Bildirim
Assassin's Creed (ÇIKTI) (338. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bide 2. bi sorum war burası doğru değil ama bİgisayar alcam yeni ama benim içn bundan sonra çıkacak oyunlarıda kaldırması önemli bu nasıl
CPU Teknolojisi Intel Core 2 Duo E8400
CPU Hızı 3.0 GHz
CPU Bus Hızı 1333 Mhz
CPU Ön Bellek 6MB
RAM Kapasitesi 3 GB
RAM Tipi DDR2
RAM Bus Hızı 667 Mhz
HD Kapasite 320 Gb
HD Dönüş Hızı 7200 Rpm
HD I/O SATA
VGA RAM 512 Mb
VGA Chipset Markası ATI
VGA Chipset Modeli HD 2400 PRO
Card Reader var -
%100 save game olsaydı keske ugrasılmaz bunla -
Bu Oyunun 2. Si Çıkarsa Hacılar Bence Pclere Çıkartmazlar Gibime Geliyor Cünki Pc Ye Çıktığı Zaman Herkes Korsan Aldı Yada İndirdi -
Sanmam. Ubisoft, oyunlarının tamamına yakınını PC'ye çıkaran bir firma çünkü.quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
Bu Oyunun 2. Si Çıkarsa Hacılar Bence Pclere Çıkartmazlar Gibime Geliyor Cünki Pc Ye Çıktığı Zaman Herkes Korsan Aldı Yada İndirdi -
oyun cok guzel ama oynaması cok zor..daha baslardayım bıyerde takıldı mkaldım..gıdıyorum bıyere cıkıyorum lt ye bas dıyor adamla kadın konusuyor sorna adamın ustunde bıseyler belırıyor b ye bas dıyor b ye basıyorum adamı atıyorum yere faıled dıyor ne yapcam bu adamı.oldursem olmuyyor takıp etsem olmuyor ıtıyorum b ye basıp yıne olmuyor..hıcbısey anlamadım..bızım turkler nerdeeeee yapın turkce oyunlar yeter artık bu dıl bılmecelerı baydı..bız hıcbıseyı beceremıcekmıyız yaaa..canım oyunu oynayamıyoruz... -
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
Sanmam. Ubisoft, oyunlarının tamamına yakınını PC'ye çıkaran bir firma çünkü.quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
Bu Oyunun 2. Si Çıkarsa Hacılar Bence Pclere Çıkartmazlar Gibime Geliyor Cünki Pc Ye Çıktığı Zaman Herkes Korsan Aldı Yada İndirdi
Benim İçimde Kötü His Varsa Korkacaksin Hacu -
Bu oyun çok sıkıcı geldi bana hep aynı şeyi yapıyorum.Arada bir açıyorum sadece etrafta geziyorum artık. -
quote:
Orjinalden alıntı: bener12345
bide 2. bi sorum war burası doğru değil ama bİgisayar alcam yeni ama benim içn bundan sonra çıkacak oyunlarıda kaldırması önemli bu nasıl
CPU Hızı 3.0 GHz
CPU Bus Hızı 1333 Mhz
CPU Ön Bellek 6MB
RAM Kapasitesi 3 GB
RAM Tipi DDR2
RAM Bus Hızı 667 Mhz
HD Kapasite 320 Gb
HD Dönüş Hızı 7200 Rpm
HD I/O SATA
VGA RAM 512 Mb
VGA Chipset Markası ATI
Card Reader var
rami 800 mhz yap
2400 pro zayıf, 4850 almalısın.. -
Geçen TRT2 De Bu Oyunu "EŞEYSİNS KİRİT" Diye Tanıttılar Gülmekten Öldüm....
Ayrıca Hala Giga TV Gibi Adam Gibi Bi Teknoloji TV Ye Sahip Olmadığımız İçin Koca Bi -
Merhaba arkadaşlar...
Oyunu bende 5 gün önce almış bulunmaktayım... 1 DVD olarak. Ama oyunu PC'm çalıştırmadıSizden ricam
bu RAM imi yükseltsem oynuyabilir miyim yada bu RAM le? RAM satan alacağım çünki buna göre
Nvidia GeForce 8600 GT
İntel Pentium 4 3.0GHZ
512MB RAM ( DDR ram'im satın alacam 1 GB RAM )
Ben oyunu kurdum ama bende hata verdi UbisoftAoutopacth yerinde hata aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolu Beyi -- 11 Ağustos 2008; 17:32:50 > -
quote:
Orjinalden alıntı: bener12345
CPU Hızı 3.0 GHz
CPU Bus Hızı 1333 Mhz
CPU Ön Bellek 6MB
RAM Kapasitesi 3 GB
RAM Tipi DDR2
RAM Bus Hızı 667 Mhz
HD Kapasite 320 Gb
HD Dönüş Hızı 7200 Rpm
HD I/O SATA
VGA RAM 512 Mb
VGA Chipset Markası ATI
Card Reader var
Hazır Casper bilgisayar...
Ama oyunları kaldırır tabiki,ramler 800 mhz olabilir,ekran kartını yükseltirsin,hatırladığım kadarıyla anakartı da pek iyi değildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SH4K3R -- 11 Ağustos 2008; 23:21:27 > -
memory blok2 deyım bı adam benı bıcakladı butun sılahlarım alındı sorada uzun uzun konustuktan sora 2 tane adamın yanına gıtmem gerıkıyor gıdıyorum fakat konusma işaretı cıktıgı halde adamlar konusmuyor nası halledecem bunu bı turlu cozemedım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZIKKIM -- 11 Ağustos 2008; 19:10:26 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Bolu Beyi
Merhaba arkadaşlar...
