikaye gibi bence.

• WildDestiny kullanıcısına yanıt

Kesinlikle balance modu. Oyun çok hızlı bir oynanış gerektirmediği için 40fps çok göze batmıyor. Normalde performance oynarım ve pek fark hissetmem diğer oyunlarda. Ama bu oyunda çok fark var. Kalite ile balance arasında da çok fark yok mesela.

Ama Forza çıktığından beri bu oyuna pek bakmıyorum açıkçası. Forza çok daha eğlenceli geliyor.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Shinbakufu görevleri (Ortadaki büyük çember)
    Naoe görevleri
    Yasuke görevleri
    Junjiro görevleri

Bunlar ana görev. Yasuke görev zinciri sonu credits ekranı geliyor. Junjiro tamamlanınca Epilogue bitmiş oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WildDestiny kullanıcısına yanıt

Balans akar.

• Eksikleri olsa'da, genel anlamda beğendiğim bir AC oyunu oldu.

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odyssey mi daha iyi Shadows mu arkadaşlar.?

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Odyssey derim ben.

• Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• MavericKFive M kullanıcısına yanıt
    PS5 Pro Forza'da Performans ve Kalite arasında çok fark var mı hocam?

• Forza' yı hiç kalite modunda denemedim. Çünkü yarış oyunlarında 30fps oynanmaz bence. Pro da performans modu gayet yeterli. Özellikle yarış oyunlarında kalite modu tavsiye etmem.

• Oyunda 50 saati devirdim toplanması gereken 55 kupadan 36 tanesini topladım ve bugün hesaplarıma göre 4 kupa daha alırım.Oyuna başlarken bu oyunda plat gözümde büyüyordu ama 50 saat oynadım ve bir 50 saat daha gideri var gibi duruyor.Düz konsolda balanced modu çok güzel duruyor.

• Oyunu platinlemeyi düşünüyorsanız "A Rare Occurrence" kupasını sona bırakmayın. Kupa gereksinimlerine bakıp oyun içerisinde mevsim değiştikçe istenilenleri halledin. Farklı mevsimlerde yapmanız gereken 5 şey mevcut. Yoksa mevsim değişsin diye boşa eziyet çekmeniz gerekecek.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

O kupayı hallettim hocam herkes o kupa için uyarıyordu oyuna başladığımda ona dikkat ederek oynadım özellikle uyarınız için teşekkür ederim.Bundan sonra sadece zaman ve hikaye kısmını bitirmek yeterli olacak kupa için.Her vilayeti gez,tüm kuji kirileri tamamla gibi kupalar kaldı.Birde yasuke için legend başlık bulmam lazım onuda alınca iki karaktere legend set toplama kupası açılacak bugün onla uğraşıcam.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Onu erken halletmeniz çok iyi olmuş. Platin için şimdiden tebriklerAssassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam teşekkür ederim 1 haftaya platin işini çözerim gibiAssassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU 

• ÖZEL - Assassin's Creed Shadows 'Claws of Awaji' DLC'sinin Eylül Ayında Yayınlanması Hedefleniyor

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    Insider Gaming (@InsiderGamingIG) on X
    https://x.com/InsiderGamingIG/status/1925527821260140606
  • Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU
  • Arkadaşlar, Joken Hokkyo haritada görünmüyor.Bir türlü şu görevi yapamadım.Acaba kaçırdığım bir şey mi var , yoksa bug falan mı oldu?

• AC Shadows Güncellemesi 1.0.5 - Yayınlandı!

İçerik ve Kaynak :

https://www.ubisoft.com/en-gb/game/assassins-creed/news/3hJ2jNQEK4AXQGMg79pm2h

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.