Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (340. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyun harıka ama takıldım.. memory block 4 teyım..harıtada yapacak hıcbırgorev gorunmuyor..butun kulelere cıktım butun adamları kurtardım..yapacak hıcbıgorev kkalmadı..heryer bıttı..bıyerde oyunun cozumun uokudum.. acre de sanırım yenı gorev sun yazmıs..hedeftekı demo sonunda ıcerı gırın ve korumaların kapattıgı yoldan gecmeyı denemeyın cunkı ızın vermıyorlar.bızde kacak olarak gırecegız..bunun ıcın askerlın tutggu yolun solundakı bınaya tırmanarak cıkın ve okcuları temızleyın demıs..daha sonra wllıamı bulun demıs..sımdı bırıncısı demo flaan cıkmadı bende demo nerde ıkıncısı radarda gıtmem yada yapmam gereken hıcbırgorev cıkmıyor..3 cusu adamın dedıgı gıbı askerlın tutggu yerden sola dogru gıttım baktım sol taraf mavi sertile kapanmıs gırıs yok yanı acılmamıs o taraf..napcam ben sıdmı oyundan sogudum..bıtırmem lazım bunu acele yardım edın..delı olacam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: indiana79

arkadaslar oyun harıka ama takıldım.. memory block 4 teyım..harıtada yapacak hıcbırgorev gorunmuyor..butun kulelere cıktım butun adamları kurtardım..yapacak hıcbıgorev kkalmadı..heryer bıttı..bıyerde oyunun cozumun uokudum.. acre de sanırım yenı gorev sun yazmıs..hedeftekı demo sonunda ıcerı gırın ve korumaların kapattıgı yoldan gecmeyı denemeyın cunkı ızın vermıyorlar.bızde kacak olarak gırecegız..bunun ıcın askerlın tutggu yolun solundakı bınaya tırmanarak cıkın ve okcuları temızleyın demıs..daha sonra wllıamı bulun demıs..sımdı bırıncısı demo flaan cıkmadı bende demo nerde ıkıncısı radarda gıtmem yada yapmam gereken hıcbırgorev cıkmıyor..3 cusu adamın dedıgı gıbı askerlın tutggu yerden sola dogru gıttım baktım sol taraf mavi sertile kapanmıs gırıs yok yanı acılmamıs o taraf..napcam ben sıdmı oyundan sogudum..bıtırmem lazım bunu acele yardım edın..delı olacam..

abi hacılar dolaşıyo etrafta takıl onlara 4lü dörtlü dolaşıolar aralarınaa girip dua et istediin kapıdan içeri sokuolar seni

• quote:

Orjinalden alıntı: mahoonur

oyun iyi güzelde tek abzürt yanı; okadar akrobatik hareketler yapan adamın yüzme bilmeyişi biri şuna yüzme öğretsin yahu..

gerçekten bende gıcık oldum suya giriyo çırpınıyo hani elbise agırlık yapsada dibe gitse ole bişey yok çırpınıyo
    bide keşke şehirede atla girebilsek yah hani belli yerlere sadece yada şehirler arası yolu tıklayarak diilde atla kaştura koştura gitsek daha zewkli atla 4 nala adama kılıçla vurdunmu 4 metre uçuyo adam
  • Oyun gerçekten mükemmeldi fakat Jursalemdeki problem yüzünden Oyunu bıraktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrencelcius

quote:

Orjinalden alıntı: mahoonur

oyun iyi güzelde tek abzürt yanı; okadar akrobatik hareketler yapan adamın yüzme bilmeyişi biri şuna yüzme öğretsin yahu..

