Z

Binbaşı
09 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar internetten de araştırma yaptım fakat net bilgi sahibi olamadım. önerileriniz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar eşimin işleri yoğunlaştığı için artık ütüyü benim yapmam gerekecek bıhar kazanlı ütülerde ütüleme işleminin daha kısa ve zahmetsiz olduğunu okudum siz hangi ürünü önerirsiniz?
Uzun yolda dizel yakıt aldık araç 3.20d 2004 malesef normal dizel verilmiş şimdi sürekli siyah duman atıyor araba her gaza basışımızda çekişi de düşüktü yakıt katkısı ve depoyu fulleyip tekrar devam ettik azaldı önce sonra çeyrek depoya inince yine aynı şekilde siyah duman atmaya başladı. Dün devirli sürdük arabayı tamamen bitsin diye yakıt lambası yanana kadar fakat bu seferde durduğumuzda yağ kokusu aldık motorun ön kısmına komple yağ püskürmüş çözümü nedir? Teşekkür ederim.
Uygun fiyatlı internetten alabileceğim kalem tarayıcı önerebilir misiniz arkadaşlar Amazon'dan alsam gümrüğe taklit mı acaba?
Merhaba arkadaşlar 30 yaşında hukuk okumaya başladım maalesef gözler eskisi gibi genç değil ve bir süre sonra bulanık görmeye başlıyorum gözü yormayan aynı Zaman'da net görüş sağlayacak ampül önerileriniz nelerdir?
İyi akşamlar
ankaranın son döemdeki suyu malum sağlık bakanlığı raporu ile de tescillendi boklu olduğu konusu, bu durumda uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir marka var mıdır. iyi günler
sabah işe gelirken kaza yaptım arkadaşlar. ışıklarda hareket halindeyken arkadaşın biri baya sert vurdu arkadan. indik baktık herhangi bir sıkıntı görünmüyordu yolumuza devam ettik fakat şuan düşük devirlerde ve düşük viteslerde egsozdan bildiğin şahin sesi geliyor. acaba egsozda oynama mı oldu?
Daha önce forumda da birkaç kez belirttiğim üzere mitsubishi asx'ten sonra almak istediğim sadece 3 araç vardı piyasada,

Subaru forester
Mazda cx5
Mitsubishi outlander

Bugün ilk defa yolda eve dönerken subaru xv gördüm daha önce baktığım fotoğraflarda sıradan bir hatchback aracın yerden yüksek hali gibi görünüyordu. Fakat detaylı baktığımda büyüklük olarak benim araçla aynı hatta daha büyük durduğunu farkettim hatta asx'ten daha yüksek duruyor tekerleri asx'ten daha büyük.görünüm anlamında da cidden çok şık bir araç olmuş arka kısmını gerçekten beğendim. Eve gelince biraz araştırma yaptım aracın 4 çeker 1.6 motor ve otomatik olduğunu öğrendim cidden aradığım kombinasyonda gördüğüm ilk araç oldu. Bütçesi daha cüsseli 4 çeker araçlara yetmeyenler için büyük fırsat olduğunu düşünüyorum.listemin ilk sırasına aldım bu aracı:) fiyatı da makul geldi piyasanın durumuna göre.bu tip araç arayanların mutlaka incelemesi gereken bir araç olduğuna inanıyorum.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25216338.asp#mobil

TAŞIT KREDİSİNE TEMİNAT

· Bir diğer düzenleme taslağı ile, binek araç ediniminde kullanılacak taşıt kredilerine de yeni sınırlamalar getirilmiştir. Bu sektörde kullanılacak kredilerde konut kredilerinde olduğu gibi, kredi kullananların kredi tutarına bağlı olarak kredi teminat oranı uygulamasına gidilecektir. Hazırladığımız düzenleme taslağında kredilendirme oranı, taşıt değerinin elli bin Türk Lirası ve altı olması halinde yüzde 70, taşıt değerinin elli bin Türk Lirası’nı aşması halinde ise bedelin elli bin Türk Lirası’na kadar olan kısım için yüzde 70, elli bin Türk Lirası’nın üstünde olan kısım için yüzde 50 olarak sınırlandırılmaktadır.

· Yeni düzenleme taslağı çerçevesinde, konut kredileri hariç tüketici kredilerinin vadesinin 36 ayı, taşıt kredilerinin vadesinin ise 48 ayı geçmemesi öngörülmektedir.
BDDK’nın hazırladığı taslak ilgili kurumların görüşüne sunuldu. Kurumların görüşü alındıktan sonra son şekli verilecek yeni düzenleme Hazine Müsteşarlığı’nca yayımlanacak.
Aracım imzamda yer alan araç olmuşken iyi bir marka taktırmak istiyorum fiyat açıkcası önemli değil siz ne önerirsiniz?
Hakkında
Forum İmzası:

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
MITSUBISHI 2012 ASX INVITE
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Mitsubishi
Mobil cihaz
Sony Ericsson
Operatör
Turkcell
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.118
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 5.801 (Bu ay: 117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.