Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (337. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hybride

Arkadaşlar
    Ram 2 GB
    İşlemci AMD Athlon 3500+
    Graphic MSI NX 7100 GS 512 MB TurboCache

Sizce Bu PC Bu Oyunu Kaldırabilir Mi ???

Deneme bile en düşün ayarlarda bile oynayamazsın.
  • oyunu kurdum güzel oyunmuş biraz geç oldu ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingRoger

quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

Benım bildiğim onun boyutu 900 mb falandı ve yüklemeside hayli uzun sürüyordu bazı yerlerde ilerlememiş gibi gözüksede sabret.Bende oyle olmuştu,tabi senin fix in bozuk olma ihtimalide yok değil!!!

Yükleme başlamadan oluyo kurulumun nereye yapılacağını sorarken seçiyorum fakat uyarı veriyo.Rusça olduğu için ne olduğunu da anlayamadım.

Ben direk ileriye basıp geçmiştim,yani yükleme yeri belirtmemiştim.sen gibi bende anlamıyorum tabiki o karakterlerdenbirşey

• quote:

quote:

Benım bildiğim onun boyutu 900 mb falandı ve yüklemeside hayli uzun sürüyordu bazı yerlerde ilerlememiş gibi gözüksede sabret.Bende oyle olmuştu,tabi senin fix in bozuk olma ihtimalide yok değil!!!

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Yükleme başlamadan oluyo kurulumun nereye yapılacağını sorarken seçiyorum fakat uyarı veriyo.Rusça olduğu için ne olduğunu da anlayamadım.

Yardım edebilecek birisi yok mu?

• amd x2 64 bit 5200+
    ddr2 800 mhz 2 gb ram
    palit geforce 8600 gt sonic+ 256 gddr3
    msi k9n ultra 2f

bu sistemde çalışırmı çalışırsa nasıl çalışır ?

beyler ayrıyetten,zar zorda olsa mount edebildiğim .B00 uzantılı image dosyasını çalıştırıp isntall diyorum,oyun yüklenmeye başlıyor yarısını geçtiğinde bir hata veriyor yoksay,yeniden dene ve durdur seçenekleri var hiçbiri kâr etmiyor,bu oyunu nasıl yükleyeceğim,elimdeki versionda bir hata oldugunuda düşünmüyorum,bunu yaşayan yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchy -- 8 Ağustos 2008; 23:41:44 >
  • arkadaşlar oyunda kılıçla bi türlü savaşamıyorum düşman askerle uzun süre kılıçcılık oynuyorum ama öldüremiyorum. eksik bişiler yapdıgımın farkındayım ama ne?
    hedefe kitleniyorum :) fare sol tuşla kılıçla savaşmaya başlıyorum ama adam ölmek bilmiyor, heleki 4/5 asker oldugunda ben biriyle savaşırken digerleri beni kolayca öldürüyor. yapmadıgım bişimi var acaba?
    memory block2 deyim
    birde üstte bi arkadaş fixlerden falan bahsetmiş bunlar nedir ? yüklemem gereken yamaları falan varmı acaba?
    teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Yardım edebilecek birisi yok mu?

büyük ihtimal windows un türkçe olduğu için problem çıkartıyor. rusça ise zaten hiç yüklemeye değmez zaten. hiç bi şey anlamazsın oynamana gerek kalmaz.

• oyunun hintliler tarfından sıkıştırılmış versiyonu olmasın bu

Oyun kaç gb yer tutuyo dvd nin içinde ?
  • Arkadaşlar vista kullanıyorum, AssassinsCreed_Game, AssassinsCreed_Launcher oyuna bu exe'lerle girince default olarak dx 9 dan mı açar ? dx10 dan girince hata veriyorda versiyon 1.0.2
  • oyun 10 numara gerçekten çok beğendim.
  • bence bu oyun oyun tarihinin en süper oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66

