Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en son adanmı öldürecem adamın maskeyi çıkarttım kız çıktı meğersem bizim eleman durumu bildiğinden selahhaddin ve richard ı bizimkilere karşı kışkırtmaya gitmiş orada kaldım

__spoiler__

oyun çok tekdüze ilerlediğinden belli bir saatten sonra sıkıyor sırf sonunu merak ettiğim için oynuyorum bitince de rafa kaldırırım kurmamak üzere bir daha bu kadar tekdüze olmasaydı efsane olabilirdi (bkz. overlord)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

hocam bazen askerler etrafımda oluyo hani kadınlara saldırdıkları bölümde gidiyorum F tuşuyla kilitleniyorum ama tıkladığımda saldırmıyor acaba mouse kablosuz ondan mı oluyo almıyomu yoksa farklı bi olaymı gerekli

Benim de mouse kablosuz. Dün tam bi kadını kurtarmaya gidecem. F'le odaklandım, kırmızı ışıklar yanmaya başladı, farkettiler Altair'i. Sokacam gizli bıçağı böğrüne ama basıyom basıyom sokmuyo. O arada girişiyolar Altair'e. Sonra ESC'e bastım durdurdum oyunu bi baktım, mouse'un pili bitmiş. :D

kablolu mouse kullanıcam evde oyun için mouse var ama ps2 girişli - ne yazıkki şu anki anakartımda sadec ps2 klavye girişi mevcut kendi anakartımın servisten gelmesini bekliyorum yarın gelicek o zaman deneyeceğim bu arada mouse microsoft comfort set hani klavyesinde elektr. devre koruması gibi cins bişey var bi tuşa uzun basınca o tuşu yok sayıyo acaba mouse de demi var böle bişey ard arda tıklayınca devre dışımı bırakıyo o tuşu anlamadımki

• quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

hocam bazen askerler etrafımda oluyo hani kadınlara saldırdıkları bölümde gidiyorum F tuşuyla kilitleniyorum ama tıkladığımda saldırmıyor acaba mouse kablosuz ondan mı oluyo almıyomu yoksa farklı bi olaymı gerekli

Eğer savaşmaya başladın da, kılıçla vuramıyorsan, Mod değiştirmeyi dene.
    Default olan "mouse sağ klik" tuşu var ya.
    Koşma-Yürüme modunu değiştiren hani.
  • quote:

oyun çok tekdüze ilerlediğinden belli bir saatten sonra sıkıyor sırf sonunu merak ettiğim için oynuyorum bitince de rafa kaldırırım kurmamak üzere bir daha bu kadar tekdüze olmasaydı efsane olabilirdi (bkz. overlord)

Gerçekten, konu güzel olsa da, oynayıştaki tekdüzelik can sıkıyor.

Şehirden şehre geçtiğimde, sanki değişen tek şey "görüntü" ve "ses" oluyor. Kabuğu değişiyor, içi aynı.

Yani, git o kadar güzel şehir tasarla, grafikler de belli durumlarda güzel görünsün, konu derin olsun; ama böyle tekdüze oynayış yerleştir...

Anlayamıyorum bu şirketleri.

Gerçi, ikinci bir oyun çıksa ona atlayacak bir kitleyi oluşturdular. O oyun zengin olursa, işler değişir.

Son PoP üçlemesinin ilk oyunu Sands of Time de nispeten tekdüzeydi, meselâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 23 Nisan 2008; 17:51:13 >

• Oyunda keşke birde ok kullanabilseydik..
  • Arkadaşlar resmi sürümle önceden çıkan sürüm arasında performans farkı varmı ?
    Bug ve oyundan atma sorun filan daha mı az resmi sürümde ?
  • bende korsan sürüm var öyle aylak aylak acre'de dolanıp duruyorum, bi full sürümünü bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Arkadaşlar resmi sürümle önceden çıkan sürüm arasında performans farkı varmı ?
    Bug ve oyundan atma sorun filan daha mı az resmi sürümde ?

evet bende hiç atmadı 30 fps ile vista ultimate 64bit'de takılmadan full detay oyandım....ama bitirdikten sonra nedense daha açmadım ama bir numaralar arasında pc de yerini aldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

bende korsan sürüm var öyle aylak aylak acre'de dolanıp duruyorum, bi full sürümünü bulamadım

"Repack" olarak geçen sürüm tamamıyla sorunsuzdur. Kudüs'e girebilirsiniz, yani. Oyundan da atmaz.