gerçekten bende gıcık oldum suya giriyo çırpınıyo hani elbise agırlık yapsada dibe gitse ole bişey yok çırpınıyo
    bide keşke şehirede atla girebilsek yah hani belli yerlere sadece yada şehirler arası yolu tıklayarak diilde atla kaştura koştura gitsek daha zewkli atla 4 nala adama kılıçla vurdunmu 4 metre uçuyo adam

atla şehirde dolaşmak biraz fantastik olurdu zaten adamlar gizlenme yerlerini muhafızlardan kaçarken keyif almak için yapmışlar.öbür türlü bi arap atı işi bitirirdik. hemen tüyerdik . oyunu dün bitirdim . gerçekten son yıllarda oynadığım en iyi oyunlardan biri.ubisoft yapmış yapacağını tekrar.splinter cell ve prince of persia karışımı bi oyun anca bukadar güzel olabilirdi.fakat bitiren yada bitirecek arkadaşlara tavsiyem oyunu bitirdiklerinde odada ki figürleri biraz araştırmaları. eski çağ hikayelerini dinlemekten ve bu tarz kitapları okuyanlar için güzel olacaktır. oyunun senaryosu, grafikleri, muhafızlardan kaçarkenki müzik efektleri harika. benim gözüme çarpan eksileri ise ;adamın suda yüzemeyişi,bitmek bilmeyen diyaloglar ve kısa oluşu..

• quote:

Orjinalden alıntı: ZIKKIM

quote:

Orjinalden alıntı: ZIKKIM

yaw oyunun sonuna geldım butun oldurdugum adamlar cıktı onlarıda oldurdum muallımıde oldurdum ama adam bı anda yukarı cıktı bende bahcede kısılı kaldım bundan sonra ne yapmam gerekıyor?

Haritadan adamı gördükten sonra parlak ekranda onu bulmaya çalış.
  • hele şükür aldım orjinalini. bitiriyorum bugün.
    resimler gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: CutSpite

Oyun gerçekten mükemmeldi fakat Jursalemdeki problem yüzünden Oyunu bıraktım

orjinal oyun al.sorunsuz oynarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

hele şükür aldım orjinalini. bitiriyorum bugün.
    resimler gelecek

arkadaşlar size tavsiyem;oyun zaten kısa.sindire sindire bütün görevleri bitirerek suikastları gerçekleştirmeniz.bölece oyunun keyfine daha çok varırsınız. bitirmek için bitirmeyin sonuçta böle oyunlar piyasada çok az. kıymetini bilelim

• ya ben oyunu bitirdim biraz hızlı oldu sanırım sadece gerekli görevleri yapdım ek görevleri yapmadım. oda burda bazı arkadaşlar sıkıldıkları için bitirmediklerini yazmışlardı o yüzden sıkılmayım diye ama oyun cod4 kadar olmasada kısaydı

sorum şuki oyunu bitirdim credits ekranınada geldim ama o son odada cehennem falanmı yada ben yarım yamalak ingcemle ölemi anladım. daha dogrusu konsundan pek bişi anlamadım bilen bi arkadaş özet geçebilirmi. heleki son kısımların konusunu
  • ALINTIDIR:(MR. Kubidik)
    ABSTERGO NEDİR?:Bizim içinde bulunduğumuz laboratuarı ve animusu yapan,modern tapınak şövalyelerinin kurduğu bir şirkettir.
    ARTEFACT NEDİR?:artefactlar cennetten dünyaya düşen olağanüstü güçlere sahip cisimlerdir.gerçek hayatta hacerul esved taşı ve kutsal kase buna örnek verilebilir.bu taşların sihirli güçleri olduğuna inanılır.oyunun sonunda Al mualimin bize karşı kullandığı artefact,illüzyon ve düşünce değiştirme yeteneğine sahipti.
    ABSTERGO şirketinin amacı bu artefactları ele geçirmek ve uzaya bir uydu yollamak.bu uyduya artefactı yerleştirip dünyadaki insanların beynini yıkamak ve inançlarını değiştirmek.kısacası bu artefact ile tüm dünyayı ele geçirmek.ayrıca bu artefact dünyadaki diğer artafactların yerinide gösteriyor.oyunun sonunda zaten bir hologram açılıp dünyadaki bu artefactların yerlerini gösteriyo.
    ANIMUS NEDİR?:animus insanın genlerinden yola çıkarak geçmişini,atalarını ve atalarının yaşadıklarını gösterebilen bir makinadır.oyunda Desmond Milesın zihni makina sayesinde ,Desmond'ın atası olan Altair'in vücuduna yollanıyor.Yani Desmond atası Altair'in vücuduna girip onu kontrol ediyor.zaten Desmond eskiden bir suikastçıymış, sonra bu işleri bırakıp barmen olmuş.ABSTERGO şirketi Desmond'u kullanarak , geçmişe gidip Hz.Süleyman tapınağındaki artefactın tapınak şövalyelerinin eline geçmesini istiyor.bu sayede bu artefact ABSTERGOYA miras kalacak ve ABSTERGO dünyayı ele geçirecek