arkadaşlar oyunda kılıçla bi türlü savaşamıyorum düşman askerle uzun süre kılıçcılık oynuyorum ama öldüremiyorum. eksik bişiler yapdıgımın farkındayım ama ne?
    hedefe kitleniyorum :) fare sol tuşla kılıçla savaşmaya başlıyorum ama adam ölmek bilmiyor, heleki 4/5 asker oldugunda ben biriyle savaşırken digerleri beni kolayca öldürüyor. yapmadıgım bişimi var acaba?
    memory block2 deyim
    birde üstte bi arkadaş fixlerden falan bahsetmiş bunlar nedir ? yüklemem gereken yamaları falan varmı acaba?
    teşekkürler
  • Amd Sempron 3300+
    ile bu oyunu oynuyabilirmiyim? birde 8600 gt ekran kartı ile?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge

Amd Sempron 3300+
    ile bu oyunu oynuyabilirmiyim? birde 8600 gt ekran kartı ile?

oyun belki low ayarlarda çalışır ama işlemcinç ok yetersiz kalır
  • quote:

quote:

arkadaşlar oyunda kılıçla bi türlü savaşamıyorum düşman askerle uzun süre kılıçcılık oynuyorum ama öldüremiyorum. eksik bişiler yapdıgımın farkındayım ama ne?
    memory block2 deyim
    teşekkürler

Allah ne verdiyse diyip saldırma sağ tık ile savunma pozisyonuna geç,sonra adam sana doğru hareketlendiğinde elini çekmeden sol tıka bas ve şovu izle.

• arkadaşlar ilk cıktığında bu oyun indrmiştim ancak bazı şehirlere girerken;

oyun kitleniyordu bunun genel bir sorun olduğunu hatırlıyorum

yeni bir pacth falan mı cıktı sorun var mı oyunda
    ona göre tekrar indiricem
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

arkadaşlar ilk cıktığında bu oyun indrmiştim ancak bazı şehirlere girerken;

oyun kitleniyordu bunun genel bir sorun olduğunu hatırlıyorum

yeni bir pacth falan mı cıktı sorun var mı oyunda
    ona göre tekrar indiricem

indireceksen Assassins Creed REPACK RELOADED versiyonunu indir.
  • bende yukledım gercekte iyi bi oyun fakat ben bişeyi anlıyamadım bu bızım adam geçmişi flnmı degiştirmeye çalısıyo bi makıneye yatıyo fln o olayne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

bence bu oyun oyun tarihinin en süper oyunu

O kadar da değil artık. Hem sıkıcı olup hem güzel olan garip bir oyun demek daha doğru olur.

quote:

Orjinalden alıntı: diablo_1986

bende yukledım gercekte iyi bi oyun fakat ben bişeyi anlıyamadım bu bızım adam geçmişi flnmı degiştirmeye çalısıyo bi makıneye yatıyo fln o olayne ?

Ben de anlayamadım konuyu tam olarak(altyazı olsa anlardım), ama birine suikast düzenlediğimizde adam ölmek üzereyken Altair onunla konuştuğunda "bunun olması gerekiyordu, herkesin iyiliği için" gibisinden birşeyler diyor. Herhalde geçmişteki bazı olayları önleyerek geleceği güvence altına alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 11 Ağustos 2008; 10:14:23 >

• Orjinalden alıntı: diablo_1986

bende yukledım gercekte iyi bi oyun fakat ben bişeyi anlıyamadım bu bızım adam geçmişi flnmı degiştirmeye çalısıyo bi makıneye yatıyo fln o olayne ?

Ben de anlayamadım konuyu tam olarak(altyazı olsa anlardım), ama birine suikast düzenlediğimizde adam ölmek üzereyken Altair onunla konuştuğunda "bunun olması gerekiyordu, herkesin iyiliği için" gibisinden birşeyler diyor. Herhalde geçmişteki bazı olayları önleyerek geleceği güvence altına alıyoruz.

bencede öle bişeyler var sonunda anlaşırıl ama anlamadanda bitirmek istemiyorum bitiren birisi varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.