Oyunu bende 5 gün önce almış bulunmaktayım... 1 DVD olarak. Ama oyunu PC'm çalıştırmadıSizden ricam
bu RAM imi yükseltsem oynuyabilir miyim yada bu RAM le? RAM satan alacağım çünki buna göre
Nvidia GeForce 8600 GT
İntel Pentium 4 3.0GHZ
512MB RAM ( DDR ram'im satın alacam 1 GB RAM )
Ben oyunu kurdum ama bende hata verdi UbisoftAoutopacth yerinde hata aldım
Hocam hatırladığım kadarıya o işlemci ilede oynayamazsın oyun minimum Amd 3800 x2 istiyordu.Sen yinede burdan bir test et bilgisayarını belki yanılıyor olabilirim.http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 11 Ağustos 2008; 19:14:53 >
-
CPU
Minimum: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+
You Have: 2 processors running - Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
FAIL: Sorry, your CPU does not meet this minimum requirement. It may be time to purchase a more powerful computer to make your life easier. Click the 'We Recommend' button to discover how you can.
System RAM
Minimum: 1 GB Windows Xp / 2 GB Windows Vista
You Have: 511 MB
FAIL: Sorry, your computer does not meet this minimum requirement. You may be able to add more RAM which could make your computer more powerful. Click the 'We Recommend' to see how.
İŞLEMCİ'DEN İDARE EDERSİN AMA RAM'DEN İDARE EDEMEZMİŞİMYARIN 1GB RAM SATIN ALACAĞIM DDR 400MHZ BENDE DE 256 256 DDR var. İnşallah oynuyacağım
-
quote:
Orjinalden alıntı: foreverkobe
quote:
Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66
quote:
arkadaşlar oyunda kılıçla bi türlü savaşamıyorum düşman askerle uzun süre kılıçcılık oynuyorum ama öldüremiyorum. eksik bişiler yapdıgımın farkındayım ama ne?
hedefe kitleniyorum :) fare sol tuşla kılıçla savaşmaya başlıyorum ama adam ölmek bilmiyor, heleki 4/5 asker oldugunda ben biriyle savaşırken digerleri beni kolayca öldürüyor. yapmadıgım bişimi var acaba?
memory block2 deyim
birde üstte bi arkadaş fixlerden falan bahsetmiş bunlar nedir ? yüklemem gereken yamaları falan varmı acaba?
teşekkürler
Allah ne verdiyse diyip saldırma sağ tık ile savunma pozisyonuna geç,sonra adam sana doğru hareketlendiğinde elini çekmeden sol tıka bas ve şovu izle.
sag tuşa basıyorum ama savunmaya geçmiyor yani adamın vurdukları hala benim canımı azaltıyor. oyundan sogudum ya. koldaki bıcakla hemen 2 adamı indiriyorum ama kalan 2 adam için kılıç kullanmak zorundayım ve daha birini indiremeden digeri geliyo sonrası zaten ortalık adam kaynıyor :((
bu arada yeni avatarın güzelmiş
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: foreverkobe
quote:
quote:
arkadaşlar oyunda kılıçla bi türlü savaşamıyorum düşman askerle uzun süre kılıçcılık oynuyorum ama öldüremiyorum. eksik bişiler yapdıgımın farkındayım ama ne?
hedefe kitleniyorum :) fare sol tuşla kılıçla savaşmaya başlıyorum ama adam ölmek bilmiyor, heleki 4/5 asker oldugunda ben biriyle savaşırken digerleri beni kolayca öldürüyor. yapmadıgım bişimi var acaba?
memory block2 deyim
birde üstte bi arkadaş fixlerden falan bahsetmiş bunlar nedir ? yüklemem gereken yamaları falan varmı acaba?
teşekkürler
Allah ne verdiyse diyip saldırma sağ tık ile savunma pozisyonuna geç,sonra adam sana doğru hareketlendiğinde elini çekmeden sol tıka bas ve şovu izle.
sag tuşa basıyorum ama savunmaya geçmiyor yani adamın vurdukları hala benim canımı azaltıyor. oyundan sogudum ya. koldaki bıcakla hemen 2 adamı indiriyorum ama kalan 2 adam için kılıç kullanmak zorundayım ve daha birini indiremeden digeri geliyo sonrası zaten ortalık adam kaynıyor :((
bu arada yeni avatarın güzelmiş
Evet güzel.
Oyunun kontrol kısmına bir bak derim,ayrıca sağ tuşa basılı tutacaksaın,basıp çekmiyorsun değil mi?
-
aslında basıp çekiyordum bi deneyim inş işe yarar. oyun güzeldi ama bu savaşamama durumu kötü oluyodu
yardımların içinde ayrıca teşekkürler -
quote:
aslında basıp çekiyordumbi deneyim inş işe yarar. oyun güzeldi ama bu savaşamama durumu kötü oluyodu
yardımların içinde ayrıca teşekkürler
Sağ tık basılı tut adam sana hamle yaptığında elini çekmeden sol tıka bas.
-
valla oyunda öyle bir grafikler var ki 8600gts 1 gb remle nasıl kasıyordu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X