< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Assassin's Creed Shadows - Official Claws of Awaji DLC Launch Trailer Watch the Claws of Awaji DLC Launch Trailer for Assassin's Creed Shadows, a DLC to the hit action-adventure open-world game developed by Ubisoft. Players will join Naoe and Yasuke on a journey to the cryptic island of Awaji in search of lost treasure. Face off against the Ippa clan to unlock new skills, gear, outfits, and more. The Claws of Awaji DLC for Assassin's Creed is available now for PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, and PC (Steam). https://www.youtube.com/watch?v=oIQL18PFOlw |
|
oyunu dün bitirdim.oynanış ve grafikler çok güzel ama hikaye içine çekmedi beni. diyaloglar çok uzun sürüyor, neyseki yuvarlağa basıp atlanabiliyor. önceki oyunlar kadar dramatikliği pek yok. suikast görevleri çok sıradan.çoğuna uzaktan bıçak fırlattım. şimdi ufaktan yötei'ye geçme vakti. |
|
Oyunu ve DLC'sini toplam 65 saatlik bir oynanışın ardından bitirdim. Oyunun teknik anlamda grafikleri harika, oynanış çeşitli ve keyifli. Özellikle Naoe ile oynamak çok keyifli. Animasyonlar ve vuruş hissi muazzam. Ancak hikaye o kadar sıradan ve ilgi çekmiyor ki... İşlenişi de kötü. Sanırım bir AC oyunundaki en sıkıcı ve sıradan hikaye bunda. Yan görev konusunda da kötü. Yine aynı şekilde galiba en dandik yan görevlerin olduğu AC oyunu da bu. Mekanlar birbirini çok tekrar ediyor bir de. Her kale neredeyse birbirinin aynı. Her tapınak o şekilde... Mesela önceki AC Valhalla'da çeşitlilik çok daha iyiydi. Doğal olarak Norveç ayrı, Britanya ayrı, Paris ayrı hepsi bambaşka hissettiriyordu. Aynı şekilde Odyssey'de ve Origins'te mekan çeşitliliği çok daha iyiydi. Burada ise "Japonya bu kadar sıkıcı bir yer miydi yahu" diye düşünmeden edemedim. En azından Ghost of tsushima ve Yotei'deki gibi romantize etselerdi keşke biraz. Özellikle Yotei'de mekanlar harika. Sanat gibi. Sonuçta yazık edilmiş. Başyapıt olacak iken 10 üzerinden 7 belki 8'lik bir oyun olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 15 Ekim 2025; 10:50:59 > |
|