• @mahoonur
    çok teşekkürler oyun şimdi biraz anlam kazandı
    ama hala o oyunun sonundaki animus odasında olan işaretleri anlamış degilim :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66

@mahoonur
    çok teşekkürler oyun şimdi biraz anlam kazandı
    ama hala o oyunun sonundaki animus odasında olan işaretleri anlamış degilim :S

Forumda konusu açılmıştı onun ne yazdığını vs. yazıyordu. Bir arat istersen ben de bakayım
  • BULMACALARDA ŞU ŞEKİLDE
    oyun bitince credits yazıları bitince, tekrar laboratuara dönüyoruz ve Eagle Vision yeteneği ile etrafta yerlerde ve duvarlarda yazan normal gözle görülmeyen bulmacaları görüyoruz.bunları çözümlersek:
    12212012-21.12.2012: Laboratuarın zemininde 21.12.2012 olarak yazar. Odamızda ise 12212012 şeklinde
    MANASI: Maya uygarlığının kullandığı Mesoamerican takvimine göre dünyanın sonu 21 aralık 2012'de gelecektir.Daha gerçekçi tasviri ile ABSTERGO şirketi uzaya uydularını(beyin yıkama) 21 aralık 2012 tarihinde yollayıp , dünyayı kendine köle edip,dünyayı ele geçirecektir.
    YONA GUNİ: Laboratuarda zeminde yazan diğer yazı bu .
    MANASI: yona guni bir japon adasıdır.Tanrının gazabı sonucu sulara gömülmüştür.Atlantis efsanesinin değişik bir versiyonu yani. büyük olasılıkla artefactların bir tanesi bu eski su altı şehrinde bulunuyor.
    a drh oodtm whbitdo
    eusysinse
    aroomreaynr
    iseytnidlmide
    twihwyieaudayht
    Bu bulmacayı çözdüğümüzde ortaya şu çıkıyo:
    They drained my soul and made it theirs I drain my body to show you were I saw it.
    MANASI: Bizden önce laboratuarda tutulan 16 numaralı deneğin duvara yazdığı bulmacalardan biridir.Doktorun bilgisayarında da zaten yazıyordu.16 numaralı deneğin üzerine o kadar gidilmişki, bir hata sonucu 16 numaralı denek geçmişte kendi atasının vücudunda hapis kalmıştır.Animus'a son girişinden önce kendi kanı ile duvarlara bunları yazmış ve bir sonraki deneğin bunları görmesini istemiştir.
    M O R Y M N O E S
    E N C E O L C H T
    H O N B T L O T C
    T D E O S A T O A
    P E D S N L S T F
    L D D U O O E T E
    E A I E I R I N T
    H S H K T T K E R
    T U A A A N S S A
    BUNU çözümleyince şu çıkıyor:ARTEFACTS SENT TO THE SKIES TO CONTROL ALL NATIONS TO MAKE US OBEY A HIDDEN CRUSADE DO NOT HELP THEM
    MANASI: ABSTERGO'nun kıyamet projesi ile ilgilidir.uzaya gnderilen uydular ile milletin köleleştireceğinden ve kesinlikle ABSTERGOYA yardım etmememizden söz ediyor.
    Alfa ve omega simgeleri: Odamızda duvarda yazılı bulunuyor.
    MANASI: başlangıç ve son, doğum ve ölümdür.yani dünyanın sonunu belli ediyor.
    SEMBOLLER: duvarlarda ve yerde Pentegram , Mu uygarlığının işareti,Herşeyi gören göz, örümcek vb.semboller var
    PENTAGRAM: kıyameti temsil ediyor.
    MU SEMBOLÜ:Mu uygarlığının 15000 yıl önce çinde ve meksikada görülen bi uygarlıktı.bu uygarlıklar birçok gizemlerle dolu ve günümüz teknolojisinden çok ilerdeydi.bunların sonucunda bazı artefactların çinde ve meksikada bulunacağını söleyebiliriz.Yani 2. ve 3. oyunda çinde ve meksikada suikastler yapacağız.
    ÜÇGEN BULMACA: Bu bulmacayı çözdüğünüzde İsa'nın Allah'ın oğlu olmadığına dair şeyler yazıyor.Fazla üzerinde durmaya şimdilik gerek yok .
    EMPEROR Jİ.....JİNG: Odamızda duvarda yazılıdır.
    MANASI: Çindeki eski Ming hanedanlığının imparatorudur ve bir suikaste uğramıştır.(canlı kurtulmuştur).Güneş Tapınağını yaptıran kişidir.Artefactların birisi çinde güneş tapınağında olabilir.Zaten duvarımızda güneş sembolleri çizili duruyor.
    Desmondun nasıl Altair'in Eagle Vision özelliğini kullanabiliyor?Desmond bu zamanda yolculuk sırasında Altair'in vücudunda sürekli girip çıktığı için animus sayesinde onun bazı özel güçlerini kapmıştır.Ayrıca Lucy bir haşhaşimdir.Bunu kendisi de söylüyor.zaten bir parmağıda kesik ve animusu bozan kişide o . artefactların ABSTERGO'nun elinde geçmesini engellemeye çalışıyor.
    EMAİLLER:Emaillerde genelde , uyduların uzaya gönderilmesi ile,amerikan destroyerinin denizde bir artefact kullanarak görünmez olmasıyla , Desmond'un neler yaptığıyla ilgili konular konuşuluyor.Doktorun bilgisayarında eski denek 16 numara ile ilgili gözlemler yazıyor.Lucy'nin bilgisayarında son emaillerde ise toplantı odasının passwordu ve şifreli bir mail bulunuyor.Bu mailde bazı kelimelerin harfleri büyük yazılmış.Bu harfleri birleştirince ''We will be there soon'' yazısı ortaya çıkıyor.Yani haşhaşimler bizi kurtarmaya gelecek.İLK denemeleri başarısız olmuştu,=)