Tabii, kotalı internet kullanıyorsanız, o zaman işiniz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 23 Nisan 2008; 22:04:01 >
  • Ya benimde bi sorunum var...Herseyi yaptım crack falan ama FİXED.exe yi nasıl yüklüyebilirm?Yüklemeye calısınca Flashget acılıo.Torrent falanmı indiricez yardım edermisiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

bende korsan sürüm var öyle aylak aylak acre'de dolanıp duruyorum, bi full sürümünü bulamadım

"Repack" olarak geçen sürüm tamamıyla sorunsuzdur. Kudüs'e girebilirsiniz, yani. Oyundan da atmaz.

Tabii, kotalı internet kullanıyorsanız, o zaman işiniz zor.

assassin creed repack reloaded de problem yoktur demi hocam..indiricem

• Oyunun orjinal dvd sini almak isteyenler, D&R da bu hafta içinde gelcek diye yetkiliden bilgi aldım. Sanırım İstanbul'a önce gelicekmiş. İstanbul'daki arkadaşlara duyrulur...
  • Arkadaşlar ben hiç bir yerde sorunsuz versiyonu bulamadım 3 kere aldım 2 sorunlu biri de rusça ve oyun kasılıyor. Bana oyunun sorunsuz bir versiyonun dvd sini biri yollasın allah rızası için. Orjinal gelse onu alıcam ama Tiglon dan daha tık yok nasıl iş anlamadım...
  • Birisi şu repack olan sağlam sürümü dvd ye çeksin sadece bu forumda satsa iyi para götürür.ben 10 kağıt bayılırım kargo da benden tabiki
  • @-kobe- Dikkat et admin yakalarsa feci yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: -kobe-

Birisi şu repack olan sağlam sürümü dvd ye çeksin sadece bu forumda satsa iyi para götürür.ben 10 kağıt bayılırım kargo da benden tabiki

Satalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

Yok. Memory 4'te, Kudüs'teki görevi yapıyorum (memory 4'te, en sona Kudüs görevini bıraktığımı da belirteyim), şimdiye dek hiçbir sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 24 Nisan 2008; 6:30:41 >
  • Bu oyunda yapay zeka sıfır mı?
    Şu videolara baktım biraz. Nöbetçi niyetine asker koymuşlar. Askerlerin yanına yürüye yürüye gidip, öldürüyorsun bi güzel. Ayrıca sen askeri öldürüyorsun, onun hemen yanında duran asker, izlemeye devam ediyor. Sen öldürdükten sonra yavaş yavaş sana doğru yürüyor. 5m uzaktaki askerler hiç görmüyor olayı zaten.
    Ya arkadaş video'yu en kolay oyundayken çekmiş ya da hakkaten oyunda yapay zeka sıfır ve tüm askerler salak. Zaten aptal aptal buglar var, adamlar kitleniyor kalıyor fln.

Yüklüyorum bende, bakalım nasıl bişeymiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

Yok. Memory 4'te, Kudüs'teki görevi yapıyorum (memory 4'te, en sona Kudüs görevini bıraktığımı da belirteyim), şimdiye dek hiçbir sorun çıkmadı.

hocam şu oyunu bana kargo edebilirmisinn masraflar benden

• Selam arkadaslar ayrı bi topic acmadım burdan soriim istedim cok basit bi yerde takıldım ama gecemiorum yardım edersenz sevinirim ..

http://img165.imageshack.us/my.php?image=creedcs8.jpg simdiden teskkrler
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.