Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (343. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasLar daha basLarinda ata binip bi yere gidiyorum 4 kaLe duvarı var oraya geLince teLeport oLup save yapıyor sonra geLen ekranda 911m yazıyor o tarafa gidiyorum yıne eski yere teLeport oLuyor nasıL is anLamadim ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

arkadasLar daha basLarinda ata binip bi yere gidiyorum 4 kaLe duvarı var oraya geLince teLeport oLup save yapıyor sonra geLen ekranda 911m yazıyor o tarafa gidiyorum yıne eski yere teLeport oLuyor nasıL is anLamadim ya

Dostum bi ss koyabilirmisin???

Oyunda kaleduvarından bol bi şey yok çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: T-MAC*1

quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

arkadasLar daha basLarinda ata binip bi yere gidiyorum 4 kaLe duvarı var oraya geLince teLeport oLup save yapıyor sonra geLen ekranda 911m yazıyor o tarafa gidiyorum yıne eski yere teLeport oLuyor nasıL is anLamadim ya

Dostum bi ss koyabilirmisin???

Oyunda kaleduvarından bol bi şey yok çünkü

akadasım oraya gectimde baya takiLcagim yer oLcak gaLiba cozemedim tam da oyunu

• map i açıp baktın mı ?
  • Beyler ben bu oyunu bitireli çok oldu. Ve adam kendini geliştirdikçe oyun kolaylaşıyor. Açıkçası bir süre sonra suikastlar çok kolaylaştı. Aslında son rakipleri zorlu bekliyordum ama çok zorlamadı. Birde ben bu oyundaki her bayrağı aradım ve tamamlayamadım. harabe gibi bir antik kentte bir taşın üstündekinide alamadım. nereleri dolandım bulacağım diye ama hepsini bulamadım. Yani bu bayrakların hepsini toplayınca oyunda farklı bir şeymi oluyor.
  • inglizcem yok denebilecek kadar az sizce oyunu oynasam zorlanırmıyım
  • Hayır hiç zorlanmassın. Oyun için dil bilmene fazla gerek yok konuşmaları anlamasan bile olur. Zaten oyunun gidişatından çözersin
  • oyun gerçekten güzel bir grafik görüntüye sahip, gerçekten çok fazla detay var karakterimiz her yere tırmanabiliyor vb şeyler ama oyunun tek düze gelmesi 2 - 3 bölümden sonra sıkıcı oluyor. sadece oyunun sonunu merak ettiğim için bitirdim oyunun 2. si çıkacak belki bir 3. sü çıkabilir daha fazla görev ve görevlerin hep aynı olmaması daha çok dövüş taktiğinin counter attack showlarının olmasını umuyorum. oynanmaya değer bir oyun ama Devil May Cry 3 ve Devil May Cry 4 ü Assasssin's Creed e tercih ederim :
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdullahors84

Beyler ben bu oyunu bitireli çok oldu. Ve adam kendini geliştirdikçe oyun kolaylaşıyor. Açıkçası bir süre sonra suikastlar çok kolaylaştı. Aslında son rakipleri zorlu bekliyordum ama çok zorlamadı. Birde ben bu oyundaki her bayrağı aradım ve tamamlayamadım. harabe gibi bir antik kentte bir taşın üstündekinide alamadım. nereleri dolandım bulacağım diye ama hepsini bulamadım. Yani bu bayrakların hepsini toplayınca oyunda farklı bir şeymi oluyor.

Birader boşuna uğraşmışsın desem ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerkolik12

quote:

Beyler ben bu oyunu bitireli çok oldu. Ve adam kendini geliştirdikçe oyun kolaylaşıyor. Açıkçası bir süre sonra suikastlar çok kolaylaştı. Aslında son rakipleri zorlu bekliyordum ama çok zorlamadı. Birde ben bu oyundaki her bayrağı aradım ve tamamlayamadım. harabe gibi bir antik kentte bir taşın üstündekinide alamadım. nereleri dolandım bulacağım diye ama hepsini bulamadım. Yani bu bayrakların hepsini toplayınca oyunda farklı bir şeymi oluyor.

Evet, sanırım boşuna uğraşmışsın. Okuduğum kadarıyla bu bayrak toplama işi PC'ye konsollardan gelmiş. Hepsini toplayınca ekstra bir olay olmuyormuş.

Bu arada Jerusalem'de atma ve diğer problemleri görmek istemiyorsanız "Assassins.Creed.REPACK.RELOADED" adlı sürümü indirin. Orjinalini almak için kasmayın, ama yine de siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 30 Ağustos 2008; 21:23:48 >

• Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.Trailer da filan gösteriyor ya adamın sırtında ok var oku nerde alabiliyoruz.Bitti ama hayla yok ok vermedi bizim master.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuyaka

Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.Trailer da filan gösteriyor ya adamın sırtında ok var oku nerde alabiliyoruz.Bitti ama hayla yok ok vermedi bizim master.

Oyunda ok kullanamıyorsun.
  • quote:

Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.Trailer da filan gösteriyor ya adamın sırtında ok var oku nerde alabiliyoruz.Bitti ama hayla yok ok vermedi bizim master.

Sanırım fırlatma bıçaklarını demek istiyorsun. Bıçakların bitince şehirde parlayan heriflerden hırsızlık yaparak bıçak alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

quote:

Orjinalden alıntı: fenerkolik12

quote:

Evet, sanırım boşuna uğraşmışsın. Okuduğum kadarıyla bu bayrak toplama işi PC'ye konsollardan gelmiş. Hepsini toplayınca ekstra bir olay olmuyormuş.

Bu arada Jerusalem'de atma ve diğer problemleri görmek istemiyorsanız "Assassins.Creed.REPACK.RELOADED" adlı sürümü indirin. Orjinalini almak için kasmayın, ama yine de siz bilirsiniz.

kac mb o ilac ?

• Çok MB.

Bu arada oyun güzel fakat enteresan birşey oyun başlarda zor ilerledikçe kolaylaşıyor. Hele son adamı öldürmek hepsinden basit.
  • İyide niye koymuşlar.Ubisoft neden böyle yapıyorsun.çok saçma

Assassin's Creed (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregom -- 1 Eylül 2008; 12:27:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertkan1985

quote:

Orjinalden alıntı: mkkadi

Arkadaşlar böyle bir sorun birisinin başına geldi mi? Çözümü varmı dır? Bu olay sadece KINGDOMa girince oluyor..

Assassin's Creed (ÇIKTI)

aynı problem bende de var kardeş çözemedim ya

arkadaşlar bu sorunu çözebilen oldumu ya lütfen yardım edin oyun sadece kingdomda bu şekilde oluyro neden böyle arkadaşlar ekran kartından olsa diğer bölümleri çalıştırmaması gerek hem oyunu yükledikten sonra pc yi kontrol ettiğinde tüm parçalarım için yeşil işaret çıktı lütfen yardımm.....

• quote:

İyide niye koymuşlar.Ubisoft neden böyle yapıyorsun.çok saçma

http://img159.imageshack.us/img159/4285/ekranalntsld4.jpg

Neyi koymular?

Yeniden kuruyorum oyunu, hadi bakalım. Şu grafikler için yapmayacağım şey yok.
  • sırtındaki oku
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.