• yardımcı olan herkese teşekkürler. oyunu anlayarak oynamak bi başkaymış
    ben credits ekranı çıkınca kapatmışdım demekki ondan sonrada bişiler oluyomuş hemen girip devam ediyim
  • haklısın.senaryo olarakta etkileyici bi oyun gerçekten. serinin geri kalanlarınıda sabırsızlıkla beklicez
  • assasins creed FPS yada TPS mi ?? cunku fps forumuna acılmıs konu yani eger oyleyse ben hiç atesli silah gormedim oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiaReN

assasins creed FPS yada TPS mi ?? cunku fps forumuna acılmıs konu yani eger oyleyse ben hiç atesli silah gormedim oyunda

fps ve tps nin ateşli silahlarla bi ilgisi yok dostum.kamera açılarıyla alakalı.fps=first person shooter.cod4,crysis,farcry gibi oyunlar 1. kamera açısından oynandığı için türü fps dir.tps=third person shooter.splinter cell,prince of persia, assassins creed gibi oyunlar ise 3. kamera açısından oynandığı için tps dir.oyunda eagle vision özelliği hafif fps özelliği katıyor fakat oyunun türü tps

• Yav son bölümde, Lucynin bilgisayarına giriliyor da, doktorun bir de öteki odadaki bilgisayara girilmiyor. Var mı daha yapacak bir şey ? Birileri 2 kalem olduğundan bahsetmiş. Ben sadece Lucy'nin masasindaki(anomous herne saçmalıksa) kalemi aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 18 Ağustos 2008; 10:58:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

Yav son bölümde lucynin bilgisayarına giriliyoreda bi doktorun bide öteki odadaki bilgisayara girilmiyor varmı daha yapacak bir şey birileri 2 kalem oldupğundan bahsetmiş ben sadece lucynin masasindaki(anomous herne saçmalıksa) kalami aldım
  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.