Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
31
Favori
54.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oynayacak olanlara tek tavsiyem 60 fps modunda sakın oynamayın, 40 ve 30 fps e kendinizi alıştırın...60 fps oynadıktan sonra 30 ve 40 da donuyor gibi geliyor , Mesela Rdr2 oynadik yillardir halende oynanır ,60 fps modu olmadığı için herkes 30 fps de oynuyor alışınca 60dan farkı olmuyor. Ama dediğim gibi eğer 60 oynayip daha düşük fpse geçerseniz farki hissediyorsunuz. O yüzden 60 a değil de diğer 30,40 fpse alismaya çalışın benden tavsiye😉

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Watch the Claws of Awaji DLC Launch Trailer for Assassin's Creed Shadows, a DLC to the hit action-adventure open-world game developed by Ubisoft. Players will join Naoe and Yasuke on a journey to the cryptic island of Awaji in search of lost treasure. Face off against the Ippa clan to unlock new skills, gear, outfits, and more. The Claws of Awaji DLC for Assassin's Creed is available now for PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, and PC (Steam).
    https://www.youtube.com/watch?v=oIQL18PFOlw
  • Claws of Awaji dlc’si oyunu ön sipariş vermiş olanlara ücretsiz geliyor, ana oyunu tamamlayıcı olmuş hikâye ve yeni oynanış mekanikleri hoşuma gitti tavsiye ederim. Özlemişim şu atmosferi ve RTGI ışıklandırmayı, mevsim geçişleri, iç mekânlar.. yok bu büyüklükte böyle fotorealistik grafiklerde bir oyun şu an fotoğraf modundan çıkamıyorum 😃 Ubisoft’un kötü şöhreti yüzünden teknik başarısının hak ettiği değeri görmemesi üzücü.

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 19 Eylül 2025; 0:35:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şu an Ubisoft + alsam dlcyi oynayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

diyaloglar çok uzun sürüyor, neyseki yuvarlağa basıp atlanabiliyor.

önceki oyunlar kadar dramatikliği pek yok. suikast görevleri çok sıradan.çoğuna uzaktan bıçak fırlattım.

şimdi ufaktan yötei'ye geçme vakti.

• Oyunu ve DLC'sini toplam 65 saatlik bir oynanışın ardından bitirdim. Oyunun teknik anlamda grafikleri harika, oynanış çeşitli ve keyifli. Özellikle Naoe ile oynamak çok keyifli. Animasyonlar ve vuruş hissi muazzam. Ancak hikaye o kadar sıradan ve ilgi çekmiyor ki... İşlenişi de kötü. Sanırım bir AC oyunundaki en sıkıcı ve sıradan hikaye bunda. Yan görev konusunda da kötü. Yine aynı şekilde galiba en dandik yan görevlerin olduğu AC oyunu da bu. Mekanlar birbirini çok tekrar ediyor bir de. Her kale neredeyse birbirinin aynı. Her tapınak o şekilde... Mesela önceki AC Valhalla'da çeşitlilik çok daha iyiydi. Doğal olarak Norveç ayrı, Britanya ayrı, Paris ayrı hepsi bambaşka hissettiriyordu. Aynı şekilde Odyssey'de ve Origins'te mekan çeşitliliği çok daha iyiydi. Burada ise "Japonya bu kadar sıkıcı bir yer miydi yahu" diye düşünmeden edemedim. En azından Ghost of tsushima ve Yotei'deki gibi romantize etselerdi keşke biraz. Özellikle Yotei'de mekanlar harika. Sanat gibi.

Sonuçta yazık edilmiş. Başyapıt olacak iken 10 üzerinden 7 belki 8'lik bir oyun olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 15 Ekim 2025; 10:50:59 >

• Arkadaslar merhaba platin icin 2 kupa kaldi birtanesi Final Hearing diğeri Suture Self kupası. Fakat iksinide denedim videolarını izledim yapamadım çözümü veya bir kolay yolu var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.