Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (342. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

Bu oyunu oynamak istiyorum aslında.Konuyu baya inceledim güzel.Zaten çıkış tarihinden öncede haberdardım.Yanlız sistemimde oynanabilirlik sağlanır mı o bilgiyi sizlerden bekliyorum.Dvd sini alıp para mı çöpe atmış olmayayım
    Sistem :
    Pentium 4 Hyper Threading @ 3.2 Ghz
    HD3650 GDDR3 512 MB
    1.5 GB Ram

Takıntım Cpu dan yana.P4 HT ile deneyenler var mı oynanabilirlik nasıldır acaba ?

sanırsam en düşük işlemci olarak pentium d demişler ama oynanır niye oynanması ayarları ve çözünürlüğübaya kısman gerekebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Arkadaşlar bu oyunu uzun süre beklememe rağmen çıktıktan sonra oynamak nasip olmadı. Birde ilk çıktığında oyunun hata verip desktopa attığı, beta olduğu yönünde söylentiler çıkınca hiç bulaşmak istemedim. Sormak istediğm şu: şu an oyun hatasız bir biçimde oynanabiliyor mu oynamamı tavsiye eder misiniz beklenildiğine değmiş mi?

Bir arkadaş cevap verirse sevinirim. Ona göre indiricem netten.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu oyunu uzun süre beklememe rağmen çıktıktan sonra oynamak nasip olmadı. Birde ilk çıktığında oyunun hata verip desktopa attığı, beta olduğu yönünde söylentiler çıkınca hiç bulaşmak istemedim. Sormak istediğm şu: şu an oyun hatasız bir biçimde oynanabiliyor mu oynamamı tavsiye eder misiniz beklenildiğine değmiş mi?

dostum evet gerçekten ben memory 3 bölümünde bir şehre giderken hata verdi
    ayrıca hep oldu bu oyun içinde
    tam kaptırıyorum kendimi masaüstüne attı, ama saveden başlayıp devam edebiliyordum.en sonunda o bölümde (tam kapıdan geçerken) attı ve birdaha orayı geçemedim.öylece duruyo oyun.çok güzel oyun ama dedikleri doğru böyle bi takım hata var ve şuan oynayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 20 Ağustos 2008; 10:56:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

quote:

quote:

dostum evet gerçekten ben memory 3 bölümünde bir şehre giderken hata verdi
    ayrıca hep oldu bu oyun içinde
    tam kaptırıyorum kendimi masaüstüne attı, ama saveden başlayıp devam edebiliyordum.en sonunda o bölümde (tam kapıdan geçerken) attı ve birdaha orayı geçemedim.öylece duruyo oyun.çok güzel oyun ama dedikleri doğru böyle bi takım hata var ve şuan oynayamıyorum.

Ya beyler biraz kurcalasaydınız şu başlığı görürdünüz.Evet oyun sorunluydu.Piyasaya çıkmadan internete düşen versiyonu öyleydi.Ama piyasaya çıkınca update etti

siteler.Sorunsuzca indirebilir, Keyifle oynayabilirsiniz. Tavsiyem bütün görevleri yapmaya çalışma.Bütün kulelerin tepesine çıkmak zorunda diilsin. 6 görevden 3 ünü yap ve Suikast

yapabilme hakkı kazan hepsini yapmaya kalkarsan monotonlaşıo oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerkolik12 -- 20 Ağustos 2008; 14:13:29 >

• o update i bulup kurayım ozaman şuan oynayamıyorum çünkü
    en son versiyonu nedir ?
  • Oyunu yeni yükledimşu en başta kafasında testi taşıyan adamların arasından bir türlü geçmeyi başaramıyorum Shifti kullanamıyorum heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

Oyunu yeni yükledimşu en başta kafasında testi taşıyan adamların arasından bir türlü geçmeyi başaramıyorum Shifti kullanamıyorum heralde

Onlar adam değil kadın.Basılı tutacaksın bi kere basmayacaksın tuşa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey~ -- 20 Ağustos 2008; 17:25:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Oyunu yeni yükledimşu en başta kafasında testi taşıyan adamların arasından bir türlü geçmeyi başaramıyorum Shifti kullanamıyorum heralde

Onlar adam değil kadın.Basılı tutacaksın bi kere basmayacaksın tuşa...

