Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jarussalem'e daha gelemedim bile çünkü sürekli oyunda atıyor... napıcaz ne edicez bu oyundan atma sorununa ne çözüm getiricez?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladerzz

jarussalem'e daha gelemedim bile çünkü sürekli oyunda atıyor... napıcaz ne edicez bu oyundan atma sorununa ne çözüm getiricez?

kardeş sorunsuz olan sürümünü yükle onda sorun cıkmıyo
  • yalnız benim sorunum jarussalemle fln alakalı değil arkadaşlar altını çizerim. Bazen loading ekranında, bazen oyunda, bazen videodayken oyundan atıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Comaa

arkadaşlar siyah pelerinli yaşlı adamı öldürdüm sonra beni tekrar laboratuvar gibi olan yere attı o bolüm nasıl gecilir
  • Hay allahım nedir cektigim bu seferde sesler geliyor görüntü yok ama diger hatayı aşştım Directx güncelliştirmesiyle hallediliyor :D
  • Arkadaşlar kesik parmak olayının "bıçağı çıkarırken parmağı kesilmiş" gibi komik bi nedeni yok bunun . Bu tarihte de olan bir gerçek. Assasin olarak yetiştirilecek ve bu silahdan kullanacak insanların bıçağın çıkacağı yere denk gelen parmakları eğitimden önce kesilirmiş. Bıçağın rahat hareket edebilmesi için. Yani durum yanlışlıkla kesilme değil bilerek yapılan bir şey. Oyunun prodüksiyon notları diye video görüntüleri vardı. Orada bahsetmişlerdi bu olaydan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 23 Nisan 2008; 9:18:15 >
  • Listeme ekledim yarına iner
  • quote:

quote:

arkadaşlar siyah pelerinli yaşlı adamı öldürdüm sonra beni tekrar laboratuvar gibi olan yere attı o bolüm nasıl gecilir

kardeş orda yatak odasına gircen eğer son bölümse bana öle gelio girince hani gamepadde x tuşu klavyede bilmiyorm yaklaştırıp gösteren bi tuş var ona bascan sonra karşı duvarda bişeyler çıkcak orda kendi bakıyo ztn sonra credist.....

• quote:

Orjinalden alıntı: YavuzzhaN

Arklar ben oyun içi konuşmalarını duyamıyorum çözümü varmı

ben şöyle çözmüştüm

denetim masası->ses,konuşma ve müzik aygıtları->ses efekti ve ses aygıtları->ordaki sekmelerden ses'e gir, varsayılan aygıtta gelişmişe tıkla, performans sekmesine gir, donanım ivmesini basit ivme yap
  • Merhaba Arkadaşlar,

Oyunun çalışması için dx 10 veya dx9 gerektıgı yazıyor, ekran kartım x1950 pro ama ekran kartımın yetersiz olduğunu soyluyor oyunu açarken, en son driverlarınıda indirdim ati 'den, ne yapmamı tavsiye edersiniz???

• siyah bantları kaldırmak için programı çekin arka planda çalışır olsun aspect ratio oranıyla oynayın, deneme yanılmayla uygun ayarı bulursunuz eğer grafikler karışırsa / tuşuyla program özelliği kapanır * tuşuyla geri açılır.Numpad + tuşuyla oran yükselir, Numpad - tuşuyla oran düşer.

http://wsgfmedia.com/uploads/paddywak/screenshots/assassins-creed/acFOV2.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 23 Nisan 2008; 11:30:16 >

• arkadaşlar bir türlü sorunumu halledemedim bütün driverler herşey yüklü ancak oyunu oynuyorum bi 10 dakka sonra mavi ekran geliyo ve bilgisayarı kapat diyo kapatıyom. sonra pc ye görüntü gelmiyo 5 dakka bekliyom geliyo bu sorun sadece assasins de var diğer bütün oyunlarda hiç bir sorun yok pc de de bi sorun yok ne olur arkadaşlar bi yardım etseniz iyi olur bu oyunu çok bekledim. sistem amdx2 6000 2gb ram 512 palit 8600gts super ekran kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

siyah bantları kaldırmak için programı çekin arka planda çalışır olsun aspect ratio oranıyla oynayın, deneme yanılmayla uygun ayarı bulursunuz eğer grafikler karışırsa / tuşuyla program özelliği kapanır * tuşuyla geri açılır.Numpad + tuşuyla oran yükselir, Numpad - tuşuyla oran düşer.

