Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8800gt kullanan arkadarşalara bir sorum olacak.
    Bu oyun için detection oyunun sistem gereksinimlerini tanımladığı zaman ekran kartıma shader model 3.0 yazıyor.Benim bildiğim 8800gt ler sm 4.0 destekli olmalı.Acaba benim kartıma yanlışlıkla sm 3.0 mı yerkeştirmişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfozy

Bu oyunda yapay zeka sıfır mı?
    Şu videolara baktım biraz. Nöbetçi niyetine asker koymuşlar. Askerlerin yanına yürüye yürüye gidip, öldürüyorsun bi güzel. Ayrıca sen askeri öldürüyorsun, onun hemen yanında duran asker, izlemeye devam ediyor. Sen öldürdükten sonra yavaş yavaş sana doğru yürüyor. 5m uzaktaki askerler hiç görmüyor olayı zaten.
    Ya arkadaş video'yu en kolay oyundayken çekmiş ya da hakkaten oyunda yapay zeka sıfır ve tüm askerler salak. Zaten aptal aptal buglar var, adamlar kitleniyor kalıyor fln.

Yüklüyorum bende, bakalım nasıl bişeymiş..

yapay zekayı bılmem ama ben sehırde dolanırken adamın bırı gidip beni şikayet ediyor assassin diye ondan sonra duyan geliyor

şu sarhoş lar beni deli ediyor durduk yere vuruyorlar eeee tabi ben altında kalmıyorum ondan sonra gorev iptal + biraz antrenman yapıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: zalimtürk

8800gt kullanan arkadarşalara bir sorum olacak.
    Bu oyun için detection oyunun sistem gereksinimlerini tanımladığı zaman ekran kartıma shader model 3.0 yazıyor.Benim bildiğim 8800gt ler sm 4.0 destekli olmalı.Acaba benim kartıma yanlışlıkla sm 3.0 mı yerkeştirmişler

korkma öyle birşey yok,oyun sadece sm3 ile yazıldığından öyledir,yani oyun sm4'Ü kullanmıyor.yoksa senin kartta sm3 sm2 sm1 felan hepsi var..
  • Teşekkürler cevap için
    quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

korkma öyle birşey yok,oyun sadece sm3 ile yazıldığından öyledir,yani oyun sm4'Ü kullanmıyor.yoksa senin kartta sm3 sm2 sm1 felan hepsi var..

• Arkadaşlar oyunun orjinalini bekleyenler için:

Sonunda tiglon cevap verdi : 3 kere mail attım

From: Cagatay Kececi [mailto:ckececi@tiglon.com.tr]
    Sent: Wednesday, April 23, 2008 3:09 PM
    Subject: [Spam] AC Çıkış Tarihi

Sinan Bey Merhaba,

Assassins Creed oyunun PC versiyonu Nisan ayı son haftasında satış noktalarında olacak.

İlginize teşekkürler.

İyi çalışmalar.

Çağatay Keçeci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 24 Nisan 2008; 20:51:40 >
  • @Comaa
    önemli değilll......
  • Boş yere hatasız sürüm aramayın, düzeltilmiş exe dosyaları (c.rack) var onları indirin ben öyle yaptım Jerusalem'e girerken atmıyor artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo19

Boş yere hatasız sürüm aramayın, düzeltilmiş exe dosyaları (c.rack) var onları indirin ben öyle yaptım Jerusalem'e girerken atmıyor artık.

hocam şu linki pm atsan bi..
    bide benim oyun 10-15 dk oynuorum atıo oyundan + birde jarusaleme girmeye çalıştım hiç girmedi dier şehirlerde de dediiim gibi 10 -15 dk da bi atıo oyundan oyundan soudum bu yüzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Boş yere hatasız sürüm aramayın, düzeltilmiş exe dosyaları (c.rack) var onları indirin ben öyle yaptım Jerusalem'e girerken atmıyor artık.

bide benim oyun 10-15 dk oynuorum atıo oyundan + birde jarusaleme girmeye çalıştım hiç girmedi dier şehirlerde de dediiim gibi 10 -15 dk da bi atıo oyundan oyundan soudum bu yüzden

Linki banada atarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Aynen bende de böyle oluyor,ama PC alışıyor.15 değil de 1 saate çıktı benim atış süresi

• Arkadaşlar oyundan hiçbirşey anlamayanlar önceki sayfadaki hikayeyi okusun.
  • quote:

XP'de deniyorsanız, SM4 desteği kullanılamadığı ve yüklü olan dx de 9c olduğu için öyle diyor olabilir.

