Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (341. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ZIKKIM

memory blok2 deyım bı adam benı bıcakladı butun sılahlarım alındı sorada uzun uzun konustuktan sora 2 tane adamın yanına gıtmem gerıkıyor gıdıyorum fakat konusma işaretı cıktıgı halde adamlar konusmuyor nası halledecem bunu bı turlu cozemedım

o adam al muallim yaw.patronun senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 18 Ağustos 2008; 11:26:23 >
  • ben bu altair'in hastasıyım onun kıyafetine benzer bir kıyafetim var ve dışarı çıkınca kafasına geçirdiği şapkayı ben de geçiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo_MeRT -- 18 Ağustos 2008; 11:15:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

ben bu altair'in hastasıyım onun kıyafetine benzer bir kıyafetim var ve dışarı çıkınca kafasına geçirdiği şapkayı ben de geçiriyorum

bukadar kaptırmayın oyuna kendinizi yav

• quote:

ben bu altair'in hastasıyım onun kıyafetine benzer bir kıyafetim var ve dışarı çıkınca kafasına geçirdiği şapkayı ben de geçiriyorum

sendeen korkulur

• quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

sendeen korkulur

• arkadasla roberte geldım ama robert yerıne baska bırı cıktı bır kız onu oldurmeden bıraktı..sonra araruya gıttım bı konusma oldu..radarda kıngdom belırdı kongdoma gıttım..sımıd napmam gerekıyor..nereye gıtmelıyım..oyun coızumunu yapan bı arkadas arsufa gıdeceksın demış arsuf nerde yerını bulamıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: indiana79

arkadasla roberte geldım ama robert yerıne baska bırı cıktı bır kız onu oldurmeden bıraktı..sonra araruya gıttım bı konusma oldu..radarda kıngdom belırdı kongdoma gıttım..sımıd napmam gerekıyor..nereye gıtmelıyım..oyun coızumunu yapan bı arkadas arsufa gıdeceksın demış arsuf nerde yerını bulamıyorum...
    Arsuf, Kingdom haritasının aşağılarında Acre'ye giden yolun önünde.
  • Crysisin kopyası.hikaye uyduruk grafik güzel...Kınıyorum
  • Oyunu 3. kez dün bitiren biri olarak print screen yapmak aklıma geldi...işte oyunun sonu,çok bişe beklemeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

Yav son bölümde, Lucynin bilgisayarına giriliyor da, doktorun bir de öteki odadaki bilgisayara girilmiyor. Var mı daha yapacak bir şey ? Birileri 2 kalem olduğundan bahsetmiş. Ben sadece Lucy'nin masasindaki(anomous herne saçmalıksa) kalemi aldım.

oyunun ortalarında doktorla konuşurken ve doktor cama doğru dönükken arkasından gidip fosforlu bi kalem çarpıon cebinden.Sanırsam 2. kalem o....Oyunun bitmesi için odana girip E

tuşuna basman gerekio.O kdar.O bilgisayardaki mailler hikayeyi anlaman için.Hikayeyi anlamanı bayaa istemiş saolsun firma.O yüzden dialogları atlayamıosun ve oyun bıktırıyor

• Orjinalden alıntı: Morsmordre

Orjinalden alıntı: ZIKKIM

memory blok2 deyım bı adam benı bıcakladı butun sılahlarım alındı sorada uzun uzun konustuktan sora 2 tane adamın yanına gıtmem gerıkıyor gıdıyorum fakat konusma işaretı cıktıgı halde adamlar konusmuyor nası halledecem bunu bı turlu cozemedım

birader orda bi yerde oturman için yer olcak.git otur adamlara F ile kitlen E ile konuşmayı dinle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

Crysisin kopyası.

Crysis ile uzaktan yakından alakası,yok ne alaka?

• quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Crysisin kopyası.

Crysis ile uzaktan yakından alakası,yok ne alaka?

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerkolik12

Oyunu 3. kez dün bitiren biri olarak print screen yapmak aklıma geldi...işte oyunun sonu,çok bişe beklemeyin

şu adamın hastasıyım
    kıyafetine bitiyorum ayrıca artist artist pozlar veriyo

• quote:

Orjinalden alıntı: RaQon

Oyun çok zevkli fakat animus saçmalığı olmasa yani oyun sadece o zamanda geçse çok daha gsl olurdu.Sizce yanlışmıyım?

Oyun üçleme olacak. Bu sebeple var animus ama sonraki oyunlarda şimdiki zamanda da savaşacağız bildiğim kadarıyla tamamen geçmişte olmayacak yani. Desmond'da aksiyona girecek
  • Arkadaşlar bu oyunu uzun süre beklememe rağmen çıktıktan sonra oynamak nasip olmadı. Birde ilk çıktığında oyunun hata verip desktopa attığı, beta olduğu yönünde söylentiler çıkınca hiç bulaşmak istemedim. Sormak istediğm şu: şu an oyun hatasız bir biçimde oynanabiliyor mu oynamamı tavsiye eder misiniz beklenildiğine değmiş mi?
  • biz bu oyunu coktan bitirdik dai. harbiden saykomania bir oyun adam gordugun her pencereye tırmanıp depeye cıkıyor sıpaydırmen gibi waLLah
  • Ben kulelere çıkıp etrafa bakmaya kıl oldum.Dört tane kuleye çıkmak kolaydı da diğerlerinde aşşağıdaki askerler indiriyor anında beni.
  • quote:

Crysisin kopyası.

alakası bile yok crysisle !!
  • Bu oyunu oynamak istiyorum aslında.Konuyu baya inceledim güzel.Zaten çıkış tarihinden öncede haberdardım.Yanlız sistemimde oynanabilirlik sağlanır mı o bilgiyi sizlerden bekliyorum.Dvd sini alıp para mı çöpe atmış olmayayım
    Sistem :
    Pentium 4 Hyper Threading @ 3.2 Ghz
    HD3650 GDDR3 512 MB
    1.5 GB Ram

Takıntım Cpu dan yana.P4 HT ile deneyenler var mı oynanabilirlik nasıldır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.