bu program işe yarar..ama ben alıştımm sinemaskop görüntüyee oyuna ayrı bi efekt katmış...bide senin dediklerin (dxdiagdan ses i basite indirme) işe yaramadı oyundan hala atıoo yha bu oyunu anadolu yakasında nerden bulabilirim sorunsuz versiyonunu bilen varsa pm atsın yhaa parası neyse öderiz sorunsuz versiyonunu bana kargoyla ulaştırana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 23 Nisan 2008; 12:28:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -kobe-

Arkadaşlar bu oyunun çakma orjinal dvd sini nerden alabilirim(jerusselem düzgün çalışan versiyonu)????
    Yaw anlamadım bişey var herkes orjinal alıyo galiba yada herkesin sınırsız interneti var, KORSAN ölüyo galiba
    3968. soruşum kimse cevap vermiyo avrupa yakasında alabileceğim malum bi yer yok mu???

hocam burdan birilerinden kargoyla edin bence..ben hiç bi cd ciye güvenmiorum bu saatten sona 3 kere aldım 3 üde aynı sorunlu version.. sölüorum adama son çıkan sorunsuz version bu dio alıoruz yine sorunlu.. kontrol etmek için grafik ayarlarında level detaillere baktım 4 kademeli ayar yok hala 3 kademe.. ordan mı anlaşılıo bi sorunsuz version olduuğuu..bide bu sorunsuz versionu bana biri kargoyla gönderse parası neyse öderizz

• Arkadaşlar bende şu anteraman yerinde kaldım.Exit yapıyorum.Çıkıyor ve haritenın gösterdiği yere gidiyorum ama hiçbirşey olmuyor.Ne yapıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: predatör-trgamer

Arkadaşlar bende şu anteraman yerinde kaldım.Exit yapıyorum.Çıkıyor ve haritenın gösterdiği yere gidiyorum ama hiçbirşey olmuyor.Ne yapıcaz?

Haritanın gösterdiği yerden kastın Assassinler'in şehrinin dışıysa orada bir ata atlayıp devam etmen gerekiyor. Krallık topraklarına geçeceksin. Oradan da yolunu bulup 3 şehirden birine yol alacaksın.
  • hocam bazen askerler etrafımda oluyo hani kadınlara saldırdıkları bölümde gidiyorum F tuşuyla kilitleniyorum ama tıkladığımda saldırmıyor acaba mouse kablosuz ondan mı oluyo almıyomu yoksa farklı bi olaymı gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

siyah bantları kaldırmak için programı çekin arka planda çalışır olsun aspect ratio oranıyla oynayın, deneme yanılmayla uygun ayarı bulursunuz eğer grafikler karışırsa / tuşuyla program özelliği kapanır * tuşuyla geri açılır.Numpad + tuşuyla oran yükselir, Numpad - tuşuyla oran düşer.

bu program işe yarar..ama ben alıştımm sinemaskop görüntüyee oyuna ayrı bi efekt katmış...bide senin dediklerin (dxdiagdan ses i basite indirme) işe yaramadı oyundan hala atıoo yha bu oyunu anadolu yakasında nerden bulabilirim sorunsuz versiyonunu bilen varsa pm atsın yhaa parası neyse öderiz sorunsuz versiyonunu bana kargoyla ulaştırana

oyundan atması sisteminle alakalı bir durumda olabilir, sürücüleri güncellemeyi dene istersen tabi eski versiyonsa atmasıda normal sanırım.Bende yeni versiyon var hiç atmadı 7600 kart olmasına rağmen
    http://downloads.guru3d.com

bu siteden sürücü bulabilirsin ekran kartın için.

• İstediğim gibi çıkmadı bu oyun oynanabilirlik bakımdan kötü,grafikler çok kasıyor,Jarusalem'e girdiğim vakit atıyordu,arkadaşlar oyunun full sürümü çıktı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

hocam bazen askerler etrafımda oluyo hani kadınlara saldırdıkları bölümde gidiyorum F tuşuyla kilitleniyorum ama tıkladığımda saldırmıyor acaba mouse kablosuz ondan mı oluyo almıyomu yoksa farklı bi olaymı gerekli

Benim de mouse kablosuz. Dün tam bi kadını kurtarmaya gidecem. F'le odaklandım, kırmızı ışıklar yanmaya başladı, farkettiler Altair'i. Sokacam gizli bıçağı böğrüne ama basıyom basıyom sokmuyo. O arada girişiyolar Altair'e. Sonra ESC'e bastım durdurdum oyunu bi baktım, mouse'un pili bitmiş. :D
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.