Vista'da bakmak lâzım.

Yoksa, bırakın dx 10.0'ı, 10.1'i bile destekliyor Assassin's Creed.
  • Arkadaşlar şuan ACRE deyim bütün görevler bitmiş durumda jarusselam a giremedğim için burada takılıyorum..ama anlamadığım bişey var acrede uzun bi kule gördüm oraya çıkmayı düşünüyordum ama diğer bölgeye geçemiyorum mavi bi perdeyle kaplanmış geçmiyor.nasıl çıkcam acrenin en uzun yerine..
  • quote:

Orjinalden alıntı: assassin creed

Arkadaşlar şuan ACRE deyim bütün görevler bitmiş durumda jarusselam a giremedğim için burada takılıyorum..ama anlamadığım bişey var acrede uzun bi kule gördüm oraya çıkmayı düşünüyordum ama diğer bölgeye geçemiyorum mavi bi perdeyle kaplanmış geçmiyor.nasıl çıkcam acrenin en uzun yerine..

Kulelerden bakınca oralar açılıyor.
  • oyunda bi eksiklik var ama anlayamadım,biraz çiğ olmuş gibi gibi..moda giremedim bi türlü..
  • quote:

Arkadaşlar şuan ACRE deyim bütün görevler bitmiş durumda jarusselam a giremedğim için burada takılıyorum..ama anlamadığım bişey var acrede uzun bi kule gördüm oraya çıkmayı düşünüyordum ama diğer bölgeye geçemiyorum mavi bi perdeyle kaplanmış geçmiyor.nasıl çıkcam acrenin en uzun yerine..

Şehirler 3 kısma ayrılıyor: Poor District, Middle District, Rich District (Fakirler, Orta halliler, Zenginler bölgesi)

Oyunun başından sonuna kadar her şehire 3'er kez uğramamız gerekiyor farklı suikastler için. Ve her uğrayışımızda bu 3 bölgeden biri açılıyor. Sen ilk suikastte olduğun için sadece Poor District açık. O şehirdeki diğer suikastlere sıra geldiğinde o bölgelerin de açıldığını göreceksin.

• oyun çok güzel olmuş tek düzede olsa yaptıklarım beni sıkmadı açıkçası sistemide fazla kasmadı 1024768 de herşeyi fullememe rağmen ayrıca oyundan tam tad almak için gamepad şart daha tutorialle uğraşırken gözüm korktu tuşların fazlalığından ve gamepadi bağalyım bari dedim iyikide bağlamışım acayip kolaylaştı kontroller 3 metre uzaktan arkama yaslanarak oynamakta cabası.
  • quote:

Arkadasım Poor,Middle ve Rich bölgelerine geldiğinde etrafına iyice bak cünkü oralarda kartal bakısı yapman gereken kuleler var ayrıca bu kulelerin üzerinde kartal ucar bu hangisi oldugunu tespit etmende kolaylık saglar
  • quote:

Şehrin kalan kısımları (rich ve middle district) henüz kapalı, çünkü. Açmak için "memory" atlamanız, "memory" atlamanız içinse, Kudüs(Jerusalem)'teki Talal'ı öldürmeniz gerekiyor.

Yani, bir şekilde Kudüs'e girmeniz lâzım. Düzeltmek için yöntemler var (repack'i indirmekle uğraşamam, diyorsanız). Ya da Kudüs'ün geçildiği kayıt dosyası kullanacaksınız, ama o zaman da oyunun esprisi gider. Kaldı ki, düzgün sürümlerdeki kayıt dosyalarını bozuk sürümlere uygulamak için, biraz değişik bir yöntem kullanmak gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 25 Nisan 2008; 5:55:26 >

• oyundan atma
    sorunu olanlar eğerki bozuk sürümse gamepad kullanınca atma felan kalmıyo,ama çalışan sürümse bilmiyorum ama denemkte yarar var bn bozuk sürümde gampadle hiç atmadan bitirdim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 25 Nisan 2008; 15:07:52 >
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.