Dogru kadınDenerim az sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

Crysisin kopyası.

alakası bile yok crysisle !!

Yuhh derler adama.

• arkadaşlar bi kaç bölüm geçtim fakat bi bölümde kuyunun yanında iki adam var gidince bana bakıyorlar bişeyde olmuyor ne yapmalıyım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrencelcius

quote:

Orjinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

Bu oyunu oynamak istiyorum aslında.Konuyu baya inceledim güzel.Zaten çıkış tarihinden öncede haberdardım.Yanlız sistemimde oynanabilirlik sağlanır mı o bilgiyi sizlerden bekliyorum.Dvd sini alıp para mı çöpe atmış olmayayım
    Sistem :
    Pentium 4 Hyper Threading @ 3.2 Ghz
    HD3650 GDDR3 512 MB
    1.5 GB Ram

Takıntım Cpu dan yana.P4 HT ile deneyenler var mı oynanabilirlik nasıldır acaba ?

sanırsam en düşük işlemci olarak pentium d demişler ama oynanır niye oynanması ayarları ve çözünürlüğübaya kısman gerekebilir

Teşekkürler bilgi için.En düşük detaylarda olsa dahi konusu çevresi ve oynanabilirliği için oynamak istiyorum.

• @ONURcan L23
    suikast bölümü galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 21 Ağustos 2008; 7:43:02 >
  • arkadaşlar bendeki oyunda jerusalem hatalı save dosyası ile geçmeyeeçalışıyorum.Ama attığım saveler oyunda görünmüyor.O indirdiğim save dosyası ismine profil mi açmam lazım yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoZoMbO

arkadaşlar bendeki oyunda jerusalem hatalı save dosyası ile geçmeyeeçalışıyorum.Ama attığım saveler oyunda görünmüyor.O indirdiğim save dosyası ismine profil mi açmam lazım yardım edin

Aynı hikaye o sürüm bozuk salla gitsin. zaten jeru dan sonra aynı şeyleri yapıyorsun oynamana değmez
  • quote:

arkadaşlar bi kaç bölüm geçtim fakat bi bölümde kuyunun yanında iki adam var gidince bana bakıyorlar bişeyde olmuyor ne yapmalıyım??

aynı yerde bende takıldım arkadaşlar ane yapabilirim de
  • Sonunda bugün oyunu bitirdim.Çok güzel bir oyunda hep aynı görevler biraz sıkıcıydı ama yine de severek oynadım Robert de Sable yi öldürürken inanılmaz zorlandım.Herhangi bir yerde takılan arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.Mafia dan sonra gelmiş geçmiş en iyi oyun bemce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemulas

Sonunda bugün oyunu bitirdim.Çok güzel bir oyunda hep aynı görevler biraz sıkıcıydı ama yine de severek oynadım Robert de Sable yi öldürürken inanılmaz zorlandım.Herhangi bir yerde takılan arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.Mafia dan sonra gelmiş geçmiş en iyi oyun bemce.

geçmiş olsun
    nasıl beğendin dimi altair'in karizmasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

quote:

Sonunda bugün oyunu bitirdim.Çok güzel bir oyunda hep aynı görevler biraz sıkıcıydı ama yine de severek oynadım Robert de Sable yi öldürürken inanılmaz zorlandım.Herhangi bir yerde takılan arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.Mafia dan sonra gelmiş geçmiş en iyi oyun bemce.

geçmiş olsun

O kıyafet olmadan hiçbir şey Altair.

• quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

quote:

geçmiş olsun

O kıyafet olmadan hiçbir şey Altair.

zaten artisliğine artistlik katan da kıyafeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo_MeRT -- 24 Ağustos 2008; 14:19:27 >

• o kıyafeti bana giydirseler ondan daha karizma olurum..
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.