Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: feyktofeyk

Selam arkadaslar ayrı bi topic acmadım burdan soriim istedim cok basit bi yerde takıldım ama gecemiorum yardım edersenz sevinirim ..

http://img165.imageshack.us/my.php?image=creedcs8.jpg simdiden teskkrler

ne var ki bunda! farenin sağ tuşuyla aynı anda space e basacan
    he bi de yön tuşunu kullanacan
  • :S herşeyi denedim olmadı nedense .. yukarı dogru kosuyo orda kalıyo sonra yere düşüyo anlamadım bi türlü ..

bu arada yön tuşlarınıda kullandım mesela sagdan sola atlıyorum aynı sekilde oraya carpıyo assa düsüyo o kadar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyktofeyk -- 24 Nisan 2008; 13:39:27 >
  • ya sizede garip gelmedimi oyunun introsunda altayyirin arkasında çok güzel bir ok var ama oyunda vermiyo o oku.Oyun bitene kadar bekledim vercek diye oyun bitti ok falan yok ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: feyktofeyk

:S herşeyi denedim olmadı nedense .. yukarı dogru kosuyo orda kalıyo sonra yere düşüyo anlamadım bi türlü ..

bu arada yön tuşlarınıda kullandım mesela sagdan sola atlıyorum aynı sekilde oraya carpıyo assa düsüyo o kadar ..

Ordan merdiveni kullanarak yukarı çık.Sonra o çukurun üstünden sıra sıra dizili kalaslar var.Onların üstünden karşıya geçeceksin.
  • anladım ve gectim cok tesekkürler =)) bende alttan duvara tırmanmaya calısıyomusum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfozy

Bu oyunda yapay zeka sıfır mı?
    Şu videolara baktım biraz. Nöbetçi niyetine asker koymuşlar. Askerlerin yanına yürüye yürüye gidip, öldürüyorsun bi güzel. Ayrıca sen askeri öldürüyorsun, onun hemen yanında duran asker, izlemeye devam ediyor. Sen öldürdükten sonra yavaş yavaş sana doğru yürüyor. 5m uzaktaki askerler hiç görmüyor olayı zaten.
    Ya arkadaş video'yu en kolay oyundayken çekmiş ya da hakkaten oyunda yapay zeka sıfır ve tüm askerler salak. Zaten aptal aptal buglar var, adamlar kitleniyor kalıyor fln.

Yüklüyorum bende, bakalım nasıl bişeymiş..

Oyunda zorluk derecesi yok ki.
    AI genel olarak saçma zaten. Çok da önemli değil.
    Tepki verseler ne, vermeseler ne.
    Psikopata bağlayıp iniyon şehre. Kollar yanda salınarak gidiyon. Gördüğün ilk askere zıplayarak takıyon bıçağı. Sonra tekrar kollar yanda böyle "yan bakanı çizerim" modda devam ediyon. 5m ilerdeki asker yaklaşıyor. Ona da zıplayıp takıyon bıçağı.

Maksat challenge olsun değil ki. Maksat eğlenmek...
    Ben de eğleniyorum işte.

• valla ben de sırf bitirmiş olmak için akşamları birkaç saat takılıyorum..açıkçası çok da üzerinde durulacak bir oyun değilmiş...bu forumda bazı oyunlar o kadar çok abartılıyor ki, aylar hatta yıllar öncesinden konusu açılıyor..millet doluyor da doluyor..sonra o abartanlar oyun çıktıktan sonra ortalıkta gözükmüyor.
    daha önce de yazdım, bi kere ingilizceyi orta derece bilmenin bile bir işe yaramayacağı bir oyun..altyazı olsa bi derece bişey anlayacağız..
    oyun sürekli aynı şeyleri tekrardan ibaret ama tuhaf bi şekilde kendine bağlıyor..
    benim bu konudaki tesbitim şöyle; günlük hayatta sinirlenip de pataklamak istediğimiz kişileri bu oyun sayesinde kılıçtan geçiriyoruz..bir nevi deşarj olayı kendimce...yoksa kulelere tırmanmak, at binmek, birkaç artistik hareket çekmek, AC yi diğer benzeri oyunlardan daha üstün yapmıyor...
    Bakalım, daha sağlam bir oyun çıkana kadar takılıcaz artık...

• AC bekleneni veremedi görünen o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 24 Nisan 2008; 14:59:51 >
  • oyunun sonu da kötü arkadaş 3 leme olacak diye bu kadar saçma bir son da olmaz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

AC bekleneni veremedi görünen o

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell34

quote:

Orjinalden alıntı: Comaa

quote:

Orjinalden alıntı: Comaa

arkadaşlar siyah pelerinli yaşlı adamı öldürdüm sonra beni tekrar laboratuvar gibi olan yere attı o bolüm nasıl gecilir

kardeş orda yatak odasına gircen eğer son bölümse bana öle gelio girince hani gamepadde x tuşu klavyede bilmiyorm yaklaştırıp gösteren bi tuş var ona bascan sonra karşı duvarda bişeyler çıkcak orda kendi bakıyo ztn sonra credist.....

kardeş teşekkürler oyun bitti

• walla bence oyun gayet gzl beklenenide verdi ayrıca yeni çıkcak oyunlarıda iple çekmeye şimdiden başladım
  • Bende şurada kaldım ne yapacam..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 24 Nisan 2008; 17:12:55 >
  • oyuna kötü dienler hep aynı düze gidio dienler bütün oyunlar böle hep aynı düze gider farkında olmadan...zevk meselesidir tabe bişe diemessin..ama ben tuttuum bu oyunu..oyun beni tutmadı ama her 15 dk da bir atıo oyundan beni
  • arkadaşlar bir bölümde takıldım...bi şehirdeyim haritada ok işareti var ona gidiyorum adamla konuşuyorum sonra haritada iki tane yer gösteriyo ikiside çatıdaki okçular...bu okçulara ne yapmalıyım öldürdüğümde failed yazıyor yardım edin lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smokin That Weed

arkadaşlar bir bölümde takıldım...bi şehirdeyim haritada ok işareti var ona gidiyorum adamla konuşuyorum sonra haritada iki tane yer gösteriyo ikiside çatıdaki okçular...bu okçulara ne yapmalıyım öldürdüğümde failed yazıyor yardım edin lütfen...
    2 tuşuyla küçük bıçağı çıkarıp sırtlarından gizlice öldüreceksin. Öbür türlü fark edilirsin ve görev başarısız olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: Smokin That Weed

arkadaşlar bir bölümde takıldım...bi şehirdeyim haritada ok işareti var ona gidiyorum adamla konuşuyorum sonra haritada iki tane yer gösteriyo ikiside çatıdaki okçular...bu okçulara ne yapmalıyım öldürdüğümde failed yazıyor yardım edin lütfen...
    2 tuşuyla küçük bıçağı çıkarıp sırtlarından gizlice öldüreceksin. Öbür türlü fark edilirsin ve görev başarısız olur.

teşekkürler denicem ama 2 tuşuyla hangi tuşu kastettin anlamadım harflerin üstündeki 2 mi sağdaki 2 mi yoksa mouse 2 mi...

• Klavyenin sol üst taraflarındaki 2 tuşu.
  • çok çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid

Bende şurada kaldım ne yapacam..?

yapman gereken şey ordaki bi vatandaşı veya askeri tutup tezgaha fırlatmak ve orayı yıkmak bi asker görürse onlardan kurtul sonra görevi aldığın tarikattaki arkadaşına geri dön sana suikastin hakkında faydali bilgiler vericek kaçış yolu olabilir yada nasıl içeri girceğin yada nerde guardianlar var vs.

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.